Log ind for stævnearrangører

Opret brugerprofil   Glemt password?

Nyhedsbrev fra indefodbold.dk

Tilmeld dig indefodbold.dk’s nyhedsbrev her:
  
Djurslands Bank
Midtjysk Tag og Neoperl Nordic blev de store vindere i Ruds Vedby
Midtjysk Tag og Neoperl Nordic blev de store vindere i Ruds Vedby (07-01-2019 16:12)
Artikel af: Rasmus Bilstrup
/
Kategori: Herre Senior

Lørdag blev det store Masters 20.000 stævne i Ruds Vedby afviklet. TT Ejendomsservice Masters Cup 2019 blev en dag fyldt med overraskelser, fantastisk indefodbold, store tabere og ikke mindst store vindere. Midtjysk Tag viste sig igen, igen flot frem som dagens bedste hold. I vanlig stabil og homogen stil krydret med X-factor og højt topniveau satte de endnu engang konkurrenter til vægs, og viste at de besidder høj, høj klasse. Mindst lige så glade var formentlig Neoperl Nordic, der med en ekstremt imponerende præstation sikrede sig stævnets 3. plads og dermed 10.000 uvurderligt vigtige point til Grand Prix Masters Ranglisten.

De indledende puljer var en relativt smal sag for de fleste af forhåndsfavoritterne. 4 hold gik videre fra hver pulje, og det var lige til at overkomme for de notoriske tophold. Til gengæld var placeringer ikke helt ligegyldige. De kunne få stor betydning for chancerne i de noget mere nervepirrende mellemrunder, hvor kun ét hold fra hver pulje ville komme direkte i finalen.

Tommerup Efterskole, De Blå Drenge, Hobro Apotek/Grønlund Gruppen og Midtjysk Tag havde givet sig selv et perfekt udgangspunkt ved at vinde de indledende puljer. Dermed havde de 3 point med videre til hver deres mellempulje. I den anden ende af skalaen havde Neoperl Nordic sat sig selv under maksimalt pres, da de ikke havde et eneste point med videre. Danmarksmestrene fra Grafisk ID havde blot fået et enkelt point med videre, og stod altså også med ryggen mod muren.

Det er unægtelig et kæmpe fordel at have 3 point med videre til en pulje med 4 hold. Det viste både De Blå Drenge, Midtjysk Tag og Tommerup Efterskole også tydeligt, da de i sikker stil vandt deres respektive puljer, og derved var klar til aftenens finalepulje. Samtidig blev Hobro Apotek/Grønlund Gruppen eksemplet på, at intet er afgjort i denne specielle struktur. Alt kan stadig ske. Gazas Børn Græder havde blot et enkelt point med videre, men endte alligevel med at vinde mellempuljen foran MD Rustfri – de henviste altså de tidligere vindere fra Hobro Apotek/Grønlund Gruppen til 3. pladsen. Det hårdt pressede hold var altså igen ude før det blev rigtig sjovt.

Grafisk ID formåede ikke at konvertere deres ene point til noget bedre. De blev slået ud af De Blå Drenge og Projekt Milen. Favoritterne fra Projekt Milen skulle dermed ud i en dramatisk krydskamp. Til gengæld leverede Neoperl Nordic dagens første lille mirakel, da de på trods af 0 point og ryggen mod muren alligevel spillede sig videre på 2. pladsen i deres pulje. Kun overgået af Tommerup Efterskole. De skulle dermed op i mod Projekt Milen i dagens første krydskamp. Den kamp blev akkurat lige så tæt og dramatisk som tilskuerne kunne håbe på. Efter 7 minutter var der stadig ikke fundet en vinder, og her viste TT Ejendomsservice altså endnu en særegen regel. Direkte til straffesparkskonkurrence. Stik i mod de flestes forventninger var det Neoperl Nordic, der var bedst til at hold hovedet koldt i den ubarmhjertige disciplin. Ganske sensationelt og ekstremt imponerende var Neoperl Nordic dermed klar til finalen ved TT Ejendomsservice Masters Cup.

Dagens anden krydskamp blev en direkte duel mellem to håbefulde Sjællandske hold. MD Rustfri med store drømme om endnu et DM i Indefodbold og det nye hold M.S Gulve, der på sigt også går med netop de drømme. Endnu engang måtte der skrides til yderligheder og kampen skulle afgøres i straffespark. Her fik MD Rustfri ubarmhjertigheden i den disciplin at føle. De tabte og kunne dermed se drømmen om DM I indefodbold rykke noget længere væk. Det var ellers et veloplagt og velspillende MD Rustfri hold, der fejlede til allersidst. Dermed var også M.S Gulve ganske overraskende klar til finalen.

Med flere forhåndsfavoritter og outsidere ude allerede inden finalen lignende det på papiret et opgør mellem Midtjysk Tag og Tommerup Efterskole. Men De Blå Drenge med Patrick Da Silva på holdet havde i den grad udmærket sig positivt. De lignede efterhånden en lille outsider. Samtidig så det ud til at være en god mulighed for Neoperl Nordic og Gazas Børn Græder for at hente vigtige point.

Ganske rigtigt blev det et opgør mellem Midtjysk Tag og Tommerup Efterskole. Men de fleste hold kom faktisk til at spille en vigtig rolle i finalen. Både Tommerup Efterskole og Midtjysk Tag kom planmæssigt fra start med sejre. Det samme gjorde Neoperl Nordic i den grad. Og i finalens anden spillerunde udspillede de ganske enkelt Tommerup Efterskole med en 4-1 sejr. Pludselig lignede det et opgør mellem Midtjysk Tag og Neoperl Nordic, da Midtjysk Tag også vandt deres 2. kamp med 6-3 over De Blå Drenge, der således havde tabt de to første i finalen.

Alligevel meldte Patrick Da Silva og co. Sig ind i finalen, da de i 3. kamp slog Neoperl Nordic og derved kraftigt forringede deres vinderchancer. Meget bedre blev det ikke, da de også tabte knebent til et stensikkert og velspillende Midtjysk Tag hold. Sidstnævnte var dermed på 9 point for 3 kampe. Neoperl Nordic var på 6 point for 4 kampe mens Tommerup Efterskole ligeledes var på 6 point, men dog kun for 3 kampe, da de i deres tredje kamp slog M.S Gulve. I den nedre halvdel slog alle hinanden indbyrdes og hverken Gazas Børn Græder, De Blå Drenge eller M.S Gulve var for alvor med i den guldkamp som også Neoperl Nordic efterhånden havde udspillet sin rolle i. Vi var altså tilbage ved udgangspunktet – opgøret mellem Midtjysk Tag og Tommerup Efterskole.

I begge holds 4 kamp fik vi så det, der lignede en direkte finale om sejren. Tommerup Efterskole var pisket til sejr mens Midtjysk Tag kunne profitere af et eventuelt uafgjort resultat. Samtidig kunne kampen også vise sig afgørende som placeringer på Grand Prix Masters Ranglisten, der er et erklæret mål for Tommerup Efterskole. Og så én gangs skyld fandt de hårdtprøvede storhold storspillet frem. I fuldstændig suveræn stil marcherede de hen over Midtjysk Tag og vandt med 7-1. Nu skulle Tommerup Efterskole ”bare slå” Gazas Børn Græder og så var den hjemme. Men ak nej. Igen viste Tommerup Efterskole, at alting alt bestemt ikke er fryd og gammen bare fordi man hentede en sejr i det intense juleprogram. Det lignede ellers en sikker sejr til Tommerup Efterskole, da de med godt 1 minut igen var foran med 2-1 og tilmed var en mand i overtal. Alligevel formåede Gazas Børn Græder med imponerende moral og flot indefodbold at spille sig hele vejen gennem Tommerup mandskabet og få en 2 mod 1 situation alene med en magtesløs Mathias Munk. Den mulighed lod de ikke gå fra sig. Dermed lå alle æg igen i den kurv, hvorpå der stod Midtjysk Tag.

Midtjysk Tag har i denne sæson vist en formidabel evne til at slå til, når det gælder. De har udviklet et topholds kynisme, og det har medbragt store triumfer. Lørdagen i Ruds Vedby var ingen undtagelse. I usvigeligt sikker stil slog de til og vandt med hele 5-1 over M.S Gulve. Triumfen var en realitet og Midtjysk Tag kunne igen, igen lade sig hylde som vindere af et af landets største stævner. De tabte blot én kamp undervejs i finalen til netop Tommerup Efterskole, men det endte med at være uden betydning. 12 point var mere end rigeligt. Indefodbold handler om at vinde de rigtige kampe – og det gjorde Midtjysk Tag altså igen. Tommerup Efterskole måtte igen køre skuffede hjem, og selvopfattelsen som Danmarks bedste hold må efterhånden været taget op til fornyet revision. Meget tyder efterhånden på, at netop det ville være ganske berettiget.

Neoperl Nordic hentede en helt i gennem formidabel 3. plads og sikrede sig 10.000 vigtige point til Grand Prix Masters Ranglisten. Husk på, at holdet før denne weekend blot havde hentet 7.500 point i alt. Weekendens præstation bør aftvinge den dybeste respekt hos de fleste. 3 pladsen kom i hus efter en sejr i allersidste kamp mod netop Gazas Børn Græder.

De Blå Drenge imponerende dagen i gennem og i sidste ende rakte det til en imponerende 4. plads mens Gazas Børn Græder måttes nøjes med 5. pladsen. De er altså stadig meget langt fra de sjove pladser på ranglisten.

I morgen følger artikel for det fantastiske og vigtige stævne i Køge, hvor vi for alvor kan begynde at gøre status på den måske bedste og mest interessante indefodboldsæson i rigtig mange år.

Første side  | Forrige side  | ... 25 26 27 28 29 30  ...  | Næste side  | Sidste side 
Vis nyheder pr. side

Læs de 25 seneste nyheder

12-02-2019 09:59 indefodbold.dk Awards 2018/2019 afgjort 31-01-2019 19:27 Indoor League Finals - Fynsmesterskabet i Indefodbold 28-01-2019 09:08 Stem på årets profiler i dansk indefodbold! 28-01-2019 09:04 Gensyn med DM i indefodbold 21-01-2019 16:52 Tommerup Efterskole satte kronen på værket - Kæmpe triumf ved DM i Indefodbold 20-01-2019 09:33 Tommerup Efterskole vinder DM i indefodbold 2019 19-01-2019 08:00 Alt du behøver af info til DM i indefodbold 2019 19-01-2019 07:57 Livestream link til DM i indefodbold 2019 18-01-2019 22:50 Husk at spil på DM i indefodbold hos Bet25 17-01-2019 21:11 Ny kommentatorduo ved DM i Indefodbold 17-01-2019 13:12 Optakt til DM i Indefodbold 2019 - Pulje 2 16-01-2019 15:33 Kommentator SØGES til DM i indefodbold LIVESTREAM 16-01-2019 13:03 Optakt til DM i Indefodbold 2019 - Pulje 1 15-01-2019 16:34 Kampprogrammet til DM i indefodbold 2019 15-01-2019 14:42 Bet25 klar med odds på DM i indefodbold 2019 14-01-2019 10:55 Livestream af DM i indefodbold 2019 14-01-2019 10:46 Kom til DM i indefodbold 2019 13-01-2019 20:06 Årets DM wildcard går til MD Sport & Fysioterapi 13-01-2019 10:44 MS Gulve vandt E-Secure Cup i Hundested 13-01-2019 10:25 Mitech vinder sæsonens første sejr (ikke GPM) 13-01-2019 10:12 DM i indefodbold wildcardet uddeles i dag 12-01-2019 07:58 Hobro Apotek/Grønlund Gruppen vinder Alhede Cup og er stort set DM klar 11-01-2019 13:55 To hold kæmper om den sidste plads ved DM i Indefodbold 10-01-2019 18:58 Odds på E-Secure Cup hos Bet25 09-01-2019 14:34 Tommerup Efterskole genvinder Grand Prix Masters ranglisten

Regler for indefodbold

Store mål, regler - klik her!
Små mål, regler - klik her!
Futsal, regler - klik her!

Var du tilfreds med DM i år?  Vis resultat

Anbefal indefodbold.dk til dine venner

Send beskeden "Slå lige et smut forbi indefodbold.dk!" til dine venner.
1. vens e-mail:   Din e-mail:  
2. vens e-mail:   Dit navn:  
3. vens e-mail:  
Vidste du at følgende søgeord leder vej til indefodbold.dk: indefodbold, indendørsfodbold, indendørs fodbold, futsal, indebold, indestævner, stævne, indefodboldstævne, indefodbold stævne, stævner, indefodboldstævner, indefodbold stævner, indendørsfodboldstævner, indendørsfodbold stævner, indendørs fodboldstævner, futsalstævner, futsal stævner, indeboldstævner, indebold stævner, turneringer, indefodboldturneringer, indefodbold turneringer, indendørsfodboldturneringer, indendørsfodbold turneringer, indendørs fodboldturneringer, futsalturneringer, futsal turneringer, indeboldturneringer, indebold turneringer, DM i indefodbold, indefodbold DM, DM, Inde-DM, Inde DM, indoor soccer, cup, 5-a-side, Five-a-side, 5-a-side stævner, 5-a-side turneringer, Five-a-side stævner, Five-a-side turneringer, udendørs, sommerstævner, udendørs sommerstævner, pengestævner, penge stævner, herre, senior, herresenior, herre senior, portal, indefodboldportal, fodboldportal, nyheder, resultater, blog, indefodbold.dk Grand Prix Masters, GPM og selvf. indefodbold.dk.
indefodbold.dk © All Rights Reserved