Log ind for stævnearrangører

Opret brugerprofil   Glemt password?

Nyhedsbrev fra indefodbold.dk

Tilmeld dig indefodbold.dk’s nyhedsbrev her:
  
Djurslands Bank
Optakt til DM i Indefodbold 2019 - Pulje 2
Optakt til DM i Indefodbold 2019 - Pulje 2 (17-01-2019 13:12)
Artikel af: Rasmus Bilstrup
/
Kategori: Herre Senior

Det er den tid på året. Kulminationen på en lang og intens sæson i Dansk indefodbold. Klimaks for feinschmeckere og elskere af dette smukke og tekniske spil. Hold og tilskuere kan se tilbage på sæsonen, der snart er gået, men det virker absurd at gøre status allerede nu. Den vigtigste og mest sæsondefinerende begivenhed har vi endnu til gode. Lørdag aften kan boet gøres op – først her kan sæsonen vurderes. Den ubarmhjertige domsfældelse: Sejr eller nederlag. Bestået eller dumpet. Triumf eller fiasko. Eller måske et sted midt i mellem. Én ting står ganske fast: Ingen af de 10 deltagende hold ved årets med afstand vigtigste begivenhed i Dansk indefodbold, er tilfredse med blot at være kommet så langt. Alle møder de op med hver deres ambitioner og mål, men med den samme drøm. Drømmen om den ultimative triumf.

Lørdag den 19. januar 2019 venter den 9. udgave af DM i Indefodbold. I de forgange 8 udgaver har 5 forskellige hold skiftevis stået øverst på det fineste podium i dansk indefodbold. I den samme periode har kun 35 forskellige spillere løftet det eftertragtede trofæ i den velkendte regn af guldkonfetti på det lige så velkendte grønne gulv i Grenaa.

Traditionen tro har landets 9 bedste hold kvalificeret sig til DM I indefodbold, og ganske som det plejer har de 9 hold fået selskab fra det altid famøse og omdiskuterede wildcard. Ligeledes traditionstro er de i alt 10 hold fordelt på 2 puljer bestående af hver 5 hold. I denne artikel ser indefodbold.dk nærmere på DM i Indefodbold 2019 pulje 2.

Pulje 2 - indflyvning
Hvis pulje 1 tilnærmelsesvis var en fynsk pulje, så er pulje 2 måske den jyske pendant. 4 hold fra det jyske fastland krydres med ét særdeles spændende sjællandsk krydderi i form af øens flagskib fra Projekt Milen, der samtidig er turneringens eneste sjællandske hold. Pulje 2 ser på papiret både spændende og jævnbyrdig ud. Her kan alle slå hinanden på kryds og tværs, og meget kunne tyde på drama til sidste sekund. Derudover byder puljen på favoritter, spørgsmålstegn, flere tidligere vindere, forsvarende danmarksmestre og en overflod af spillere, der tidligere har høstet stor succes ved DM i Indefodbold.

Både Grafisk ID, Midtjysk Tag og Projekt Milen regnes blandt favoritterne eller de store outsidere til at vinde DM i Indefodbold. Både Projekt Milen og Midtjysk Tag har sejret ved nogle af sæsonens største stævner, og Grafisk ID møder igen op som forsvarende mestre. De har selskab af Neoperl Nordic, der i den grad sluttede sæsonen med manér og pludselig ser frem mod et DM, der kan blive ret spændende. Og som om det ikke var nok, så er puljens sidste hold de tidligere Danmarksmestre fra Hobro Apotek/Grønlund Gruppen. Det siger både lidt om deres sæson, men også noget om puljen, når de er seedet 5.

Hele 12 af puljens spillere kan skrive vinder af DM i Indefodbold på deres indefodbold-CV. Og flere af dem endda mere end én gang. Simon Riis, Sebastian Stær, Henrik Borup, Kasper Vernersen og Jakob Bredvig Larsen fra Grafisk ID har alle vundet turneringen to gange. Det samme har Martin Jensen gjort med MD Rustfri, han spiller nu for Projekt Milen. Derudover har Frederik Bjerregaard fra Grafisk ID, Morten Avnskjold og Mike Mortensen fra Projekt Milen og Peter Thomsen, Martin Thomsen og Kaspar Rynkeby fra Hobro Apotek/Grønlund Gruppen alle vundet turneringen en enkelt gang. Derudover har både Jakob Bredvig Larsen og Peter Thomsen vundet prisen som turneringens bedste målmand. Begge to gange. Det har også givet to udtagelser hver til allstar holdet. Simon Riis, Kasper Vernersen og Martin Jensen er begge blandt de 8 spillere, der har vundet prisen som turneringens bedste spiller mens selv samme Simon Riis er den spiller i denne turnering, der flest gange har været på allstar holdet. Hele 3 gange har han haft den ære, mens Kasper Vernersen har oplevet det to gange og Martin Jensen en enkelt gang. Det samme har Henrik Borup og Morten Avnskjold.
Denne puljes lille statistiske krølle inden vi sæter fokus på de enkelte hold er, at den ranglisteplacering, der historisk har ført til flest danmarksmesterskaber er 6. pladsen på ranglisten. Holdet på årets 6. plads finder vi i pulje 2, og det er Neoperl Nordic. Hele 3/8 gange er holdet, der endte på 6. pladsen endt som senere vinder af DM i Indefodbold. Det er: MD Rustfri (2012), Holger Danske Flytteforretning (2016) og Grafisk ID (2017). To gange har vinderen af ranglisten også vundet DM i Indefodbold mens henholdsvis 5., 2. og 3. pladsen har givet hver et danmarksmesterskab. Holdene her i puljen drømmer om, at DM-titlen går til enten nummer 2, 4, 6 eller 8 i år. De er:

Grafisk ID
De forsvarende Danmarksmestre kommer til Grenaa på bagkant af den dårligste sæson for en forsvarende mester nogensinde. De har skrabet beskedne 8.000 point til sig, og ender på ranglistens 16. plads. Undervejs er det dog alligevel blevet til en enkelt stævnesejr, men ellers skal sæsonens højdepunkter formentlig findes uden for banen for truppens spillere. Netop den sæson gør også, at Grafisk ID måske er turneringens største spørgsmålstegn forud for det første fløjt på lørdag klokken 15.00. Det er ganske enkelt nærmest umuligt at sige, hvad vi kan forvente fra dem.

Formentlig skal vi ikke lægge for stor vægt på sæsonens manglende resultater. Grafisk ID kan noget helt særligt i Grenaa, og der kan være mange gode forklaringer på de udeblivende resultater, men netop DM i Indefodbold i Grenaa Idrætscenter har sit helt eget liv for lige præcis Grafisk ID. To gange i streg har de nu overgået de flestes forventninger og blæst hele hallen omkuld fra start til slut ved DM i Indefodbold. Der er ingen tvivl om, at Grafisk ID har et helt specielt forhold til dén turnering og dén hal. Og så er det jo faktisk sket før, at den forsvarende Danmarksmester har ”taget en slapper” i den efterfølgende sæson. I 2013/2014 samlede MD Rustfri som forsvarende Danmarksmestre sølle 11.000 point og endte som nummer 17 på ranglisten. Alligevel var de der, da det gjaldt allermest. De blev nummer 2 til DM i Indefodbold. Så lad os ikke undervurdere Grafisk ID for meget ud fra sæsonens forløb.

Vi må forvente, at Grafisk ID har niveauet og den der helt særlige evne, når det gælder. De er et turneringshold, og er med rette blandt turneringens favoritter. Holdet står dog overfor flere udfordringer. De må undvære meget vigtige Anders Holvad, der har været en meget central del af de hold, der har vundet DM i de seneste to udgaver. Det er på alle måder et kæmpe tab for Danmarksmestrene. I stedet gør Grafisk ID igen brug af Mats Andersen, der sidste år spillede en stor turnering for Unidrain og var en væsentlig del af holdets imponerende og overraskende 4. plads. Han er knivskap i venstre hjørne, og netop hans offensive skarphed kan faktisk være en markant forstærkning i den side. De kommer dog stadig til at savne Holvad. Men profiler som Simon Riis, Jakob Larsen og Kasper Vernersen er stadig blandt landets bedste indefodboldspillere, og de har for vane at finde netop det niveau frem ved DM i Indefodbold. Grafisk ID har helt sikkert kvaliteten til at gøre det igen, men spørgsmålet er om den er gemt for langt væk i løbet af sæsonen? Og ikke mindst om tabet af vigtige Anders Holvad bliver for stort. Baseret på sæsonen er det svært at se Grafisk ID forsvare titlen, men de har før vist, at lige netop ved dem, så kan alt lade sig gøre i Grenaa. Dem tør vi ganske enkelt ikke dømme ude. Grafisk ID er på alle måder en sjov størrelse i år. De har potentiale til både at blive den største skuffelse og til at levere en ny sensation.

Midtjysk Tag
2018/2019 blev sæsonen, hvor Midtjysk Tag foreløbig forløste et uomtvisteligt stort potentiale. 8 finalepuljer er det blevet til for midtjyderne, og det er faktisk 3 færre end sidste sæson. Alligevel har denne sæson været markant mere imponerende. Den store historie om Midtjysk Tag er nemlig langt fra de 8 finalerunder, men derimod præstationerne i netop de finalerunder. Det er blevet til hele 5 stævnesejre i løbet af sæsonen. Det gør Midtjysk Tag til sæsonens mest vindende hold. Til sammenligning vandt Midtjysk Tag 0 ud af 11 finalerunder i sidste sæson. Der er sket ting og sager hos Midtjysk Tag, og der er markant forskel fra sidste år.

Sæsonens højdepunkt kan være svært præcist at definere. I første omgang var det en enorm bedrift, da holdet vandt L-Tek Cup og dermed snuppede deres første Masters sejr. Det var lidt af en skalp, men det blev endnu bedre. Senere vandt Midtjysk Tag 2 af sæsonens allerstørste stævner. Hjemmebanesejren ved Macron Champions Cup var monomental og imponerende, og i høj grad et nyt højdepunkt, men på mange måder var sejren ved TT Ejendomsservice Cup måske den mest væsentlige i sæsonen. Det faktum, at Midtjysk Tag fik en ny stævnesejr så tæt på DM viser, at de har præsteret over hele sæsonen, og det giver store forhåbninger frem mod DM i Indefodbold. De 8 finalepuljer vidner dog også om visse udfald undervejs og særligt i juledagene var holdet mildt skuffende. Det ændrer dog ikke på det store billede af et hold i markant fremgang. Vi har tidligere beskrevet Midtjysk Tag som et stærkt kollektiv, og et meget homogent og velfungerende hold. Sådan er det stadig, men det er som om, de har lagt en lille smule ekstra magi på i denne sæson. Mirsad Suljic er blevet endnu bedre og har haft en fantastisk sæson. Han er i særklasse én af de bedste offensivspillere i landet. Hans samarbejde med Mikkel Thisgaard fungerer fabelagtigt, hvor netop Thisgaard sætter Suljic flot i scene, men også har vist evnen til selv at sparke den ind. Derudover ser defensiven meget velsmurt ud. Mirsad har scoret et hav af mål i denne sæson, og det skyldes ikke mindst en bundsolid defensiv, der kaster mange kontramål af sig. Særligt de to helt store stævnesejre har bragt Midtjysk Tag op blandt de mest seriøse bejlere til titlen ved DM i Indefodbold. Det store spørgsmål er dog om topniveauet og kvaliteten generelt er høj nok, hvis et eller to af de værste konkurrenter rammer dagen. Midtjysk Tag er stabile og bundsolide, men de har også deres udfald. Kampen mod Neoperl Nordic ved Hugos Cup og 7-1 nederlaget til Tommerup Efterskole ved TT Ejendomsservice Cup er de seneste eksempler. Den slags er der ikke plads til, hvis man skal vinde en turnering som DM i Indefodbold, der netop ikke afgøres i en finalepulje med mange kampe. Midtjysk Tag kommer dog med stor selvtillid, og de har vist, at niveauet er der. Ellers vinder man ikke 5 stævner i samme sæson, men tvivlen om den absolutte klasse i de helt afgørende kampe, hvor alt er på spil, er der stadig.

Projekt Milen
Turneringens eneste sjællandske hold, men hvilket hold. Forud for sæsonen præsenterede Projekt Milen én af de stærkeste trupper i Dansk indefodbold, og en trup der gav minder om de sjællandske velmagtsdage. Spillere som Martin Jensen, Mike Mortensen, Mark Leth Pedersen, Morten Avnskjold og ikke mindst den måske bedste indefodboldspiller nogensinde – Mikkel Rygaard blev præsenteret. Projekt Milen startede så småt sæsonen midt i december, og siden har formkurven været stødt stigende. Det hele kulminerede ved Hugos Cup i Køge, hvor de tidligere så sejrsvante spillere endelig fik en stor stævnesejr.

Projekt Milen har sæsonens højeste pointsnit pr. stævne. De er altså det bedst præsterende hold i denne sæson. Det fortæller lidt om holdets høje klasse. Projekt Milen sluttede som nummer 4 på årets Grand Prix Masters rangliste, og regnes absolut blandt favoritterne ved DM i Indefodbold. Særligt sejren ved Hugos Cup understregede, at de rutinerede klassespillere stadig kan vinde på den store scene. Projekt Milen er også et turneringshold, og sæsonens imponerende pointsnit vidner om et hold, der altid er med helt fremme, når det virkelig gælder. Desværre må det sjællandske flagskib undvære både Mark Leth Pedersen og Mikkel Rygaard ved DM i Indefodbold. I stedet gøres brug af futsalspillerne Mads Falck og Morten Larsen. Netop Mads Falck spillede også finalerunden for Projekt Milen ved sæsonens foreløbige højdepunkt – Hugos Cup. Han er dygtig både offensivt og defensiv, og virker umiddelbart som en fornuftig tilføjelse. Det er selvfølgelig et stort tab at måtte undvære Mikkel Rygaard og Mark Leth Pedersen. To spillere, der begge har vundet DM i Indefodbold, sidstnævnte endda to gange. Det påvirker uden tvivl holdets vinderchancer – med helt optimal trup havde Projekt Milen måske været det allerbedste bud på en vinder. Når det så er sagt, så kommer Projekt Milen til DM med en meget stærk trup. Truppen ser nærmest komplet ud, og har flere strenge at spille på både offensivt og defensivt. Mike Mortensen ligner i øjeblikket Danmarks skarpeste målmand, og han fungerer godt med Morten Avnskjold i holdets offensive højreside. Avnskjold er stadig Danmarks bedste til at spille i ”den skæve side”. Og så er der selvfølgeligt åbent-spil-specialisten – playmakeren og allround spilleren Martin Jensen, og forsvarsspecialisten med de hurtige fødder – Rasmus Tangvig. Netop han er vigtig for holdets meget stærke defensiv, hvor der kan skiftes mellem at dække ”almindeligt” eller ”pind”.

Hvis man kan huske den sjællandske æra i dansk indefodbold – altså den tid hvor MD Rustfri og Saxo Bank tog sig af 4 ud af 5 DM-titler – så kan man måske også genkende fornemmelsen af, at et hold som Projekt Milen nok skal være med fremme ved DM i Indefodbold. De kan noget særligt i de store turneringer, og har historisk ofte haft et særligt vindergen. Projekt Milen ligner et hold, der har mentalitet og klasse til at komme langt, men spørgsmålet er alligevel om den lidt nysammensatte trup kan fungere allerede fra start og om klassen hos erstatningerne er høj nok til at gå hele vejen. Mikkel Rygaards fravær kan godt betyde, at holdet lige mangler den afgørende klasse og berømte x-factor i angrebsspillet, når det hele skal afgøres. Det bliver spændende at se, hvem der skal tage ansvaret i en offensiv, der trods alt er set bedre. Det bliver ret interessant at følge Projekt Milen ved DM. De kan sagtens ende med at gå hele vejen, men de kan også falde helt ud. Det har ofte været enten eller med den type hold.

Neoperl Nordic
Neoperl Nordic endte som nummer 6 på dette års Grand Prix Masters rangliste efter en sæson, der startede skuffende, men toppede på det helt rigtige tidspunkt. Det blev i alt til 6 finalerunder, hvoraf halvdelen kom i sæsonens sidste uge. Neoperl Nordics comeback står stadig som én af de flotteste præstationer i sæsonen. De fleste havde dømt dem ude, da de ved årsskiftet stod med 7.500 point og ikke just lignede det mest oplagte bud på en udfordre til top 8. De til tider lidt uortodokse jyder ville det imidlertid anderledes, og de valgte endda ”den svære vej” til DM i indefodbold. Bilen blev startet og holdet drog mod Sjælland, hvor to af landets største stævner ventede. TT Ejendomsservice Cup og Hugos Cup. To dage i træk med konkurrence fra nogle af landets allerbedste hold. Den samlede præstation i netop disse to stævner, står også ud som sæsonens højdepunkt for Neoperl Nordic. De hentede sammenlagt 20.000 point, og var pludseligt nærmest sikre på deltagelse ved DM i Indefodbold. Den endelig sikkerhed kom fredagen efter, hvor det blev til en 3. plads ved Alhede Cup.

Neoperl Nordic kommer altså til DM i indefodbold med massiv selvtillid og masser af gejst. De har lige pludselig vist, at de godt kan være med ved de helt store stævner – endda selvom det er med massivt pres på deres skuldre. Jyderne er kendt for at levere en lettere utraditionel og aggressiv form for indefodbold. De har deres helt eget udtryk, og de kan være meget svære at spille i mod og forberede sig til. Det er på mange måder holdets styrke. Neoperl Nordic har en fysisk stærk trup med masser af fart og fightervilje, men de er heller ikke blottet for teknisk finesse og kreativitet. De er dygtige i det åbne spil, og med flere spillere, der spiller højt niveau udendørs er det naturligt at de er dygtige i netop den fase.

Holdet har dog også sine begrænsninger. Det er der i hvert fald meget, der tyder på. Det er svært at se dem vinde DM i Indefodbold, men ikke utopisk at se dem avancere til mellemrunden. De har vist, at de kan være med, men vi mangler at se dem kæmpe med om de helt store titler. Neoperl Nordic ligner puljens underdog, og der er nok ikke mange, der forventer, at de kommer videre fra den hårde pulje 2, men den situation minder dem formentlig om de to omtalte stævner på Sjælland. De har vist sig stærke, når alle andre har afskrevet dem. Neoperl Nordic er ikke noget sjovt hold at møde ved DM i indefodbold. Særligt ikke, hvis man på papiret er favorit. Det bliver spændende at se om rutinen fra deltagelsen i fjor kan bringe dem endnu længere i år.

Hobro Apotek/Grønlund Gruppen
Det eneste hold ved dette års DM i Indefodbold, der har deltaget i samtlige udgaver af sportens fineste turnering. En vaskeægte institution i dansk indefodbold. Derfor var det også meget tæt på, at der blev sendt chokbølger gennem det danske indefodboldmiljø i denne sæson. Hobro Apotek/Grønlund Gruppen var nemlig tæt på slet ikke at kvalificere sig. De tidligere Danmarksmestre og tredobbelte vindere af Grand Prix Masters ranglisten har haft den svageste sæson nogensinde. Det er kun blevet til 5 finalerunder og én enkelt stævnesejr. En ganske uvant situation for traditionsholdet, men nu er de her. De er klar til DM i indefodbold, og de viste netop deres rutine og kynisme, da de ved deres allersidste stævne i denne sæson satte tingene på plads og sejrede ved Alhede-Cup. Det sikrede samtidig kvalifikationen til DM i indefodbold.

Hobro Apotek/Grønlund Gruppen er med sikkerhed bevidste om, at de i år kommer som underdogs. Endda i gruppen er de ikke favorit til at komme videre. Holdet er bevidste om, at de skal løfte niveauet, og der skal en særlig præstation til, hvis de skal bryde seedningen. Og hvis nogen kan løfte dén opgave, så er det Hobro Apotek/Grønlund Gruppen. Der har været massiv udskiftning i truppen i løbet af sæsonen, og det har helt sikkert påvirket resultaterne. Vi har sågar set Peter Thomsen spille den noget uvante position i venstre hjørne. Det kommer han muligvis til at gøre igen ved DM. Her har Hobro Apotek/Grønlund Gruppen nemlig hevet en lille kanin op ad hatten i form af Anis Cengic, der tidligere har spillet DM for både MD Rustfri, ES Stålindustri og Grafisk ID (MByg Tømrerfirma). Det er en interessant tilføjelse og playmakeren med de berømte fodsåler betragtes som en forstærkning, der kan bidrage med kreativitet og åbninger i det til tider lidt låste angrebsspil. Derudover en masse energi og vindermentalitet. Derudover er holdets helt store profiler vanen tro brødrene Thomsen. Da holdet blev nummer 2 ved dette års Macron Champions Cup var Peter Thomsen nærmest en levende mur i målet. Han er stadig én af landets bedste målmænd, og hvis han finder det niveau til DM, så er det lige før alt kan ske. Martin Thomsen er stadig den store offensive profil, og hans venstreben er måske vigtigere end nogensinde for det hårdtprøvede hold. Der hviler et stort ansvar på ham, når holdet angriber, men forhåbentlig kan tilføjelsen af Anis Cengic lette lidt af det ansvar. Hobro Apotek/Grønlund Gruppen kommer helt sikkert med en vanlig jysk og ydmyg tilgang til DM, og så vil de formentlig igen være det mest velforberedte hold i turneringen. Derfor må vi aldrig helt afskrive dem, selvom det er meget svært at se dem gentage kunststykket fra 2014. Der er trods alt løbet meget vand under broen i de 5 år, og meget tyder på, at holdet ikke helt har samme høje klasse og topniveau længere. Når det så er sagt, så kan vi ikke undgå at have visse forventninger til et hold som Hobro Apotek/Grønlund Gruppen. De kunne meget vel bryde den utraditionelle 5. seedning og i hvert fald komme videre fra puljen. Herfra kan alt som bekendt ske.

Så må det gerne blive lørdag
Efter en mindre afhandling er vi vist efterhånden også ved at være klar til den 9. udgave af DM i Indefodbold. Vi har fået styr på de to meget stærke og jævnbyrdige puljer, og der er kun to dage til det hele går løs i Grenaa Idrætscenter lørdag den 19. december 2019. Én gang tidligere er DM i øvrigt spillet på præcis denne dato. Det var i 2013, hvor Porsborg Flytteforretning vandt turneringen foran MD Rustfri og Hobro Apotek.

I de kommende dage udkommer en lille guide til DM i indefodbold for både begyndere og nørder, og måske drister jeg mig til at komme med mine bud på turneringens forløb. Følg med.

Første side  | Forrige side  | ... 37 38 39 40 41 42  ...  | Næste side  | Sidste side 
Vis nyheder pr. side

Læs de 25 seneste nyheder

03-11-2019 11:02 Profil af et hold: Clara Velvære 03-11-2019 10:44 Profil af et hold: Ejendrøm 01-11-2019 09:38 Babas Pizza Cup for 5. gang 01-11-2019 09:09 Profil af et hold: Neoperl Nordic/Craft 31-10-2019 12:31 Profil af et stævne: Møns Entreprenørfirma/Østmøn FK Cup 2019 31-10-2019 12:10 Profil af et stævne: LokalBolig Hvidovre Cup 30-10-2019 14:51 Macron Champions Cup er tilbage som GPM Masters 15.000 stævne 30-10-2019 08:53 Kasper Kusk i spidsen for nyt spændende storhold 29-10-2019 14:23 Peter Thomsen skifter på fri transfer til Midtjysk Tag 29-10-2019 14:12 Profil af et hold: Starup Auto 29-10-2019 12:38 Profil af et hold: BJ Bilsyn 27-10-2019 08:52 Profil af et hold: Midtjysk Tag 27-10-2019 08:44 Profil af et hold: Tommerup Efterskole 27-10-2019 08:33 Profil af et hold: Babylon Herresalon 24-10-2019 09:17 Profil af et stævne: Vestjylland Forsikring Cup 23-10-2019 09:25 Profil af et stævne: RW Erhvervsservice Master Cup 2020 22-10-2019 16:55 Dansk Port Service AS/ Hårlev på vej frem 22-10-2019 09:58 Arena Assens Cup på fyn nyt GPM stævne den 23/11 20-10-2019 10:47 Neoperl Nordic/Craft klar til endnu en GPM sæson 19-10-2019 11:12 Hjælp stævnearrangørerne og tilmeld jer nu! 18-10-2019 13:30 Flere nye spændende hold på vej frem... 16-10-2019 09:58 Indefodboldholdet ISmejeriet THY takker af for denne gang 16-10-2019 09:56 Peter Thomsen og co. takker af... 05-10-2019 11:22 Nyt spændende GPM stævne – HSUF Cup 05-10-2019 11:16 Endnu en opfordring til stævnearrangører: Tilføj jeres GPM stævne nu!

Regler for indefodbold

Store mål, regler - klik her!
Små mål, regler - klik her!
Futsal, regler - klik her!

Skal GPM konceptet nytænkes?  Vis resultat

Anbefal indefodbold.dk til dine venner

Send beskeden "Slå lige et smut forbi indefodbold.dk!" til dine venner.
1. vens e-mail:   Din e-mail:  
2. vens e-mail:   Dit navn:  
3. vens e-mail:  
Vidste du at følgende søgeord leder vej til indefodbold.dk: indefodbold, indendørsfodbold, indendørs fodbold, futsal, indebold, indestævner, stævne, indefodboldstævne, indefodbold stævne, stævner, indefodboldstævner, indefodbold stævner, indendørsfodboldstævner, indendørsfodbold stævner, indendørs fodboldstævner, futsalstævner, futsal stævner, indeboldstævner, indebold stævner, turneringer, indefodboldturneringer, indefodbold turneringer, indendørsfodboldturneringer, indendørsfodbold turneringer, indendørs fodboldturneringer, futsalturneringer, futsal turneringer, indeboldturneringer, indebold turneringer, DM i indefodbold, indefodbold DM, DM, Inde-DM, Inde DM, indoor soccer, cup, 5-a-side, Five-a-side, 5-a-side stævner, 5-a-side turneringer, Five-a-side stævner, Five-a-side turneringer, udendørs, sommerstævner, udendørs sommerstævner, pengestævner, penge stævner, herre, senior, herresenior, herre senior, portal, indefodboldportal, fodboldportal, nyheder, resultater, blog, indefodbold.dk Grand Prix Masters, GPM og selvf. indefodbold.dk.
 
Djurslands Bank - 01
indefodbold.dk © All Rights Reserved