Log ind for stævnearrangører

Opret brugerprofil   Glemt password?

Nyhedsbrev fra indefodbold.dk

Tilmeld dig indefodbold.dk’s nyhedsbrev her:
  
Djurslands Bank
Indoor League Finals - Fynsmesterskabet i Indefodbold
Indoor League Finals - Fynsmesterskabet i Indefodbold (31-01-2019 19:27)
Artikel af: Rasmus Bilstrup
/
Kategori: Herre Senior

På lørdag er det præcis 14 dage siden, at to sprudlende fynske hold gav os en DM-Finale, der utvivlsomt vil gå over i historien. Tommerup Efterskole og 5E Byg A/S sluttede sæsonen med henholdsvis den ultimative sejrsrus og den mest ubarmhjertige skuffelse. En uforglemmelig sejr, et uforglemmeligt nederlag og en uforglemmelig afslutningen på årets Grand Prix Masters sæson.

Den samlede sæson er dog ikke helt overstået endnu. Der er mere fynsk indefodbold på plakaten. Lørdag den 2. februar afsluttes sæsonen hos vores venner fra Indoor League med deres finalestævne i Odense. Indoor League kan betegnes som den fynske udgave af Grand Prix Masters sæsonen – med et lidt anderledes pointsystem. Fra november til slutningen af januar duellere fynske hold i diverse stævner på Øen. Holdene samler point undervejs, og de 10 bedste hold på denne fynske rangliste afslutter sæsonen med et finalestævne. Et fynsmesterskab i indefodbold.

Finalen afholdes i år i Otterup Hallerne, der må betragtes som hjemmebane for forhåndsfavoritterne fra 5E Byg A/S. Sæsonens 10 bedste fynske hold dyster om en fornem førstepræmie på 10.000 kroner. De 10 hold er inddelt i to puljer, hvorfra de bedste 3 fortsætter til en finalepulje bestående af 6 hold. Puljerne ser således ud:

Pulje 1 - Dødens pulje
IBF
5E Byg
Unidrain
Korup Malerforretning
Sir Club

Pulje 2 - Åben dynamitpulje
Dansk PE Svejsning
Stark/Arena Assens
Bænken
DSIO
E. Stein Frandsen

Den opmærksomme læser af disse spalter vil formentlig bemærke, at Danmarksmestrene fra Tommerup Efterskole ikke er at finde i det stærke felt. Tommerup Efterskole har ikke spillet stævner på Fyn i denne sæson, og derved ikke opnået point til ranglisten. På forhånd ligner det altså et opgør mellem to af sæsonens helt store oplevelser på den nationale scene – 5E Byg og Dansk PE Svejsning. Sidstnævnte har i øvrigt Mathias Munk i truppen mens 5E Byg mangler Mads Jørgensen – så det ligner en drabelig og jævnbyrdig duel mellem de to klare forhåndsfavoritter. 5E Byg møder op som forsvarende mestre. I sidste års dramatiske finaleturnering vandt de over netop Tommerup Efterskole.

Særligt turneringens pulje 1 byder på flere navnkundige navne fra det fynske indefodboldmiljø. I denne kontekst kan vi godt tillade os at bruge det lidt fortærskede begreb – dødens pulje. 1. seedede IBF har sensationelt vundet den fynske Indoor League rangliste og møder altså op med visse forventninger på skuldrene. Holdet består blandt andre af Mathias Kristensen, der senest har været på kontrakt hos AC Horsens, Jonas Bendtzen, der tidligere har slået sine folder hos Murermester Lars Broe og ikke mindst et af de nye navne på den fynske indefodboldscene – Victor Larsen, der er nomineret som årets fynske spiller hos Indoor League. Det relativt nye hold skal forsøge at leve op til de voksende forventninger. Det vil være en overraskelse, hvis de går hele vejen, når det stærke og ikke mindst rutinerede felt betragtes, men holdet bør nå finalen.

5E Byg tåler nærmest ikke flere ord på netop disse sider, men det stjernespækkede favorithold er ligeledes én af to favoritter ved lørdagens Indoor League Finals. Bet25 har ligeledes netop 5E Byg som turneringens klare favorit, men her på siderne må de altså dele den favoritværdighed med Dansk PE Svejsning. 5E Byg må undvære Mads Jørgensen, der er draget mod De Forenede stater, og det er unægtelig et anseeligt tab for DM-finalisterne, men med navne som Mark Tubæk og Marcus De Claville i offensiven har holdet stadig store chancer for at gå hele vejen. Det bliver dog ganske interessant at se den offensive flow og ikke mindst, hvordan Marcus De Claville bliver sat op.

Og som om det ikke allerede var nok, så finder vi også Unidrain i denne pulje 1. Altså holdet, der i fjor blev nummer 4 ved DM i Indefodbold. Meget tyder dog på, at Unidrain må undvære strategen og playmakeren Anis Cengic. Heldigvis for outsiderne er Mats Andersen dog at finde i den stærke trup, og alene det medfører trods alt visse forventninger. Unidrain må betragtes som turneringens største outsider.

De navnkundige mandskaber i pulje 1 stopper som end ikke her. Korup Malerforretning og Sir Club skal forsøge at drille de tre andre og tilkæmpe sig en plads i finalen. Førstnævnte er formentlig øens mest traditionsrige hold – på den lokale fynske scene. De har vundet utallige stævner og står ganske ofte i finalen. Sæsonen har dog ikke budt på mange succeser, men vi må aldrig afskrive dem. De har for vane at gøre det godt, når det gælder. Sir Club byder ligeledes på interessante navne, og var det ikke for den svære pulje, så lignede de en outsider til at gå i finalen. Det ser dog svært ud i den hårde pulje 1.

I pulje 2 ligner Dansk PE Svejsning den klare favorit. Louis Larsen, Ronny Larsen og Mathias Munk. Det er tre spillere, der i denne sæson har vist sig frem som nogle af de allerstørste profiler her i landet. Den sprudlende offensive duo med brødrene Larsen får altså selskab af landets bedste keeper. Mathias Munk forventes at få rollen som højre midtspiller i angrebet – en rolle han selv glæder sig til at afprøve. Og så må vi endelig ikke glemme Morten Munk, der har et vidunderligt samarbejde med Louis Larsen. Dansk PE Svejsning har haft en fantastisk sæson, og de har nu muligheden for at krone sæsonen med en sejr ved de Fynske mesterskaber. Den aggressive stil kan bringe dem langt, og måske kan Mathias Munk netop give det sidste ekstra til holdet.

Fra pulje 2 ligner Stark/Arena Assens også et godt bud på en finaledeltager. De præsterede stort ved B1913 Cup i december, hvor de kun blev overgået af Projekt Milen. Det er et spændende ungt hold, der på dagen vil kunne byde de store hold op til dans. Det ville være en sensation, hvis de vandt, men på en god dag kan de lege med om de interessante placeringer.

Kampen om den sidste plads ligner et helt åbent opgør mellem puljens 3 resterende hold, der er mere eller mindre ubeskrevne på disse sider. Bænken ligner dog en svag favorit til den sidste finaleplads.

Indoor League Finalen er traditionelt et fantastisk underholdende stævne. Niveauet et højere end nogensinde blandt de fynske hold, og ved denne udgave har vi flere af landets bedste hold til stede. Reglerne er fynske og det betyder intensitet og at alt kan ske. Udvisninger for spark over banden og i loftet, straffespark for alle forseelser i sidste minut og korte kampe. Det giver muligheder for turneringens outsidere.

Samtidig giver denne fynske finale mulighed for et sidste drys af stjernestøv for nogle af sportens allerbedste spillere. Marcus De Claville, Mark Tubæk, Louis Larsen, Ronny Larsen, Mats Andersen og ikke mindst Mathias Munk. Det er sidste chance i år, og mon ikke de mange store profiler vil gøre alt for at folde sig helt ud for sidste gang i lang tid.

Vi glæder os til at følge Indoor League Finals, der altså ligner et opgør mellem 5E Byg og Dansk PE Svejsning. De har spillet fantastiske kampe i denne sæson og åbningskampen ved DM i Indefodbold var ingen undtagelse. Derudover ved vi også, at på dette tidspunkt af sæsonen kan alt ske, så Unidrain, IBF og Stark Arena/Assens som de store outsidere skal i den grad spille deres chance. Det er igen nærmest umuligt at spå om, hvem der står med pokalen lørdag aften, men et forsigtigt gæt bliver Dansk PE Svejsning.

Første side  | Forrige side  | ... 31 32 33 34 35 36  ...  | Næste side  | Sidste side 
Vis nyheder pr. side

Læs de 25 seneste nyheder

03-11-2019 11:02 Profil af et hold: Clara Velvære 03-11-2019 10:44 Profil af et hold: Ejendrøm 01-11-2019 09:38 Babas Pizza Cup for 5. gang 01-11-2019 09:09 Profil af et hold: Neoperl Nordic/Craft 31-10-2019 12:31 Profil af et stævne: Møns Entreprenørfirma/Østmøn FK Cup 2019 31-10-2019 12:10 Profil af et stævne: LokalBolig Hvidovre Cup 30-10-2019 14:51 Macron Champions Cup er tilbage som GPM Masters 15.000 stævne 30-10-2019 08:53 Kasper Kusk i spidsen for nyt spændende storhold 29-10-2019 14:23 Peter Thomsen skifter på fri transfer til Midtjysk Tag 29-10-2019 14:12 Profil af et hold: Starup Auto 29-10-2019 12:38 Profil af et hold: BJ Bilsyn 27-10-2019 08:52 Profil af et hold: Midtjysk Tag 27-10-2019 08:44 Profil af et hold: Tommerup Efterskole 27-10-2019 08:33 Profil af et hold: Babylon Herresalon 24-10-2019 09:17 Profil af et stævne: Vestjylland Forsikring Cup 23-10-2019 09:25 Profil af et stævne: RW Erhvervsservice Master Cup 2020 22-10-2019 16:55 Dansk Port Service AS/ Hårlev på vej frem 22-10-2019 09:58 Arena Assens Cup på fyn nyt GPM stævne den 23/11 20-10-2019 10:47 Neoperl Nordic/Craft klar til endnu en GPM sæson 19-10-2019 11:12 Hjælp stævnearrangørerne og tilmeld jer nu! 18-10-2019 13:30 Flere nye spændende hold på vej frem... 16-10-2019 09:58 Indefodboldholdet ISmejeriet THY takker af for denne gang 16-10-2019 09:56 Peter Thomsen og co. takker af... 05-10-2019 11:22 Nyt spændende GPM stævne – HSUF Cup 05-10-2019 11:16 Endnu en opfordring til stævnearrangører: Tilføj jeres GPM stævne nu!

Regler for indefodbold

Store mål, regler - klik her!
Små mål, regler - klik her!
Futsal, regler - klik her!

Skal GPM konceptet nytænkes?  Vis resultat

Anbefal indefodbold.dk til dine venner

Send beskeden "Slå lige et smut forbi indefodbold.dk!" til dine venner.
1. vens e-mail:   Din e-mail:  
2. vens e-mail:   Dit navn:  
3. vens e-mail:  
Vidste du at følgende søgeord leder vej til indefodbold.dk: indefodbold, indendørsfodbold, indendørs fodbold, futsal, indebold, indestævner, stævne, indefodboldstævne, indefodbold stævne, stævner, indefodboldstævner, indefodbold stævner, indendørsfodboldstævner, indendørsfodbold stævner, indendørs fodboldstævner, futsalstævner, futsal stævner, indeboldstævner, indebold stævner, turneringer, indefodboldturneringer, indefodbold turneringer, indendørsfodboldturneringer, indendørsfodbold turneringer, indendørs fodboldturneringer, futsalturneringer, futsal turneringer, indeboldturneringer, indebold turneringer, DM i indefodbold, indefodbold DM, DM, Inde-DM, Inde DM, indoor soccer, cup, 5-a-side, Five-a-side, 5-a-side stævner, 5-a-side turneringer, Five-a-side stævner, Five-a-side turneringer, udendørs, sommerstævner, udendørs sommerstævner, pengestævner, penge stævner, herre, senior, herresenior, herre senior, portal, indefodboldportal, fodboldportal, nyheder, resultater, blog, indefodbold.dk Grand Prix Masters, GPM og selvf. indefodbold.dk.
 
BFC - 01
indefodbold.dk © All Rights Reserved