Debatforum

Her har du mulighed for at diskutere alt muligt omkring indefodbold mv. Ordet er frit og dit!

Første side | Forrige side | 1 2 3 4 5 6 7 8  ... | Næste side | Sidste side 
Vis indlæg pr. side
20-09-2018 08:37
Ny hjemmeside på vej... af indefodbold.dk
Blot til info, så arbejder vi stadig på en helt ny og meget forbedret hjemmeside, men det tager tid - og kan nok førset endeligt udrulles efter nytår...
12-09-2018 12:36
Svar på svar af Peter
Hej Indefodbold.
Der er jo reelt ingen chance for de mindre hold til de store stævner. Måske, hvis de tilmelder sig til 10 af de største stævner, så får de en enkelt overraskelse og chance for at gå i slutspillet, men i alle de andre vil de blive kørt over. Noget andet er så, at alle ikke har en sponsor, som kan smide 1000-1200kr efter stævner hver weekend. Selvfølgelig vil der være andre stævner, hvor de mindre hold har chancen, men jeres tiltag vil jo skære en del ned på mindre gpm stævner?

Siger ikke, at I slet ikke gør noget rigtigt. Fordi for en som elske indefodbold, så er det super med så med engagement, og masser af indendørs fodbold, og alt i gør for indefodbolden,, men er bare ærgelig over, at det her vil priotere de store hold. Men så må vi jo bare gå efter ikke gpm stævner.

Mvh Peter
11-09-2018 11:25
@Peter - mindre skandale af indefodbold.dk
Vi bad folk om tage Ja-hatten på og de positive briller, men igen møder vi modstand, hvilket vi gør uanset hvad vi foretager os.

Til Peter følger svar her...

1.) "Det nye tiltag synes jeg er en mindre skandale. Hvad med de mindre hold, som stadig synes det er sjovt at være med i kampen om gpm point?"
- der er stadig masser af GPM stævner til alle og mindre hold også.

2.) "1. Reglen burde gælde, at man kan sætte sig ekslusivt i en landsdel, fx en i Jylland, en på Fyn og en Sjælland. 2. Så burde den gælde for, at du kan sætte dig ekslusivt på: Et masterstævne den dag, så de mindre stævner stadig kan leve."
- det vi har valgt at gøre er sket i samråd med bla. spillere og stævnearrangører fra hele landet og fra flere hold i både top og bund, så der må være noget rigtigt i det, men vi lytter selvfølgelig og evaluerer efter sæsonen, hvis noget evt. skal ændres igen.

3.) "Kan allerede se mange stævner har sat sig ekslusivt på en del weekender. Bl.a. Mellem jul og nytår. Dette tiltag vil jo skærpe konkurrencen til kun de allerbedste hold, og vil fjerne alle de små “drillende” hold + en masse stævner vil gå tabt = Mindre spiller indendørs, og er det ikke modsætningen til, hvad vi alle vil?"
- vi er ikke enige her, da flere store hold også valgte at spille andet sted tidligere, og de mellem og "små" hold kan stadig prøve sig af ved de store stævner og overraske på samme vilkår.
En masse stævner vil ikke gå tabt, og det vil næppe få færre til at spille indefodbold - men vi lytter som sagt...

4.) "Flere og flere vil spille indendørs, fordi det er godt for både bredden og konkurrencen, men det med det her så udvider man ikke indendørs fodbold, men mindsker det."
- det er svært at spå om, men vi prøver på ingen måde at dræbe bredden. Vi prøver at tilgodese alle, og synes stadig det går den rigtige vej...

/ indefodbold.dk
10-09-2018 20:29
Mindre skandale af Peter
Hej indefodbold.
Det nye tiltag synes jeg er en mindre skandale. Hvad med de mindre hold, som stadig synes det er sjovt at være med i kampen om gpm point? 1. Reglen burde gælde, at man kan sætte sig ekslusivt i en landsdel, fx en i Jylland, en på Fyn og en Sjælland. 2. Så burde den gælde for, at du kan sætte dig ekslusivt på: Et masterstævne den dag, så de mindre stævner stadig kan leve.
Kan allerede se mange stævner har sat sig ekslusivt på en del weekender. Bl.a. Mellem jul og nytår. Dette tiltag vil jo skærpe konkurrencen til kun de allerbedste hold, og vil fjerne alle de små “drillende” hold + en masse stævner vil gå tabt = Mindre spiller indendørs, og er det ikke modsætningen til, hvad vi alle vil? Flere og flere vil spille indendørs, fordi det er godt for både bredden og konkurrencen, men det med det her så udvider man ikke indendørs fodbold, men mindsker det.

Håber flere vil give mig ret i dette. Håber i vil genoverveje det.

Mvh. En utrilfreds indendørsspiller :)
29-01-2018 17:25
Mads J af Tilskuer
Han tog fint hånd om situation efter kampen.

Han gik direkte over, og tog så vidt jeg kunne se en alvorlig snak med hans far som det første, og henstillede til ordentlig opførsel.

Herefter tog han en snak med Grafisk IDs fans og henstillede til det samme.

I mine øjne så det ud til, at han i den grad holdt hovedet koldt, når man tænker på, at hans egen far var involveret, og at hans hold lige have tabt en semifinale ved DM. Håndterede det helt stille og roligt og startede om man så må sige i egen lejr uden at være bitter på Grafisk ID eller i sine følelsers vold.

Det er virkelig format af en 19 årig gut foran så mange mennesker og ikke mindst fans af modstanderholdet. Han vandt i hvert fald står respekt hos mig.
27-01-2018 22:50
Mads J af Torben
Synes der efterhånden er mange, som roser Mads Jørgensen for situationen, - hvad gjorde ham så speciel ved denne situation?????
27-01-2018 20:40
Ups af Brian P.
Thumbs :)
27-01-2018 20:37
Att.: Casper af Brian P.
Respekt Casper!!
Thumps up herfra. Flot indlæg.
27-01-2018 18:40
Att: Grafisk ID “Neutral tilskuer” af Casper (trommeslager)
Syntes den omtalte “situation” har brug for et lidt mere nuanceret beskrivelse, end det folk beskriver herinde.
For det første: Det var mig der trommede mod LiveCulture i semi. Det var for meget og ikke acceptabelt, hvilket jeg undskylder. De andre Grafisk tilhængere bad mig faktisk stoppe, hvilket jeg nok skulle have gjort.

Men så kommer situationen som folk, på forunderligvis, har glemt at nævne. Da jeg sætter mig igen, får jeg helt bevidst kastet en hel øl i baghovedet af Mads Jørgensens far. Kan godt være man er utilfreds, men et opråb eller verbal tilsviner havde nok mere været på sin plads. På ingen måder i orden at kaste øl og blive fysisk.
Vil dog nævne at Mads Jørgensen selv håndterede situationen yderst voksent efter kampen.

Slutteligt vil jeg sige at den grafisk fan, der klappede ølkasteren en med en papirklapper efterfølgende, på ingen måder er acceptabelt og det tager jeg stor afstand fra - det var langt over stregen.

Til den “neutrale tilskuer”: Når man ytrer sig offentligt, kunne man med fordel fortælle hele historien, have sine facts på plads og stå frem ved navn. Syntes der er irellevant at drage lærer professionen ind i billedet, eftersom det ikke var en lærer som klappede Mads’ far efterfølgende.
25-01-2018 16:21
Dommer af Danny
Halløj i forummet. Vil bare sige at det var en fornøjelse, og dømme Lørdag aften til DM. Skal lige siges at det er en fornøjelse hver år og være en del af det. Høj klasse bold med yderst eksemplariske hold, som kun havde fodbolden i centrum og ikke os med fløjten. Fedt set up og super fedt med den store opbakning.
Første side | Forrige side | 1 2 3 4 5 6 7 8  ... | Næste side | Sidste side 
Vis indlæg pr. side


Skriv kommentar...


Navn:  
E-mail:  
Emne/Overskrift:  
Kommentar:  
Skriv svaret på 2 + 5 her:
indefodbold.dk © All Rights Reserved