Bet25

Log ind for stævnearrangører

Opret brugerprofil   Glemt password?

Nyhedsbrev fra indefodbold.dk

Tilmeld dig indefodbold.dk’s nyhedsbrev her:
  
Bet25 - Odds på indefodbold
Ny overraskelse eller "kedelig" favoritsejr? Optakt til L-Tek Cup
Ny overraskelse eller "kedelig" favoritsejr? Optakt til L-Tek Cup (23-11-2018 15:06)
Artikel af: Rasmus Bilstrup
/
Kategori: Herre Senior

I sidste uge blev der for alvor sat ild i dette års GPM-sæson. Det skete ved Djursland Sparekasse Cup, og her leverede det nystartede hold MD Sport & Fysioterapi en overraskelse, der nærmest skulle måles på richterskalaen. Den var vi ikke mange, der havde set komme.

Lørdag går det så løs igen. Vi bliver på nogenlunde samme breddegrader, når Allingåbro Hallen slår dørene op for dette års udgave af L-Tek Cup. Mange spekulerer allerede i om vi mon får endnu en overraskelse i større eller mindre grad – eller om forhåndsfavoritterne skifter gear, og viser hvor skabet skal stå? Lad os se nærmere på de forskellige scenarier og L-Tek Cup i det hele taget.

24 håbefulde mandskaber stiller til start ved L-Tek Cup. De er fordelt på 6 puljer med 4 hold i hver. Herfra fortsætter to hold direkte til semifinalepuljerne – som der er 3 af – mens puljens nummer 3 spiller playoffkamp mod den modsatte 3er. Fra semifinalerne fortsætter de to bedste hold i stævnets finalepulje. Netop sidstnævnte er et nyt tiltag ved L-Tek cup, der ellers ligesom Djursland Sparekasse har praktiseret reelle finalekampe. Det bliver spændende om det får en betydning?

Feltet ligner umiddelbart deltagerlisten fra sidste weekend dog glimrer både Ismejeriet Thy og MD Rustfri ved deres fravær. Det giver ganske givet en åbning for nogle af de mere upåagtede hold i bestræbelserne på at nå finalepuljen. Tommerup Efterskole, Grafisk ID, 5E Byg A/S og Hobro Apotek/Grønlund Gruppen er nok engang udråbt som de største favoritter hos Bet25, og de har fået selskab af den nye dreng i klassen – MD Sport & Fysioterapi. Også Midtjysk Tag hører ved dette stævne til blandt de 6 hold vi forventer os mest af. I kategorien ”håbefulde outsidere” finder vi hold som Liteguard, MITECH, Freja & Dahl Pedersen og det unge CF NYF hold, der ser ud til at have visse ambitioner i denne sæson. Der er dog ingen tvivl om, at de skal stå særdeles tidligt op for at true de 6 førstnævnte hold. Måske skal der også bruges en smule ”lodtrækningsheld” til semifinalerne – så kan alt som bekendt ske.

Stævnestrukturen kan få stor betydning
Den nye struktur med tilføjelsen af en finalepulje har en betydning for vores vurdering af holdenes muligheder. Det kan meget vel tilgodese de store etablerede hold navnlig Tommerup Efterskole, Grafisk ID og Hobro Apotek/Grønlund Gruppen. Det er alle hold, der ser ud til at trives godt med afgørelser i puljeform. 5E Byg A/S mangler stadig at bevise, at de kan vinde et mastersstævne, men de er konstant lige på vippen, og helt berettiget blandt stævnets favoritter. Det er derimod nyt territorium for MD Sport & Fysioterapi, og vi mangler at se, hvordan de håndterer denne type afgørelse. Puljerne er en helt anden type afgørelse end de reelle finaler, hvor det hele afgøres på én til to kampe. Her skal præsteres godt over længere tid, og hvert eneste mål tæller. Historien viser, at det ofte kræver lidt kynisme og rutine at nå helt til tops i en finalerunde med 6 hold. Vi har ofte set velspillende hold gå helt ned, når det hele skulle afgøres i 5 kampe i stedet for blot en enkelt. Finalepuljen har ofte sit eget liv.

Med fuld risiko for at blive udråbt som kedelige, betyder blandt andet dette, at Tommerup Efterskole igen ligner det absolut bedste bud på en vinder. Holdet får Jonas Skærlund tilbage, og at få Danmarks bedste indefodboldspiller 2017/2018 tilbage på holdet kommer til at få stor betydning. De møder i øvrigt op som forsvarende mestre ved L-Tek Cup. Sidste sæsons suveræne vindere af GPM-listen er næsten fuldtallige nu, og mangler kun Christian Sørensen ved L-Tek Cup. Det er i øvrigt nøjagtig samme hold som i sidste sæson, og den kontinuitet kan blive meget væsentlig i denne fase af sæsonen. Tommerup Efterskole ligner det bedste bud på en vinder.

Samtidig forlyder det, at sidste uges nummer 2 – 5E Byg A/S ikke kommer til at stille i stærkeste formation ved L-Tek Cup. Vi kender ikke de nærmere detaljerne, men holdet skulle eftersigende være en smule ramte på mandskabet. Det kan meget vel reducere deres vinderchancer en smule – afhængig af, hvem der måtte mangle. Det betyder også, at Grafisk ID nok engang ligner førsteudfordreren til Tommerup Efterskole. Danmarksmestrene startede sæson fornuftigt i sidste weekend, hvor det blev til en solid 4. plads efter et par tætte kampe i henholdsvis semifinale og bronzekamp. Grafisk ID kan ligesom Tommerup Efterskole præsentere en væsentlig kontinuitet i forhold til sidste sæson, men holdet mangler dog Anders Holvad i sæsonstarten, og han er ofte en meget afgørende spiller for holdets succes.

Hobro Apotek/Grønlund Gruppen hører også til blandt de 3-4 hold, der efter vores opfattelse har en realistisk sandsynlighed for at komme helt til tops. Sidste weekend blev en mindre skuffelse for dem, men det forlyder, at de i denne weekend foruden brødrene Thomsen stiller op med Christian Hoe, Michael Byskov, Nicolas Bøgild og Lasse Strandberg. Det ser umiddelbart fornuftigt ud, selvom der formentlig igen skal findes en ny rytme på holdet. Spørgsmålet er om de allerede nu er klar til at træde helt op på skamlens øverste trin? Vi afskriver dem aldrig, men vurderer umiddelbart, at sandsynligheden i højere grad peger på andre hold som stævnets samlede vinder.

Stævnets struktur og holdsammensætning medvirker altså til, at vi ikke tror meget på endnu en overraskelse. En overraskelse af typen fra sidste weekend sker uhyre sjældent, og med en finalepulje med hele 6 hold, virker det mindre sandsynligt. Men nu har vi set, at det kan lade sig gøre, og vi skal helt sikkert holde et vågent øje med MD Sport & Fysioterapi. De er et hold, der er kommet for at blive, men umiddelbart vurderes det ikke, at kvaliteten og rutinen er høj til to store sejre i træk, og til at lægge aften til både Tommerup Efterskole, Grafisk ID, 5E Byg A/S og Hobro Apotek/Grønlund Gruppen i en finalepulje med 6 hold. Der vil formentlig være for mange svære kampe lige efter hinanden. Det siger sig selv, at det ikke ville være en lige så stor overraskelse som i sidste weekend, hvis MD Sport & Fysioterapi vinder igen, men det ville stadig være en overraskelse af de større. Holdet skal – hvis alt går vel – prøve kræfter med en turneringsform, hvor den ”rigtige” turnering for mange af holdene først starter, når de 6 finalehold er fundet.

Midtjysk Tag virker måske en smule glemt midt i al snakken om overraskelser, nye hold og de største favoritter. Vi tror på en finaleplads til det evigt stabile hold, men udsigterne til den samlede sejr virker dystre. Holdet mangler endnu at vinde et masters stævne, og selvom en gang skal være den første, så ligner Midtjysk Tag et hold, der mangler de berømte sidste procenter for at nå helt til tops. Gad vide om noget kan ændre på det i løbet af sæsonen?

Det bliver med garanti interessant at følge stævnet på lørdag. Som tidligere nævnt er det oplagte favoritfelt måske ikke så bredt som tidligere set, og det åbner døre for overraskelser i finalepuljen. Hvis hold som Liteguard og Freja Dahl Pedersen rammer dagen, så kan de sagtens hente en del point ved morgendagens stævne.

Vi glæder os endnu engang til der skal uddeles vigtige point i den hårde kamp om at komme med til DM i Indefodbold.

Første side  | Forrige side  | ... 31 32 33 34 35 36  ...  | Næste side  | Sidste side 
Vis nyheder pr. side

Læs de 25 seneste nyheder

11-12-2018 18:55 Skærbæk Open i juledagene – skal du med? 11-12-2018 13:34 Her er historiens bedste Grand Prix Masters hold - Top 20 10-12-2018 12:38 Dansk PE Svejsning vandt Bygma Cup 2018 suverænt 08-12-2018 07:32 Profil af et stævne: Skjern Bank Champagne Cup 07-12-2018 14:20 Uforudsigelig udgave af traditionsrig klassiker - optakt til Bygma Cup 06-12-2018 22:56 Profil af et hold: Tommerup Efterskole 06-12-2018 11:17 Stadig flere pladser ved TT Ejendomsservice Masters Cup 06-12-2018 08:49 Nørgaard Anlæg Cup har nu kun 2 pladser tilbage 06-12-2018 08:45 Odds på Bygma Cup hos Bet25 06-12-2018 08:40 Lokal Bolig Hvidovre Cup klar med puljerne 05-12-2018 14:11 Profil af et hold: M.S.Gulve 04-12-2018 11:19 Dobbeltsejr bringer Dansk PE Svejsning tæt på DM i Indefodbold 03-12-2018 13:28 Midtjysk Tag viste ingen gæstfrihed ved Macron Champions Cup 03-12-2018 10:20 Midtjysk Tag vinder Macron Cup på hjemmebane i Hedensted 30-11-2018 16:33 En kampplads for de store hold - optakt til Macron Champions Cup 29-11-2018 21:56 Bygma Cup klar med puljerne i Djurslands Bank Ligaen 29-11-2018 16:32 Odds på Møns Entreprenørfirma Cup hos Bet25 29-11-2018 07:42 Odds på Macron Champions Cup hos Bet25 29-11-2018 07:26 Profil af et hold: Neoperl Nordic 28-11-2018 12:11 Profil af et hold: Starup Auto 28-11-2018 12:05 Profil af et hold: FREJA - Dahl Pedersen 28-11-2018 11:57 Profil af et hold: Villadsen Agentur 27-11-2018 12:15 Profil af et hold: Dansk PE Svejsning 27-11-2018 12:10 Profil af et stævne: Driving Academy Cup 27-11-2018 12:01 Profil af et hold: Den Jyske Sparekasse

Regler for indefodbold

Store mål, regler - klik her!
Små mål, regler - klik her!
Futsal, regler - klik her!

Hvilken bank er DM sponsor?  Vis resultat

Anbefal indefodbold.dk til dine venner

Send beskeden "Slå lige et smut forbi indefodbold.dk!" til dine venner.
1. vens e-mail:   Din e-mail:  
2. vens e-mail:   Dit navn:  
3. vens e-mail:  
Vidste du at følgende søgeord leder vej til indefodbold.dk: indefodbold, indendørsfodbold, indendørs fodbold, futsal, indebold, indestævner, stævne, indefodboldstævne, indefodbold stævne, stævner, indefodboldstævner, indefodbold stævner, indendørsfodboldstævner, indendørsfodbold stævner, indendørs fodboldstævner, futsalstævner, futsal stævner, indeboldstævner, indebold stævner, turneringer, indefodboldturneringer, indefodbold turneringer, indendørsfodboldturneringer, indendørsfodbold turneringer, indendørs fodboldturneringer, futsalturneringer, futsal turneringer, indeboldturneringer, indebold turneringer, DM i indefodbold, indefodbold DM, DM, Inde-DM, Inde DM, indoor soccer, cup, 5-a-side, Five-a-side, 5-a-side stævner, 5-a-side turneringer, Five-a-side stævner, Five-a-side turneringer, udendørs, sommerstævner, udendørs sommerstævner, pengestævner, penge stævner, herre, senior, herresenior, herre senior, portal, indefodboldportal, fodboldportal, nyheder, resultater, blog, indefodbold.dk Grand Prix Masters, GPM og selvf. indefodbold.dk.
indefodbold.dk © All Rights Reserved