Debatforum

Her har du mulighed for at diskutere alt muligt omkring indefodbold mv. Ordet er frit og dit!

Første side | Forrige side | 1 2 3 4 5 6 7 8  ... | Næste side | Sidste side 
Vis indlæg pr. side
15-11-2018 17:24
Svar til Peter omkring livestream i år af Martin
Vi håber da at så mange stævner som muligt ønsker livestream. Dog er vi ikke blevet kontakte af så mange endnu selv om der er sendt mail ud. Men nu må vi se.
13-11-2018 15:44
Livestream af Peter
Kommer der noget livestream fra stævnerne igen igår?
06-11-2018 11:53
Stævne nu på søndag i Odense af Mads Lauritsen
2 ledige pladser til stævnet i Odense nu på søndag den 11 Nov.
Vi er pt 13 hold og vil gerne op på 15 hold.
Kontakt mig på madslauritsen86@gmail.com

Center bistro Rosengårdscentret cup 2018
05-11-2018 11:04
Sparekassen Djursland Cup af Sparekassen Djursland Cup
Tilmeldingsfristen er forlænget til på fredag!
Der er 27 tilmeldte hold indtil videre, og vi satser på 30.

Kom frisk med de sidste 3 hold!
27-10-2018 14:39
Center Bistroen Rosengårdscentret Cup af Mads Lauritsen
VI MANGLER HOLD!

PT ER DER KUN TILMELDT

JBS-IT.dk
Ukendt Hold
Tommerup Efterskole
Team 2.0
SUS455

Kontakt mig på: madslauritsen86@gmail.com eller 23100086
25-10-2018 12:46
GPM af Jeppe K
Tommerup og LiveCulture bliver de store i år!!!! Jeg kender et par stykker på begge hold og ved de gør ekstra meget ud af det i år, så ingen tvivl om de bliver de to bedste hold i år. Har intet hørt om de sjællandske hold, men måske der kommer et joket team derfra?
25-10-2018 12:41
Tommerup Efterskole af Jønne
Jeg gglæder mig personligt til at gense Tommerup Efterskole i år, men tvivler også på om de kan være lige så suveræne i år.

Hvad tænker i andre om favoritter i denne GPM sæson??
20-09-2018 08:37
Ny hjemmeside på vej... af indefodbold.dk
Blot til info, så arbejder vi stadig på en helt ny og meget forbedret hjemmeside, men det tager tid - og kan nok førset endeligt udrulles efter nytår...
12-09-2018 12:36
Svar på svar af Peter
Hej Indefodbold.
Der er jo reelt ingen chance for de mindre hold til de store stævner. Måske, hvis de tilmelder sig til 10 af de største stævner, så får de en enkelt overraskelse og chance for at gå i slutspillet, men i alle de andre vil de blive kørt over. Noget andet er så, at alle ikke har en sponsor, som kan smide 1000-1200kr efter stævner hver weekend. Selvfølgelig vil der være andre stævner, hvor de mindre hold har chancen, men jeres tiltag vil jo skære en del ned på mindre gpm stævner?

Siger ikke, at I slet ikke gør noget rigtigt. Fordi for en som elske indefodbold, så er det super med så med engagement, og masser af indendørs fodbold, og alt i gør for indefodbolden,, men er bare ærgelig over, at det her vil priotere de store hold. Men så må vi jo bare gå efter ikke gpm stævner.

Mvh Peter
11-09-2018 11:25
@Peter - mindre skandale af indefodbold.dk
Vi bad folk om tage Ja-hatten på og de positive briller, men igen møder vi modstand, hvilket vi gør uanset hvad vi foretager os.

Til Peter følger svar her...

1.) "Det nye tiltag synes jeg er en mindre skandale. Hvad med de mindre hold, som stadig synes det er sjovt at være med i kampen om gpm point?"
- der er stadig masser af GPM stævner til alle og mindre hold også.

2.) "1. Reglen burde gælde, at man kan sætte sig ekslusivt i en landsdel, fx en i Jylland, en på Fyn og en Sjælland. 2. Så burde den gælde for, at du kan sætte dig ekslusivt på: Et masterstævne den dag, så de mindre stævner stadig kan leve."
- det vi har valgt at gøre er sket i samråd med bla. spillere og stævnearrangører fra hele landet og fra flere hold i både top og bund, så der må være noget rigtigt i det, men vi lytter selvfølgelig og evaluerer efter sæsonen, hvis noget evt. skal ændres igen.

3.) "Kan allerede se mange stævner har sat sig ekslusivt på en del weekender. Bl.a. Mellem jul og nytår. Dette tiltag vil jo skærpe konkurrencen til kun de allerbedste hold, og vil fjerne alle de små “drillende” hold + en masse stævner vil gå tabt = Mindre spiller indendørs, og er det ikke modsætningen til, hvad vi alle vil?"
- vi er ikke enige her, da flere store hold også valgte at spille andet sted tidligere, og de mellem og "små" hold kan stadig prøve sig af ved de store stævner og overraske på samme vilkår.
En masse stævner vil ikke gå tabt, og det vil næppe få færre til at spille indefodbold - men vi lytter som sagt...

4.) "Flere og flere vil spille indendørs, fordi det er godt for både bredden og konkurrencen, men det med det her så udvider man ikke indendørs fodbold, men mindsker det."
- det er svært at spå om, men vi prøver på ingen måde at dræbe bredden. Vi prøver at tilgodese alle, og synes stadig det går den rigtige vej...

/ indefodbold.dk
Første side | Forrige side | 1 2 3 4 5 6 7 8  ... | Næste side | Sidste side 
Vis indlæg pr. side


Skriv kommentar...


Navn:  
E-mail:  
Emne/Overskrift:  
Kommentar:  
Skriv svaret på 8 + 6 her:
indefodbold.dk © All Rights Reserved