BFC  - 01

Log ind for stævnearrangører

Opret brugerprofil   Glemt password?

Nyhedsbrev fra indefodbold.dk

Tilmeld dig indefodbold.dk’s nyhedsbrev her:
  
Bet25 - Odds på indefodbold
Midtjysk Tag overraskede og tog første masters titel
Midtjysk Tag overraskede og tog første masters titel (26-11-2018 16:41)
Artikel af: Rasmus Bilstrup
/
Kategori: Herre Senior

Efter mere end 10 forsøg i forskellige finalerunder med Masters stævner i GPM-regi lykkedes det endelig for Midtjysk Tag at indtage podiet øverste trin. Det skete ved L-Tek Cup, der blev afviklet lørdag i Allingåbro Hallen. En mesterlig bedrift, der i høj grad sætter en tyk streg under det topniveau som Midtjysk Tag besidder, og samtidig en bedrift, der er sværere end man tror at opnå.

Det blev således til endnu en overraskelse. Den anden i træk. I hvert fald for denne skribent, der efterhånden havde tabt håbet på vegne af holdet fra Hedensted, men vi bør på sportens vegne glæde os over åbningen på denne sæson. Midtjysk Tag tog et stort skridt mod den absolutte top af dansk indefodbold, da de endelig beviste, at de kunne vinde et af de berygtede Masters stævner.

Før denne sæson var det en bedrift der i hele GPM-historien har været udført af under 20 forskellige hold. Gentagelse: Færre end 20 mandskaber har i de forgangne 8 sæsoner formået at vinde et stævne med en 1. præmie på 10.000 kroner eller derover. Statistikken er lavet på baggrund af stævner spillet på små mål, og der tages forbehold for mindre fejltællinger eller mangelfuld registrering af point. Fjerner vi hold, der kun har formået at vinde ét masters stævne, så bliver tallet pludselig på sølle 10 forskellige hold. Det på cirka 100 masters stævner på små mål i de forgangne år. Af de hold der er aktive i denne sæson, er det kun Tommerup Efterskole, Hobro Apotek/Grønlund Gruppen, Ismejeriet Thy, Grafisk ID og Freja & Dahl Pedersen (tidl. Blue Water Shipping), der tidligere har vundet en Master. I opgørelsen er indregnet skift af holdnavn. Allerede nu har denne eksklusive klub altså fået 2 nye medlemmer i denne sæson, og ovenstående statistik sætter en tyk streg under, hvor storslået en bedrift Midtjysk Tag leverede denne lørdag i Allingåbro. Og hvordan gik det så til?

I dagens indledende puljer blev der ikke budt på monumentale overraskelser, og alle forhåndsfavoritter klarede sig i mere eller mindre sikker stil videre til de noget mere spændende semifinaler. Dog måtte både Freja & Dahl Pedersen samt sidste uges vindere fra MD Sport & Fysioterapi lige igennem en altid spændende krydskamp inden det kom så vidt. Begge hold var blevet nummer 3 i deres respektive puljer.

I semifinalerne kom der for alvor gang i stævnet, og overraskelserne stod allerede her i kø. Den første pulje så helt åben ud på papiret. Hold som Liteguard, MITECH, GP Nordic, MD Sport & Fysioterapi og Midtjysk Tag lignede på dette tidspunkt alle hold, der på dagen kunne ramme finalepuljen, og der var lagt op til en meget åben og jævnbyrdig pulje. Midtjysk Tag viste dog allerede her, at de havde et niveau, der var højere end konkurrenternes. I ganske sikker stil spillede de sig videre via puljens meget vigtige førsteplads og tog dermed et enkelt bonuspoint med sig i finalen. De fik selskab af et spændende GP Nordic hold.

I pulje 2 tydede meget måske på, at det skulle blive parløb mellem storfavoritterne fra Tommerup Efterskole og 5E Byg A/S. Men sådan skulle det bestemt ikke gå. Freja & Dahl Pedersen ville det anderledes. De formåede at ramme et imponerende niveau og slog blandt andet 5E Byg i puljens første kamp. Herefter blev det til stensikre sejre inden de sikrede en flot uafgjort mod Tommerup Efterskole. Puljens førsteplads var med andre ord sikret. Tommerup Efterskole var ligesom 5E Byg kommet skidt fra land og de to hold var helt lige før puljens sidste spillerunde. Det blev altså en direkte duel mellem de to fynsk forankrede mandskaber. Her trak Tommerup Efterskole i sikker stil det længste strå og vandt med 5-2. De var således også klar til finalen.

I dagens sidste semifinale var der overraskelser for alle pengene. Grafisk ID og Hobro Apotek/Grønlund Gruppen var på forhånd udråbt som to af stævnets største favoritter og sikreste kort i finalerunden. Sådan skulle tingene dog langt fra flaske sig. Begge hold kom voldsomt skidt i gang med nederlag til henholdsvis Dansk PE Svejsning fra Fyn og BJ Bilsyn. Herefter var den i den grad op ad bakke i en meget svær pulje, der foruden de to storfavoritter talte et velspillende BJ Bilsyn hold, Dansk PE Svejsning fra Fyn, der ser utroligt spændende ud og ikke mindst Lange Isenkram Ringkøbing, der i sidste sæson var kendt som True Nordic. De unge kometer, der tog os alle med storm i starten af sidste sæson. Netop den modstand skulle da også vise sig for hård til de to favoritter. Lange Isenkram Ringkøbing vandt puljen foran Dansk PE Svejsning. De to hold mødte hinanden i puljens næstsidste kamp og med en sejr til Lange Isenkram Ringkøbing blev det sidste opgør mellem Grafisk ID og Hobro Apotek/Grønlund Gruppen næsten uden betydning. Hobro Apotek/Grønlund Gruppen kunne dog med en komfortabel sejr have snuppet 2. pladsen, men Grafisk ID uddelte ingen gaver og vandt kampen med 4-2.

Finalen blev også et sandt drama. Midtjysk Tag kom fantastisk fra start, da de i sjælden suveræn stil nedlagde Tommerup Efterskole med hele 4-1. Herfra vaklede de en smule og fik ”kun” uafgjort mod GP Nordic, der ellers viste sig som finalens på dagen svageste hold. Efterfølgende indkasserede de et snævert nederlag til Lange Isenkram Ringkøbing, og på dette tidspunkt, var der ikke meget, der pegede i retning af en sejr til et ellers velspillende Midtjysk Tag hold. Men de hankede op i sig selv og fik igen for alvor gang i spillet. De sluttede af med to flotte sejre over Dansk PE Svejsning og Freja & Dahl Pedersen, og det betød, at de sluttede på 11 point, når man medregnede det bonuspoint de fik med fra semifinalen. En fantastisk præstation fra Midtjysk Tag, der vi høj grad er med til at løfte deres status op blandt sportens allerbedste hold. Et af de hold vi for alvor må regne med. Nu også på de store scener. 

Det nye fynske bekendtskab fra Dansk PE Svejsning skulle vise sig som en svær konkurrent. De kom flyvende fra start og stod med 7 point efter de første 3 kampe, men nederlaget til Midtjysk Tag blev afgørende, og de sluttede på 10 point og med +7 i målforskel. Det betød, at de lige akkurat snuppede 2. pladsen foran Tommerup Efterskole, der efter en noget vaklende præstation også sluttede på 10 point, men med en målforskel på +2. Midtjysk Tag afgjorde på mange måder selv stævnet til egen fordel, og det må give et ekstremt selvtillidsboost frem mod Macron Champions Cup i næste weekend på deres hjemmebane i Hedensted. Nu er de i gang, og så har vi nok ikke set dem vinde deres sidste stævne? Freja & Dahl Pedersen blev nummer 4 og har dermed sat gang i en vigtig sæson mens Lange Isenkram Ringkøbing også kom på tavlen i deres jagt på at fortsætte de positive takter fra sidste sæson.

Samtidig bød stævnet på kærkomne overraskelser og nye hold i spil til DM i indefodbold. Dansk PE Svejsning, Lange Isenkram Ringkøbing og GP Nordic ligner spændende bekendtskaber i denne sæson, og med sidste uges præstation fra MD Sport & Fysioterapi kan det blive en voldsomt interessant sæson i år. Årets to første master stævner har i det perspektiv været blandt de meste interessante i meget lang tid. Der er pludselig mange hold om buddet. Selv ved de eftertragtede master stævner. Alt kan ske i Dansk indefodbold.

Første side  | Forrige side  | ... 25 26 27 28 29 30  ...  | Næste side  | Sidste side 
Vis nyheder pr. side

Læs de 25 seneste nyheder

11-12-2018 18:55 Skærbæk Open i juledagene – skal du med? 11-12-2018 13:34 Her er historiens bedste Grand Prix Masters hold - Top 20 10-12-2018 12:38 Dansk PE Svejsning vandt Bygma Cup 2018 suverænt 08-12-2018 07:32 Profil af et stævne: Skjern Bank Champagne Cup 07-12-2018 14:20 Uforudsigelig udgave af traditionsrig klassiker - optakt til Bygma Cup 06-12-2018 22:56 Profil af et hold: Tommerup Efterskole 06-12-2018 11:17 Stadig flere pladser ved TT Ejendomsservice Masters Cup 06-12-2018 08:49 Nørgaard Anlæg Cup har nu kun 2 pladser tilbage 06-12-2018 08:45 Odds på Bygma Cup hos Bet25 06-12-2018 08:40 Lokal Bolig Hvidovre Cup klar med puljerne 05-12-2018 14:11 Profil af et hold: M.S.Gulve 04-12-2018 11:19 Dobbeltsejr bringer Dansk PE Svejsning tæt på DM i Indefodbold 03-12-2018 13:28 Midtjysk Tag viste ingen gæstfrihed ved Macron Champions Cup 03-12-2018 10:20 Midtjysk Tag vinder Macron Cup på hjemmebane i Hedensted 30-11-2018 16:33 En kampplads for de store hold - optakt til Macron Champions Cup 29-11-2018 21:56 Bygma Cup klar med puljerne i Djurslands Bank Ligaen 29-11-2018 16:32 Odds på Møns Entreprenørfirma Cup hos Bet25 29-11-2018 07:42 Odds på Macron Champions Cup hos Bet25 29-11-2018 07:26 Profil af et hold: Neoperl Nordic 28-11-2018 12:11 Profil af et hold: Starup Auto 28-11-2018 12:05 Profil af et hold: FREJA - Dahl Pedersen 28-11-2018 11:57 Profil af et hold: Villadsen Agentur 27-11-2018 12:15 Profil af et hold: Dansk PE Svejsning 27-11-2018 12:10 Profil af et stævne: Driving Academy Cup 27-11-2018 12:01 Profil af et hold: Den Jyske Sparekasse

Regler for indefodbold

Store mål, regler - klik her!
Små mål, regler - klik her!
Futsal, regler - klik her!

Hvilken bank er DM sponsor?



  Vis resultat

Anbefal indefodbold.dk til dine venner

Send beskeden "Slå lige et smut forbi indefodbold.dk!" til dine venner.
1. vens e-mail:   Din e-mail:  
2. vens e-mail:   Dit navn:  
3. vens e-mail:  
Vidste du at følgende søgeord leder vej til indefodbold.dk: indefodbold, indendørsfodbold, indendørs fodbold, futsal, indebold, indestævner, stævne, indefodboldstævne, indefodbold stævne, stævner, indefodboldstævner, indefodbold stævner, indendørsfodboldstævner, indendørsfodbold stævner, indendørs fodboldstævner, futsalstævner, futsal stævner, indeboldstævner, indebold stævner, turneringer, indefodboldturneringer, indefodbold turneringer, indendørsfodboldturneringer, indendørsfodbold turneringer, indendørs fodboldturneringer, futsalturneringer, futsal turneringer, indeboldturneringer, indebold turneringer, DM i indefodbold, indefodbold DM, DM, Inde-DM, Inde DM, indoor soccer, cup, 5-a-side, Five-a-side, 5-a-side stævner, 5-a-side turneringer, Five-a-side stævner, Five-a-side turneringer, udendørs, sommerstævner, udendørs sommerstævner, pengestævner, penge stævner, herre, senior, herresenior, herre senior, portal, indefodboldportal, fodboldportal, nyheder, resultater, blog, indefodbold.dk Grand Prix Masters, GPM og selvf. indefodbold.dk.
indefodbold.dk © All Rights Reserved