BFC  - 01

Log ind for stævnearrangører

Opret brugerprofil   Glemt password?

Nyhedsbrev fra indefodbold.dk

Tilmeld dig indefodbold.dk’s nyhedsbrev her:
  
Djurslands Bank
Midtjysk Tag viste ingen gæstfrihed ved Macron Champions Cup
Midtjysk Tag viste ingen gæstfrihed ved Macron Champions Cup (03-12-2018 13:28)
Artikel af: Rasmus Bilstrup
/
Kategori: Herre Senior

En af de fineste klubber i dansk indefodbold fik lørdag sit kun 12. medlem. Optagelseskravet til denne klub er ganske enkelt: Vind et masters stævne i den øverste kategori i dansk indefodbold. Det vil sige et Grand Prix Masters stævne, der har en 1. præmie på minimum 20.000 kroner. Det var lige præcis dén bedrift Midtjysk Tag lørdag aften kunne sætte flueben ved, da de i suveræn stil hjemtog sejren ved Macron Champions Cup 2018.

Midtjysk Tag blev som nævnt det kun 12. hold på 9 sæsoner (inklusive indeværende), der vandt et af de pointmæssigt største stævner. De melder sig derved ind i en klub, der i forvejen tæller: Hobro Apotek/Grønlund Gruppen, Ostehjørnet Kbh. (Jowis), Zamundas, Saxo Bank (Holger Danske Flytteforretning, Porsborg Flytteforretning, Gardin Lis etc.), Sportigan Nykøbing Falster, Grafisk ID (Mbyg Tømrerfirma, Danske Bank Lemvig etc.), MD Rustfri, Ismejeriet Thy (Kvix), Tommerup Efterskole (LB Ejendomme), SpilXperten.com og Cantea IT. Med andre ord er Midtjysk Tag for alvor trådt ind i sportens helt fornemme selskab med weekendens sejr.

Midtjysk Tag endte med at vinde hjemmebanestævnet i relativt suveræn stil. Holdet gik ubesejret gennem turneringen og indkasserede sølle 10 mål undervejs, hvilket var klart færrest af alle finalens deltagende hold. Til sammenligning lukkede stævnets nummer 2 – Hobro Apotek/Grønlund Gruppen 29 mål ind i løbet af turneringen, og Tommerup Efterskole måtte hente bolden ud af eget net 23 gange. På mange måder var defensiven således i høj grad en kraftigt medvirkende faktor til den sensationelle sejr. Tilbagevendte Nicolai Givskov i målet spillede da også en stor turnering. Det samme gjorde den helt store offensive profil Mirsad Suljic. Han stod for hele 9 ud af 14 scoringer i finalerunden, og blev meget fortjent kåret som stævnets bedste spiller – i øvrigt for 2. år i træk. Han er på alle måder én af sportens absolut største profiler.

Dagen i Hedensted startede uden de store overraskelser. Enkelte store hold kom dog lidt skævt i gang, hvilket påvirkede placeringen i puljen en smule, men alle forventede hold klarede sig videre fra de indledende puljer. Eneste lille overraskelse var, at Freja & Dahl Pedersen blev slået af et stærkt spillende MITECH hold, der også senere i turneringen drillede nogle af de store hold.

I mellemrunde 1 viste Tommerup Efterskole og Ismejeriet Thy sig ganske suveræne. Begge hold spillede sig i relativt sikker til videre til finalen og meget tydede på, at de var ved at finde tidligere sæsoners styrke. Begge hold lignede på dette tidspunkt fornuftige bud på vindere af stævnet. De henviste Grafisk ID til puljens mere nervepirrende 3. plads, der gav adgang til en playoffkamp om den sidste finaleplads. Hårdt kæmpende MD Rustfri, MITECH og Chrisa Bolig blev således sendt hjem efter at have efterladt et fint indtryk.

I den anden mellemrunde fortsatte Midtjysk Tag de suveræne takter fra den indledende pulje. Hjemmebaneholdet havde bestemt ikke tænkt sig at vise gæstfrihed denne dag i Hedensted. De lagde fra land med to sejre, herefter to uafgjorte og rundede af med en sejr. Hermed endte de på 11 point, og var klar til stævnets finale, hvor de efterhånden kunne tillade sig at have visse forventninger. De dannede frontduo med Neoperl Nordic, der havde besluttet sig for at snyde de lidt større favoritter fra henholdsvis Hobro Apotek/Grønlund Gruppen og 5E Byg A/S. Det blev således til flotte sejre over begge mandskaber, og dermed var også Neoperl Nordic klar til finalen.

Således stævnets første reelle overraskelse. Det betød også, at Hobro Apotek/Grønlund Gruppen og 5E Byg A/S skulle ud i en direkte duel om 3. pladsen, der gav adgang til en kamp mod Grafisk ID. Skæbnen ville naturligvis, at de to kombattanter også skulle møde hinanden i deres sidste kamp. 5E Byg A/S skulle vinde mens Hobro Apotek/Grønlund Gruppen kunne nøjes med krydset. Kampen endte 3-3, og de unge fynboer var således sendt definitivt hjem af et lettere aldrende Hobro-mandskab.

I dén kamp foldede Danmarks vel nok mest vindende og hædrede indefodboldmålmand sig ud for fuld udblæsning. Peter Thomsen var praktisk talt en levende mur bag det til tider udspillede forsvar. Vi har tidligere oplevet Peter Thomsen være decideret afgørende for sit hold, og denne kamp var ingen undtagelse. Den fantastiske præstation var i høj grad med til at sikre en sejr på 2-1 og en lettere overraskende finaleplads til et hårdt ramt Hobro hold, der måtte se Mads Justesen udgå med skade og dermed spille med blot 4 mand i finalerunden. Som bekendt var holdet ligeledes uden den offensive profil Martin Thomsen. Således var følgende 5 hold klar til finalen:

Tommerup Efterskole
Ismejeriet Thy
Midtjysk Tag
Neoperl Nordic
Hobro Apotek/Grønlund Gruppen

Finalerundens første kamp blev samtidig én af de mest dramatiske og mest afgørende for stævnets udfald. De to måske bedst spillende hold på dagen skulle allerede mødes her. Midtjysk Tag mod Tommerup Efterskole. Kampen blev en højspændt affære, hvor stillingen længe var 0-0. Det på trods af, at Tommerup Efterskole tidligt blev ramt af en udvisning. Midtjysk Tag formåede dog ikke at udnytte overtallet, og på heroisk vis får Thomas Broe fra Tommerup Efterskole faktisk kæmpet sig til et straffespark. En gylden mulighed for Tommerup Efterskole i undertal. Jonas Skærlund skal eksekvere sparket i en direkte duel med Nicolai Givskov. Den ellers så kølige offensivspiller med det vidunderlige venstreben må dog se sig slået i den duel, da Givskov redder sparket, fastholder overtallet og stillingen 0-0. Med under 2 minutter tilbage opstår en hektisk situation med en masse tumult til følge. Det er ikke helt klart, hvad der sker men Tommerup Efterskole indkasserer på kort tid 2 udvisninger mere og dermed er det Mikkel Jespersen alene mod resten af Midtjysk Tag. En umulig opgave, der resulterer i en scoring til 1-0 med lidt over 1 minut igen. Tommerup Efterskole presser på for udligningen men en stærk defensiv anført af Nicolai Givskov i målet holder stand og Midtjysk Tag vinder med 1-0 og grundlægger herved den senere stævnesejr.

Efterfølgende vinder Ismejeriet Thy en vanvittig 8-5 sejr over Neoperl Nordic og øjner dermed for en kort stund også den samlede sejr. Efterfølgende taber de dog til båe Midtjysk Tag, Tommerup Efterskole og Hobro Apotek/Grønlund Gruppen. Netop sidstnævnte ville også lege med om den samlede sejr. På trods af en finaletrup på blot 4 mand – stik imod Peter Thomsens normale filosofi, så viser Hobro Apotek/Grønlund gruppen sig fantastisk flot frem. Det kom i første omgang til at gå ud over Tommerup Efterskole, da holdene i finalens 3. kamp mødtes. Kampen i sig selv var også på alle møder dramatisk og udslagsgivende for stævnets udfald. Tommerup Efterskole blev hægtet af i kampen om sejren og Hobro Apotek/Grønlund Gruppen lagde grundstenene til den mirakuløse 2. plads. Ved stillingen 2-2 modtager Peter Thomsen et gult kort for hånd på bolden. På sidelinjen står en skadet Mads Justesen uden sko, og kan praktisk talt ikke gå. Alligevel må han på banen, da Tommerup Efterskole bringer sig i front md 3-2. Ganske sensationelt får det hårdtprøvede Hobro-hold udlignet til 3-3, hvilket også bliver kampens resultat. En umådelig dårlig start for Tommerup Efterskole, men en moralgivende og god start for Hobro Apotek/Grønlund Gruppen, der efterfølgende besejrer Neoperl Nordic og Ismejeriet Thy og derved ender på stævnets 2. plads. Normalt ikke en placering man er tilfredse med i den lejr, men mon ikke dagens begivenheder alligevel giver en vis optimisme hos Hobro Apotek/Grønlund Gruppen? Peter Thomsen tog det høje niveau med ind til finalen og var decideret outstanding. Absolut én af de største målmandspræstationer nogensinde i dansk indefodbold, og han blev da også fortjent kåret som stævnets bedste målmand.

Tommerup Efterskole fandt senere rytmen og endte på en skuffende 3. plads. Det sejrsvante hold leder stadig efter sidste sæsons styrke og kynisme, og måske kæmper de lidt med det mentale? Det bliver spændende om de hæver niveauet fra næste weekend, hvor forsvars- og åbent spil specialisten Christian Sørensen igen er tilbage på gulvet.

Ismejeriet Thy snuppede 4. pladsen, og virker som et hold, der hele tiden lægger lidt på. Vi vil komme til at se dem vokse i løbet af sæsonen, og de kommer til at kæmpe med om de helt store titler.

Neoperl Nordic spillede et rigtig flot stævne, men måtte til sidst sande, at modstanden var for hård, da det for alvor gik løs i finalen. Dog et spændende hold, der på dagen kan true alle de største hold. Noget tyder på, at vi igen kan komme til at se dem til DM i Indefodbold.

Finalerunden blev både dramatisk, intenst og bød på indefodbold på allerhøjeste niveau. Særligt præstationerne fra Mirsad Suljic og Peter Thomsen var i særklasse. Desværre bidrog stævnets dommere unødigt til dramaet med en række udvisninger og gule kort, der til tider forekom tilfældige. Der skal dog ikke pilles ved Midtjysk Tags fantastiske sejr. De har nu for alvor meldt sig blandt sportens bedste og største hold, og topper fortjent dette års GPM Rangliste. En placering, der faktisk ikke kan rykkes ved, ved Bygma cup i næste uge.

Første side  | Forrige side  | ... 91 92 93 94 95 96  ...  | Næste side  | Sidste side 
Vis nyheder pr. side

Læs de 25 seneste nyheder

11-04-2019 15:28 GPM stævner med EKSKLUSIV dato i sæson 2019/2020 09-04-2019 13:04 Et fynsk stjernefrø springer ud 12-02-2019 09:59 indefodbold.dk Awards 2018/2019 afgjort 31-01-2019 19:27 Indoor League Finals - Fynsmesterskabet i Indefodbold 28-01-2019 09:08 Stem på årets profiler i dansk indefodbold! 28-01-2019 09:04 Gensyn med DM i indefodbold 21-01-2019 16:52 Tommerup Efterskole satte kronen på værket - Kæmpe triumf ved DM i Indefodbold 20-01-2019 09:33 Tommerup Efterskole vinder DM i indefodbold 2019 19-01-2019 08:00 Alt du behøver af info til DM i indefodbold 2019 19-01-2019 07:57 Livestream link til DM i indefodbold 2019 18-01-2019 22:50 Husk at spil på DM i indefodbold hos Bet25 17-01-2019 21:11 Ny kommentatorduo ved DM i Indefodbold 17-01-2019 13:12 Optakt til DM i Indefodbold 2019 - Pulje 2 16-01-2019 15:33 Kommentator SØGES til DM i indefodbold LIVESTREAM 16-01-2019 13:03 Optakt til DM i Indefodbold 2019 - Pulje 1 15-01-2019 16:34 Kampprogrammet til DM i indefodbold 2019 15-01-2019 14:42 Bet25 klar med odds på DM i indefodbold 2019 14-01-2019 10:55 Livestream af DM i indefodbold 2019 14-01-2019 10:46 Kom til DM i indefodbold 2019 13-01-2019 20:06 Årets DM wildcard går til MD Sport & Fysioterapi 13-01-2019 10:44 MS Gulve vandt E-Secure Cup i Hundested 13-01-2019 10:25 Mitech vinder sæsonens første sejr (ikke GPM) 13-01-2019 10:12 DM i indefodbold wildcardet uddeles i dag 12-01-2019 07:58 Hobro Apotek/Grønlund Gruppen vinder Alhede Cup og er stort set DM klar 11-01-2019 13:55 To hold kæmper om den sidste plads ved DM i Indefodbold

Regler for indefodbold

Store mål, regler - klik her!
Små mål, regler - klik her!
Futsal, regler - klik her!

Hvad synes du om futsal?  Vis resultat

Anbefal indefodbold.dk til dine venner

Send beskeden "Slå lige et smut forbi indefodbold.dk!" til dine venner.
1. vens e-mail:   Din e-mail:  
2. vens e-mail:   Dit navn:  
3. vens e-mail:  
Vidste du at følgende søgeord leder vej til indefodbold.dk: indefodbold, indendørsfodbold, indendørs fodbold, futsal, indebold, indestævner, stævne, indefodboldstævne, indefodbold stævne, stævner, indefodboldstævner, indefodbold stævner, indendørsfodboldstævner, indendørsfodbold stævner, indendørs fodboldstævner, futsalstævner, futsal stævner, indeboldstævner, indebold stævner, turneringer, indefodboldturneringer, indefodbold turneringer, indendørsfodboldturneringer, indendørsfodbold turneringer, indendørs fodboldturneringer, futsalturneringer, futsal turneringer, indeboldturneringer, indebold turneringer, DM i indefodbold, indefodbold DM, DM, Inde-DM, Inde DM, indoor soccer, cup, 5-a-side, Five-a-side, 5-a-side stævner, 5-a-side turneringer, Five-a-side stævner, Five-a-side turneringer, udendørs, sommerstævner, udendørs sommerstævner, pengestævner, penge stævner, herre, senior, herresenior, herre senior, portal, indefodboldportal, fodboldportal, nyheder, resultater, blog, indefodbold.dk Grand Prix Masters, GPM og selvf. indefodbold.dk.
indefodbold.dk © All Rights Reserved