BFC  - 01

Log ind for stævnearrangører

Opret brugerprofil   Glemt password?

Nyhedsbrev fra indefodbold.dk

Tilmeld dig indefodbold.dk’s nyhedsbrev her:
  
Djurslands Bank
Tommerup Efterskole satte kronen på værket - Kæmpe triumf ved DM i Indefodbold
Tommerup Efterskole satte kronen på værket - Kæmpe triumf ved DM i Indefodbold (21-01-2019 16:52)
Artikel af: Rasmus Bilstrup
/
Kategori: Herre Senior

Tommerup Efterskole har i de seneste sæsoner været det mest dominerende hold i Dansk indefodbold. To gange i træk har det fynske hold vundet Grand Prix Masters ranglisten, og de har sat nye standarder for både point og stævnesejre. Én ting har dog manglet i det imponerende pokalskab. Den fineste pokal af dem alle – det ømme punkt for Tommerup Efterskole – trofæet ved DM i Indefodbold. To gange har holdet været så tæt på som man overhovedet kan komme, men i stedet for den ultimative triumf lignede det mere og mere et finalekompleks ved DM i Indefodbold. Lige indtil Mathias Munk, Jonas Skærlund, Mikkel Jespersen, Jakob Skovgaard, Thomas Broe, Kenni Olsen og Michael Manse Jørgensen forløste alting den 19. december 2019.

Tommerup Efterskole vandt den 9. udgave af DM I indefodbold efter en finalekamp, der vil gå over i historien som én af de allerbedste og smukkeste kampe, der nogensinde er spillet i dansk indefodbold. Måske endda den bedste af dem alle. Tredje gang blev lykkens gang og den velfortjente forløsning var ikke til at overse hos holdets spillere og tilhængere. Kun Kenni Olsen havde oplevet den ubeskrivelige situation før, og for Michael Manse Jørgensen og Mikkel Jespersen var sportens fineste og mest prestigefyldte trofæ det sidste, der manglede i pokalskabet. Den 9. udgave af DM i Indefodbold vil blive husket som én af de mest mindeværdige i den gloværdige historie, og for de 7 spillere hos Tommerup Efterskole er datoen for evigt udødeliggjort i bevidstheden. Tommerup Efterskole havde den mest scorende spiller, den bedste spiller og ikke mindst den bedste målmand. Tommerup Efterskole var det bedste hold ved DM I Indefodbold 2019. Hermed er tendensen gjort tydelig. Hyldesten af den første fynske vinder af DM i Indefodbold er i fuld gang, og det bliver muligvis værre herfra. Blot en lille advarsel, hvis der skulle være allergi over for en fynsk født skribent, der beretter om en fynsk triumf i mildt storladne vendinger.

Triumfen var en realitet efter en lang turnering med 10 hold, mere end 7 timers indefodbold og flere end 200 mål. Det sidste punktum blev sat af Mikkel Jespersen i en højdramatisk Golden Goal afgørelse efter dén DM-finale, der formentlig for altid vil blive husket som en magtdemonstration af indefodbold af allerfineste karat udført af sportens med afstand to bedste hold. En smuk symfoni og et dramatisk vintereventyr mellem to fynske hold, der i mere end 10 minutter tvang alt det bedste ud af sportens dygtigste spillere. En symfoni og et eventyr, der næppe kunne være skrevet bedre – end ikke hvis Carl Nielsen og H.C. Andersen havde forenet al deres kreativitet og magi. Dén kamp vender vi tilbage til.

Fynsk treenighed i toppen af pulje 1
På forhånd havde vi døbt dagens første pulje ”Den fynske pulje”. Hele 3 fynske hold havde spillet sig til en plads i den svære pulje 1. Tommerup Efterskole, 5E Byg A/S og Dansk PE Svejsning. De havde prominent selskab i form af de tidligere finalister fra Ismejeriet Thy og årets wildcard: MD Sport & Fysioterapi. Tommerup Efterskole spillede sig som de første videre. Ganske vist uden at imponere mere end højest nødvendigt, men med 3 sejre i de første tre kampe lignede de et hold, der kunne ville blive bedre som turneringen skred frem. Dansk PE Svejsning imponerede også i den hårde pulje. Med sejre over både 5E Byg A/S og MD Sport & Fysioterapi i de første to kampe så det lovende ud. Nederlaget til Tommerup Efterskole fik ikke den store betydning, da de senere fik uafgjort mod Ismejeriet Thy, og dermed også var klar til mellemrunden og sikrede sig puljens 2. plads. 5E Byg A/S var anderledes underpres. De kom skævt i gang med nederlag til Dansk PE Svejsning, men fik efterfølgende en monumentalt vigtig sejr over Ismejeriet Thy. Et nederlag til MD Sport & Fysioterapi i næstsidste kamp betød dog, at favoritterne pludselig var under maksimalt pres forud for puljens sidste kamp mod Tommerup Efterskole. Med tanke på den stærke modstander stod de nærmest med et halvt ben ude af turneringen før den for alvor var i gang. De skulle have point for at slutte foran Ismejeriet Thy, der sad på den anden side af banden med krydsede fingre. Og det startede skidt for 5E Byg, der efter få sekunder var nede med 1-0 for derefter at finde sig ude af stand til at komme til afslutning, og derved få en nølkendelse i mod sig. Herfra hævede de dog niveauet gevaldigt. 2 gange vandt de bolden efter presspil, og først Andreas Hansen og siden Mark Tubæk på oplæg fra samme Andreas Hansen kunne bringe 5E Byg i front med 2-1. 3-1 blev det også efter blokade fra Andreas Hansen, som Mark Tubæk senere sikkert kunne trille i det tomme mål. Efterfølgende så vi det ene angreb afløse det andet fra Tommerup Efterskole, men 5E Byg med den skræmmende offensiv viste, at både målmand og forsvar også har et fantastisk højt niveau. Efter længere stillingskrig kunne Marcus De Claville næsten sikre avancementet, da han scorede til 4-1. Kampen endte med en sejr på 5-3 til 5E Byg. Dermed var de videre på bekostning af Ismejeriet Thy, der ellers momentvis så spændende ud, og hvor Dennis Juelsgaard i særdeleshed gjorde en god figur i målet.

Exit Grafisk ID og brandvarme Neoperl Nordic i pulje 2
Pulje 2 blev også både dramatisk, spændende og intenst, og ligesom pulje 1 blev den først afgjort til allersidst. Grafisk ID, Midtjysk Tag og Projekt Milen var spået som puljens favoritter, mens Neoperl Nordic og Hobro Apotek/Grønlund Gruppen skulle forsøge at levere overraskelsen. Sidstnævnte kom aldrig rigtig ind i turneringen. Det aldrende Hobro Apotek hold leverede en præstation, der nærmest er symbolsk for en meget svær sæson. Alt for sent fik de tingene til at virke. De tabte de første 3 kampe – nogle mere tætte end andre, men viste høj moral og bragte spænding i puljen, da de slog Midtjysk Tag på vej ned i omklædningsrummet. Projekt Milen var egentlig spået en favoritrolle, men da de både måtte undvære Mikkel Rygaard, Martin Jensen og Mark Leth Pedersen fra den oprindelige trup, var holdets egne forventninger kraftigt nedjusteret. Alligevel imponerede de i puljens med vanlig kølig og kynisk sjællandsk stil, og stille og roligt spillede de sig i gang. Inden deres sidste kamp mod Neoperl Nordic var de allerede sikret avancement til mellemrunden. Netop Neoperl Nordic imponerede også. De lignede fra start et hold, der i år var mødt op for at få noget med hjem. De ankom med stor selvtillid efter deres helt fantastiske kvalifikation til turneringen, og de tog i den grad det momentum med til DM i Indefodbold. Deres præstation og puljens øvrige resultater betød, at også de var videre før deres sidste kamp mod Projekt Milen. Det helt store opgør om den sidste plads kom altså i puljespillets allersidste kamp. Hobro Apotek/Grønlund Gruppen havde sendt en lille håndsrækning til Grafisk ID, da de slog Midtjysk Tag. Det betød, at Midtjysk Tag var på 4 point mens Grafisk ID var på 3 point forud for puljens sidste kamp.

Kampen blev én af turneringens bedste og mest intense. Hallen var mildt sagt på kogepunktet, og de berømte og berygtede tilhængere hos Grafisk ID gjorde deres for at hjælpe de forsvarende mestre videre til mellemrunden atter engang. På lægterne fik de dog hård modtand fra de mange medrejsende Midtjysk Tag fans. Til sammen skabte det én af de mest intense og vilde stemninger til en indefodboldkamp nogensinde. Alt var på spil, og stemningen er nærmest umulig at beskrive med ord. Grafisk ID kom bedst fra start, da holdet store profil, Simon Riis bragte holdet foran med 1-0. Midtjysk Tag svarede dog igen med det samme og fik udlignet til 1-1. Herefter tog målmand Nicolai Givskov alvorligt fra i målet. Han spillede én af sine allerbedste kampe- og sikke et tidspunkt at hive sådan en præstation op på. Det eminente målmandsspil gav også en kontrascoring til 1-2 inden Grafisk ID fik udlignet på et mål, der vist godt kan kaldes heldigt. Så var det pludselig Grafisk ID, der var ovenpå i den højdramatiske og velspillede kamp. Midtjysk Tag har generelt svært ved at løse pind-forsvaret, og det vidste Grafisk ID. De hold stand i forsvaret og kunne efterfølgende bringe sig foran med 3-2. Midtjysk Tag lagde sig dog ikke ned. Med et rigtig angribermål fra Mirsad Suljic fik de udlignet, og med 4 minutter igen var det helt lige. Så var det som om Grafisk ID slukkede en lille butte smule et kort øjeblik mens Midtjysk Tag lagde på. En sjælden fejl af Simon Riis gav Mirsad muligheden for at score til 4-3 – og dem misser skarpretteren altså ikke. Men ak nej. Grafisk ID var selvfølgelig ikke færdige endnu. En smuk scoring fra Jakob Larsen i det korte hjørne udlignede igen, igen kamp. Nu 4-4 med cirka 2 minutter igen. Der blev bidt negle på tilskuerpladserne sideløbende med høje brag på trommerne, gjaldende tilråb og skiftevis jubel og frustration. Midtjysk Tag formåede ikke at omsætte boldbesiddelse til scoring og med 20 sekunder igen fik Grafisk ID en gylden mulighed for at spille sig videre. De skulle som bekendt vinde. Kasper Vernersen fik en god afslutningsmulighed i højre side, og han fyrede venstrebenet af. Men igen var Givskov på plads i målet, og det blev en nærmest symbolsk afslutning på kampen, da bolden herefter havnede hos Mirsad Suljic, der let kunne afgøre kampen til 5-4.

Dermed fulgte de forsvarende Danmarksmestre Hobro Apotek/Grønlund Gruppen ud af turneringen. I den sidste kamp viste de ellers, at niveauet stadig er tårnhøjt, men de mødte en bedre modstander. Midtjysk Tag så meget skarpe ud på dette tidspunkt, de viste fantastisk energi, solidt aggressivt forsvarsspil og flydende angrebsspil iscenesat af Rasmus Pedersen og Mikkel Thisgaard. De havnede til gengæld i forfærdeligt svær mellempulje, da Mirsad Suljic bragte dem på 5-4. Tommerup Efterskole og 5E Byg A/S ventede forude. I den anden pulje skulle vi se Projekt Milen, Dansk PE Svejsning og Neoperl Nordic.

Tilbage og frem for Milen og 5E i mellemrunden
Dramaet og det smukke indefodbold fortsatte i mellemrunden. Åbningskampen blev en gentagelse af afslutningen på pulje 1, da Tommerup Efterskole og 5E Byg igen stod over for hinanden. Igen var der meget på spil, og igen viste holdene sig flot og jævnbyrdigt frem. Denne gang havde Tommerup Efterskole dog overhånden, og kom fantastisk i gang med mellemrunden med en sejr på 3-2. Det betød, at 5E Byg igen var maksimalt pressede forud for deres sidste kamp mod Midtjysk Tag. Jyderne kom med momentum efter sejren over Grafisk ID, og det lignede en jævnbyrdig affære. Og så alligevel ikke. På dagen var der ganske enkelt klasseforskel på de to mandskaber og nu lignede 5E Byg for alvor et hold, der kunne gå hele vejen. De massakrerede Midtjysk Tag med tenniscifrene 7-3, og var så godt om sikre på endnu en semifinale. Midtjysk Tag derimod skulle levere et mindre mirakel mod Tommerup Efterskole, hvis de skulle fortsætte i turneringen. Den opgave lykkedes de ikke med op trods af en kneben sejr. Sæsonens smukke eventyr med Midtjysk Tag sluttede altså her. Fynboerne havde ganske enkelt et ekstra gear og topniveau.

I den anden mellemrunde kom Projekt Milen katastrofalt fra start, da de tabte med 3-0 til Neoperl Nordic, der med Jonas Morgensen og Jeppe Mogensen i spidsen bare fortsatte de imponerende takter. Efterfølgende fik jyderne også krydset mod Dansk PE Svejsning og en sensationel semifinale var nu en realitet. Fantastisk imponerende. Det betød, at Projekt Milen var pisket til sejr mod velspillende Dansk PE Svejsning, og den opgave løse Mike Mortensen og co. En vidunderlig målmandspræstation af en af landet bedste målmænd grundlagde en kneben 3-2 sejr til Projekt Milen, der stadig lignede en interessant dark horse. Særligt Mike Mortensen og den helt nye mand Morten Larsen spillede på fantastisk højt niveau, og de blev fint hjulpet af Rasmus Tangvig, der præsterede flot i forsvaret og løste opgaven som playmaker efter bedste evne. Dansk PE Svejsning var forståeligt skuffede, men kan trods alt se tilbage på en flot sæson. Også ved DM imponerede og overraskede de stort, og flere steder talte man om dem, og særligt brødrene Larsen.

Magtdemonstration og klasseforskel i semifinalerne
Den første semifinale stod mellem 5E Byg A/S og Projekt Milen. På papiret og som turneringen var forløbet lignede det en meget tæt kamp, og et opgør der kunne gå begge veje. Sådan så det også længe ud. Der skulle faktisk gå mere end 3 minutter før vi fik kampens første scoring, men hvilken scoring! Efter et langt angreb uden afslutning hæver dommeren armen. Bolden havner hos en tilsyneladende rådvild Mads Jørgensen, der fra 100 % stående position hamrer en strakt vrist op i hjørnet bag en både overrasket og chanceløs Mike Mortensen. Det var kampen første lille snert af klasse og genialitet, og så var festen ellers startet. 5E Byg satte trumf på og udklasserede ganske enkelt et sagesløst Projekt Milen hold i en kamp, der i 7 minutter illustrerede forskellen på de bedste og dem lige efter. 5E byg vandt med urealistiske 7-0 i semifinalen og var klar til det, der kunne blive en drømmefinale mod rivalerne fra Tommerup Efterskole.

Tommerup Efterskole fulgte i rivalernes fodspor i deres semifinale. De fortsatte den magtdemonstration, der kort forinden var sat i gang med Mads Jørgensens vristspark. Særligt Mathias Munk, Jonas Skærlund og et velspillende forsvar anført af Mikkel Jespersen fulgte trop. Munk leverede en perlerække af surrealistiske redninger, og satte en tyk streg under, at han er i en klasse for sig selv, når han rammer dét niveau. Indefodboldens David De Gea. Jonas Skærlund fik gode arbejdsbetingelser og udnyttede dem til at levere én af turneringens flotteste detaljer, da han i et sublimt soloridt med først en bedårende smuk tunnel og derefter en bande til sig selv trillede sin 5. scoring i nettet til slutresultatet 7-2. Et smukt symbol på en overlegen præstation i semifinalen. Tommerup Efterskole var klar til den 3. finale på stribe. Neoperl Nrodic måtte her sande, at forskellen var for stor på de bedste og de næstbedste. Efter en fantastisk flot turnering med fantastiske præstationer af særligt Jonas Morgensen og Jeppe Mogensen måtte de trods alt nøjes med kampen om 3. pladsen.

Placeringskampene blev en fin lille opvarmning til det store og længeventede finalebrag mellem sportens to bedste hold. Midtjysk Tag snuppede 5. pladsen med en stensikker 5-1 sejr mod et demotivereret Dansk PE Svejsning hold, og Projekt Milen viste kynisme og sikkerhed, da de slog Neoperl Nordic med 4-3 og snuppede 3. pladsen.

"The greatest match in the history of tennis"
Sådan lyder den bredt anderkendte beskrivelse af herresinglefinalen ved den legendariske Wimbledon turnering i Tennis fra 2008. Kampen stod mellem Roger Federer og den evige rival Rafael Nadal. Rafael Nadal havde i de to foregående år tabt finalen, men kunne i 2008 efter næsten 5 timers tennis på uhørt højt niveau endelig lade sig hylde som vinder af sportens fineste trofæ. De storladne beskrivelser og hyldesten til begge spillere har efterfølgende stået i kø, og den mytiske kamp har endda været genstand for spillefilmen ”A stroke of genius”. De to bedste spillere i verden bragte det absolut bedste frem i hinanden og i hele tennissporten i næsten 5 timer inden det hele altså sluttede med, at Nadal kastede sig i græsset i forløsning over det længeventede sejr.

En lignende overskrift kan produceres til finalen ved DM i Indefodbold 2019. Og der er ingen tvivl om, at skulle der laves en spillefilm om netop dén kamp, så ville titlen også indeholde ordet genialitet. Det er en udfordring overhovedet at beskrive kampen med de ord, der nu engang er til rådighed i alverdens alfabeter, og alle der måtte læse netop disse ord bør gøre sig selv den tjeneste at se den. Finalen ved den 9. udgave er den bedste kamp jeg med min sparsomme hukommelse kan erindre. Så er det sagt.

Tommerup Efterskole Vs. 5E Byg A/S. Turneringens to største favoritter tørnede sammen i det, der ganske med rette må og skal beskrives som en drømmefinale på papiret. Holdenes tredje indbyrdes opgør alene i dén turnering, foreløbigt med en sejr til dem hver, men alt det var lige gyldigt nu. De næste 10 minutter skulle afgøre, hvem der i det næste år kunne kalde sig for landets bedste indefodboldhold. Og lade det være klart med det samme. Kampen havde det hele. Spænding, intensitet, taktiske finurligheder og ikke mindst spillerpræstationer helt ud over det sædvanlige. Jeg kan se den kamp igen og igen. Jeg behøver næsten ikke at gense den for at beskrive den. Den står lysende klart.

5E Byg kom bedst fra start. Med et veludført pres kunne forsvarsspillerne Jonas Villemoes og Andreas Hansen erobre bolden, og Andreas Hansen kanonerede bolden i nettet bag en chanceløs Mathias Munk til 1-0. Tommerup Efterskole kom dog hurtigt tilbage og efter en kort og præcist angreb kunne Jakob Skovgaard sende bolden ud til Mikkel Jespersen, der fra en god position følte bolden ind i det lange hjørne bag Benjamin Nielsen.

Angrebskæden skiftet ind, og 5E Byg i angreb. De blev ikke som vanligt mødt af Thomas Broe og Mikkel Jespersen, men i stedet Michael Manse Jørgensen og Mikkel Jespersen. Tommerup Efterskole havde valgt et pind-forsvar, der kunne eliminere skud fra bagspillerne, men 5E Byg var tydeligvis forberedte og stillede straks Lasse Hauge ind i midten og Mark Tubæk ud på højre side. Nu gjaldt det om at få sat en usandsynligt velspillende Marcus De Claville i scene. Det lignede et duel mellem Mathias Munk og Marcus De Claville. Og Munk kom bedst fra start. To redninger på de to første afslutninger fra stjerneafslutteren, og hvis ikke han var i gang i forvejen, så var han det i hvert fald nu. 5E Byg fortsatte dog ufortrødent. Mads Jørgensen med millimeterpræcise afleveringer til Claville. Og så kom den. På hans tredje afslutning hamrede sportens bedste venstrekantspiller bolden helt op i målhjørnet med nærmest kirurgisk præcision. Et ekstraordinært mål, men når så gode hold og så gode spillere møder hinanden i direkte duel om Danmarksmesterskabet, så skal der noget ekstraordinært til.

Tommerup Efterskole svarede igen med det samme. Det var tydeligt, at de har prøvet det her før. Efter opgivningen leverede Mikkel Jespersen en smuk aflevering langs banden som en aggressiv Jonas Skærlund jagtede og stensikkert lagde på hylden. De nemme mål kan afgøre den slags kampe og Tommerup Efterskole ved det bedre end nogen andre.

Ved stillingen 2-2 fik vi kampens måske mest definerende øjeblikke – lige i forlængelse af hinanden To ekstraordinære detaljer fra to ekstraordinære spillere. Først - efter en kort sekvens med åbent spil havner bolden hos Lasse Hauge, der fra urimeligt kort afstand kan flugte med venstrebenet. Kun Mathias Munk adskiller ham, bolden og netmaskerne. Alt ligner 3-2 til 5E Byg A/S, men ikke når målmanden hedder Mathias Munk. Med en redning, der ikke burde være mulig redder han bolden med brystet og få sekunder efter kan Mikkel Jespersen og Jonas Skærlund med høj klasse kombinere bolden i de modsatte netmasker. Kampen var vendt på hovedet. Nu var Tommerup Efterskole ovenpå. 5E Byg kan efterfølgende ikke løse den nu ”normale” forsvar, og Tommerup Efterskole ender med målspark oppe med 3-2. 5E Byg presser højt, Mathias Munk og Mikkel Jespersen spiller sig fornemt ud af presset inden Jespersen igen finder Jonas Skærlund, der i nærmest arrogant stil føler bolden ind bag om støttebenet. Et sublimt mål og turneringens smukkeste detalje, når konteksten taget med i betragtningen. Høj klasse, og holdene tvang ganske enkelt det uhørt høje niveau ud af hinanden.

Og 5E Byg var slet ikke færdige endnu. Afslutningerne skiftede side og Mark Tubæk kunne allerede i det efterfølgende angreb pænt smide bolden mellem benene på Mathias Munk. Fornyet spænding i dette fantastiske opgør. Flyvende Mathias Munk viste dog, at han også kan i den anden ende og svarede med det samme igen. Med en hård flad afslutningen i det korte hjørne øgede han på ny til 5-3. Godt 2 minutter igen, og nu skulle der altså noget særligt til, hvis 5E Byg skulle tilbage. Og hvem andre end en af turneringens helt store oplevelser skulle stå for det? Marcus De Claville Berthelsen gjorde det med endnu en karakteristisk indersideafslutning til 4-5. Igen flot sat op af Mads Jørgensen, der havde svære betingelser som bagspiller i finalekampen. Og det var langt fra slut endnu.

Tommerup Efterskole spillede med rutine og tog ingen unødige chancer, men formåede heller ikke at lukke kampen i deres næste angreb. I stedet fulgte en længere sekvens med åbent spil, hvor Tommerup Efterskole endda erobrede bolden igen, men det samme gjorde 5E Byg, og med 10 sekunder igen kommer Lasse Hauge i gennem til afslutningen og igen, igen, igen er hiver Munk en redning op ad hatten. Det ligner afgørelsen, men 5E Byg har indkast med 6 sekunder igen. Claville kaster til Jørgensen, der giver den videre til Tubæk, som igen spiller Lasse Hauge fri. Han afslutter fra en spids vinkel, men en ny redning fra Mathias Munk forhindrer scoringen i første omgang, men så. Bolden havner hos Mark Tubæk, der med under 1 sekund igen hamrer bolden ind til 5-5. Flosklen ”i sidste sekund” fik en helt ny betydning med den scoring. Kampen havde definitivt alting. Alle verdens største forfattere i fællesskab kunne ikke have skrevet dén historie bedre. Årets vigtigste og største kamp skulle afgøres i ubarmhjertige golden goal. Jonas Skærlund, Jakob Skovgaard, Mathias Munk og Mikkel Jespersen skulle løse den nervepirrende situation for Tommerup Efterskole.

Igen var intensiteten på sit absolut højeste. 5E Byg forsvarede heroisk og viste atter engang at holdet er andet og mere end blot de store offensive profiler. Tommerup Efterskole spillede tålmodigt og ledte efter løsninger. Det gjorde de så længe, at dommeren ikke havde andet valg end at hæve armen. Bolden havner hos Mikkel Jespersen. I en kombination af desperation, håb, finurlighed, teknik og vidunderlige afslutningsevner føler han fra en skæv position med en veldrejet fod bolden mod det lange hjørne. Den suser forbi Benjamin Nielsen. Mikkel Jespersen kaster sig i gulvet i eufori og forløsning. Akkurat som Rafael Nadal gjorde det i 2008. Det er en realitet. Tommerup Efterskole er Danmarksmestre 2019.

Sikke en kamp. Den er forsøgt beskrevet, og det er alt for langt. For mange uværdige ord til den oplevelse det var at følge turneringen med afstand to bedste hold. Turneringen største profiler. Tommerup Efterskole og 5E Byg leverede den smukkeste og mest fuldendte reklamefilm for dansk indefodbold, og den unikke oplevelse fortjener et tak. De bragte det absolut bedste frem i hinanden. Dén kamp havde alt hvad man kan drømme om i en finale.

På mange måder kom kampen til at overskygge resten af turneringen, fordi de to hold præsterede på det uforlignelige niveau. Det var utvivlsomt, at turneringen største profiler skulle findes hos netop de 2 hold. Jonas Skærlund blev fortjent kåret som turneringens bedste spiller og hans bedste ven Mathias Munk var i særklasse turneringen bedste målmand. Jonas Skærlund blev for andet år i træk topscorer og på turneringens all star hold fik de to venner selskab af holdkammeraten, der afgjorde og forløste det hele – Mikkel Jespersen og tre rivaler fra 5E Byg. Marcus De Claville Berthelsen, der igen understregede, at han er i en klasse for sig selv på sin position, Mads Jørgensen og forsvarsspilleren Andreas Hansen, der symboliserede den flotte defensiv hos 5E Byg, og særligt i de store kampe var meget afgørende for sit hold - det samme kan siges om makkeren Jonas Villemoes, der uden tvivl også fortjener stor anderkendelse for sin indsats. Vi har allerede nævnt dem, men spillere som Jonas Mogensen, Jeppe Mogensen, Mike Mortensen og Morten Larsen fortjener i allerhøjeste grad også at blive nævnt igen. De blev på dagen bare overskygget af to sublime hold, der gav os et fuldstændig uforglemmeligt DM i Indefodbold.

Tilbage er der blot at sige et dybfølt tak for sæsonen og et endnu større tak for et mindeværdigt og utroligt DM i Indefodbold 2019. Og naturligvis tillykke til Tommerup Efterskole med den fortjente titel som Danmarksmester i indefodbold.

Første side  | Forrige side  | ... 31 32 33 34 35 36  ...  | Næste side  | Sidste side 
Vis nyheder pr. side

Læs de 25 seneste nyheder

03-11-2019 11:02 Profil af et hold: Clara Velvære 03-11-2019 10:44 Profil af et hold: Ejendrøm 01-11-2019 09:38 Babas Pizza Cup for 5. gang 01-11-2019 09:09 Profil af et hold: Neoperl Nordic/Craft 31-10-2019 12:31 Profil af et stævne: Møns Entreprenørfirma/Østmøn FK Cup 2019 31-10-2019 12:10 Profil af et stævne: LokalBolig Hvidovre Cup 30-10-2019 14:51 Macron Champions Cup er tilbage som GPM Masters 15.000 stævne 30-10-2019 08:53 Kasper Kusk i spidsen for nyt spændende storhold 29-10-2019 14:23 Peter Thomsen skifter på fri transfer til Midtjysk Tag 29-10-2019 14:12 Profil af et hold: Starup Auto 29-10-2019 12:38 Profil af et hold: BJ Bilsyn 27-10-2019 08:52 Profil af et hold: Midtjysk Tag 27-10-2019 08:44 Profil af et hold: Tommerup Efterskole 27-10-2019 08:33 Profil af et hold: Babylon Herresalon 24-10-2019 09:17 Profil af et stævne: Vestjylland Forsikring Cup 23-10-2019 09:25 Profil af et stævne: RW Erhvervsservice Master Cup 2020 22-10-2019 16:55 Dansk Port Service AS/ Hårlev på vej frem 22-10-2019 09:58 Arena Assens Cup på fyn nyt GPM stævne den 23/11 20-10-2019 10:47 Neoperl Nordic/Craft klar til endnu en GPM sæson 19-10-2019 11:12 Hjælp stævnearrangørerne og tilmeld jer nu! 18-10-2019 13:30 Flere nye spændende hold på vej frem... 16-10-2019 09:58 Indefodboldholdet ISmejeriet THY takker af for denne gang 16-10-2019 09:56 Peter Thomsen og co. takker af... 05-10-2019 11:22 Nyt spændende GPM stævne – HSUF Cup 05-10-2019 11:16 Endnu en opfordring til stævnearrangører: Tilføj jeres GPM stævne nu!

Regler for indefodbold

Store mål, regler - klik her!
Små mål, regler - klik her!
Futsal, regler - klik her!

Skal GPM konceptet nytænkes?  Vis resultat

Anbefal indefodbold.dk til dine venner

Send beskeden "Slå lige et smut forbi indefodbold.dk!" til dine venner.
1. vens e-mail:   Din e-mail:  
2. vens e-mail:   Dit navn:  
3. vens e-mail:  
Vidste du at følgende søgeord leder vej til indefodbold.dk: indefodbold, indendørsfodbold, indendørs fodbold, futsal, indebold, indestævner, stævne, indefodboldstævne, indefodbold stævne, stævner, indefodboldstævner, indefodbold stævner, indendørsfodboldstævner, indendørsfodbold stævner, indendørs fodboldstævner, futsalstævner, futsal stævner, indeboldstævner, indebold stævner, turneringer, indefodboldturneringer, indefodbold turneringer, indendørsfodboldturneringer, indendørsfodbold turneringer, indendørs fodboldturneringer, futsalturneringer, futsal turneringer, indeboldturneringer, indebold turneringer, DM i indefodbold, indefodbold DM, DM, Inde-DM, Inde DM, indoor soccer, cup, 5-a-side, Five-a-side, 5-a-side stævner, 5-a-side turneringer, Five-a-side stævner, Five-a-side turneringer, udendørs, sommerstævner, udendørs sommerstævner, pengestævner, penge stævner, herre, senior, herresenior, herre senior, portal, indefodboldportal, fodboldportal, nyheder, resultater, blog, indefodbold.dk Grand Prix Masters, GPM og selvf. indefodbold.dk.
 
indefodbold.dk © All Rights Reserved