Log ind for stævnearrangører

Opret brugerprofil   Glemt password?

Nyhedsbrev fra indefodbold.dk

Tilmeld dig indefodbold.dk’s nyhedsbrev her:
  
Djurslands Bank
LiveCulture.dk indtog den fynske trone ved Indoor League Finals
LiveCulture.dk indtog den fynske trone ved Indoor League Finals (06-02-2018 14:12)
Artikel af: Rasmus Bilstrup
/
Kategori: Herre Senior

Den rent fynske pendant til DM i Indefodbold - Indoor League Finals blev i lørdags afviklet i Tietgen Boxen på Tietgen Handelsgymnasium i Odense. En efterhånden velkendt scene i det fynske indefodboldlandskab. 12 hold havde på forhånd gjort sig fortjent til at deltage i den fynske indefodboldfest, herunder prominente navne som LB Ejendomme, LiveCulture.dk og Unidrain.

Akkurat som ved dette års DM i Indefodbold var LB Ejendomme af mange udpeget som de absolutte favoritter. Tydeligt eksemplificeret ved det beskedne vinder odds på blot 1,95 hos Bet25. Historien om favoritterne ved DM i Indefodbold kender vi alle - og som den folkekære Terry Venables engang sagde: "Hvis historien gentager sig, tror jeg vi kan forvente, at det samme sker igen". Og det gjorde det så. Selvom vi dog i optakten faktisk ikke havde udråbt LB Ejendomme til den største favorit ved netop Indoor League Finals.

LiveCulture.dk blev i stedet den helt store triumfator ved Indoor League finals. Det unge komet-hold kunne således indtage den fynske indefodboldtrone og lade sig hylde som Fyns bedste hold, da alle kampe i den dramatiske og intense finalepulje var afviklet. Præmien lød på 10.000 kroner, der således kunne forsøde fejringen af den nyerobrede titel. En titel de således rev ud af hænderne på de forsvarende mestre fra LB Ejendomme (Malerfirmaet S. Berthelsen). Som så mange gange før imponerede det unge hold med flot offensiv fodbold og kunne langt om længere fejre deres første stævnesejr i et stævne, der beløbsmæssigt ville karakteriseres som et masters stævne. 

Store overraskelser fra dagens start
De to store forhåndsfavoritter fra LB Ejendomme og LiveCulture.dk imponerede da også dagen i gennem. Således vandt begge hold i relativt overlegen stil der indledende puljer. LB Ejendomme med maksimum point og en målscore på 15-6, og LiveCulture.dk med 13 point for 5 kampe og en imponerende målscore på 22-9. Der var allerede fra dagens spæde start lagt op til et nyklassisk rivalopgør mellem Fyns to bedste hold på den landsdækkende scene. Den sidste deciderede forhåndsfavorit fra Unidrain måtte til gengæld højest overraskende lade livet allerede i den indledende pulje. Et Unidrain hold uden Anis Cengic måtte således sande, at modstanden i form af Korup Malerforretning/UBN One og CF NYF på dagen var for hård.

Det betød altså, at pulje 1 leverede dagens største overraskelse. Det unge CF NYF hold spillede sig ganske sikkert i finalen via puljens 3. plads og det bundrutinerede UBN One hold tog således fortjent puljens 2. plads. Holdet stillede på dagen med en solid bredde i form af en 7-mands trup - måske ganske fornuftigt gennemsnitsalderen taget i betragtning.

I pulje 2 var der som nævnt LiveCulture.dk der badede sig i rampelyset, men de fik følgeskab af et ganske velspillende Seeded1 hold, der således som forventet nåede dagens finalerunde. Ligeledes gjorde Lægehuset Bondovej sig positivt bemærkede, og det unge ambitiøse mandskab viste, at de på dagen var bedre end konkurrenterne fra Michaels Maskinstation og Driving Academy, da de således spillede sig i finalen med 9 point på puljens 3. plads.

Spændende og uforudsigelig finale
Finalen ved Indoor League Finals blev et kludetæppe af forskellige resultater på kryds og tværs. Niveauet var både højt og jævnbyrdigt på samme tid. Det sikrede hallens mange tilskuere en både dramtisk og underholdende pulje, hvor spændingen til det sidste var intakt. Der tegnede sig dog et forventet billede af, at LB Ejendomme og LiveCulture.dk var et nummer bedre end konkurrenterne. Klasse og rutine fra de store scener fornægter sig ikke. Heller ikke når man vender hjem til den fynske andedam.
Samtidig tegnedes et billede af, at modstanden blev for hård for CF NYF, der dog alt i alt kunne være stolte af finaledeltagelsen.

I finalens 4. spillerunde skulle publikum endelig overvære det længeventede opgør mellem rivalerne fra LiveCulture.dk og LB Ejendomme. Her skulle afgørelsen falde. Sådan så det i hvert fald ud. Også på daværende tidspunkt. Forud for kampen stod LiveCulture.dk som forventet med 9 point for 3 kampe mens LB Ejendomme havde vaklet lidt mere og stod med 7 point for 3 kampe. Således havde de smidt point mod et meget velspillende UBN One hold. LB Ejendomme kunne selv afgøre tingene, men var pisket til sejr. Alt andet ville bibeholde LiveCulture.dk i føretrøjen.

Kampen blev en højspændt og taktisk affære. Og en særdeles målfattig en af slagsen. LiveCulture.dk, der på dagen stillede med Mads Jørgensen, Mark Tubæk, Lasse Hauge, Marcus De Claville og Andreas Jørgensen fik aldrig gang i den ellers så velkendte offensiv, og et tændt LB Ejendomme formåede således at holde nullet. Og da netop LB Ejendomme samtidig fik scoret én enkelt gang kunne de pludselig trække i den famøse føretrøje. 1-0 over LiveCultere.dk og Jonas Skærlund, Mathias Munk, Nicolas Jørgensen, Jakob Skovgaard og Thomas Broe stod pludselig med den ene hånd på trofæet, klar til at bestige tronen endnu engang.

Sådan skulle det imidlertid ikke gå. LiveCulture.dk havde for første gang i dag brug for hjælp, hvis de skulle holde liv i håbet om at støde LB Ejendomme fra den Fynske indefodboldtrone. Og hjælpen kom prompte. Lægehuset Bondovej havde således fundet ind i en ganske pæn rytme og fortsatte de imponerende takter, da de kort efter stod ansigt til ansigt med LB Ejendomme. Her formåede Lægehuset Bondovej mirakuløst at sikre sig et uafgjort resultat - 2-2. Nu kunne LiveCulture.dk pludselig afgøre mesterskabet igen. Det krævede "blot" en sejr over Korup Malerforretning/UBN One. Og til stor forløsning for det talentfulde mandskab håndterede de presset forbilledligt og kunne med en sejr på 3-1 fortjent lade sig hylde som vindere af dette års Indoor League Finals.

Korup Malerforretning/UBN One spillede sig frem til en meget velfortjent 3. plads, der kom i hus på reglen om indbyrdes kamp, da de sluttede lige med Lægehuset Bondovej, der således kunne afslutte sæsonen med en 4. plads ved det fynske finalestævne. Seeded1 blev nummer 5, da de netop blev besejret af Lægehuset Bondovej i deres sidste kamp - således var CF NYF henvist til 6. pladsen.

Lasse Hauge hyldet som stævnets spiller mm.
Indoor League finals viste fynsk indefodbold frem på fornemste vis. Der blev leveret indefodbold på særdeles højt niveau dagen i gennem, og vi blev præsenteret for store holdpræstationer og mindeværdige enkeltmandspræstationer. Flere profiler funklede og nye talenter gjorde sig bemærkede i det gennemtænkte koncept.
Lasse Hauge fra LiveCulture.dk blev dagens helt store oplevelse, og han blev fortjent kåret som både stævnets bedste spiller og stævnets fund. Den til tider undervurderede højrekantspiller fra LiveCulture.dk har for alvor slået sit navn fast på den store scene i denne sæson. Han blev naturligvis også udtaget til stævnets Allstar hold. Her fik han selskab af velkendte navne som Jonas Skærlund, Mathias Munk, Thomas Broe og holdkammeraten Mads Jørgensen. En velspillende Brian Jørgensen fra Korup Malerforretning/UBN One fandt ligeledes vej til Allstar holdet.

Der er ingen tvivl om, at Indoor League er kommet for at blive. Der fostres talenter på den fynske indefodboldscene som aldrig før, og de har fået en scene de kan vise sig frem på - udover naturligvis den helt store og landsdækkende scene. Indefodbolden er sat i system på Fyn, og det ser ud til at være både velbegrundet og succesfuldt set med fynske briller. Mon ikke vi kommer til at se mere til hold som Seeded1, Lægehuset Bondovej og CF NYF i fremtiden? LiveCulture.dk og LB Ejendomme skal vi med sikkerhed nok se endnu mere til - og vi glæder os allerede. 

Første side  | Forrige side  | ... 31 32 33 34 35 36  ...  | Næste side  | Sidste side 
Vis nyheder pr. side

Læs de 25 seneste nyheder

16-11-2018 17:32 Hvem tager teten fra start? Optakt til Sparekassen Djursland Cup 15-11-2018 18:43 Spændende sæson i vente for Hobro Apotek/Grønlund Gruppen 13-11-2018 14:17 Profil af et stævne: Macron Champions Cup 13-11-2018 12:25 5E Byg åbnede sæsonen med sejr på Fyn 07-11-2018 13:05 Mads Jørgensen fra 5E Byg bliver prof. i USA 07-11-2018 12:57 Profil af et hold: Babylon Herresalon 06-11-2018 10:36 Profil af et hold: Midtjysk Tag 31-10-2018 11:16 Profil af et stævne: AC Biler Cup 31-10-2018 10:21 Profil af et stævne: LokalBolig Cup Hvidovre 30-10-2018 09:50 Profil af et hold: 5E Byg 29-10-2018 16:14 Profil af et hold: ISmejeriet Thy 29-10-2018 11:43 Profil af et hold: Pieter Mouritsen A/S 29-10-2018 11:33 Profil af et hold: Hobro Apotek/Grønlund Gruppen 26-10-2018 18:53 Profil af et stævne: Møns Entreprenør Cup 23-10-2018 13:15 Profil af et hold: Grafisk ID 22-10-2018 14:57 Profil af et stævne: Nørgaard Anlæg Cup 22-10-2018 14:52 Profil af et stævne: Skærbæk Open 22-10-2018 14:29 TiFOSport livestream af indefodbold 22-10-2018 14:23 Fremtidens hold står pt. uden sponsor... 12-10-2018 21:49 Kun én række i Bygma Cup lørdag + max antal hold – så skynd dig! 09-10-2018 23:02 Profil af et stævne: Spjald Landbobank Cup 01-10-2018 13:15 LB Ejendomme skifter navn til Tommerup Efterskole 06-09-2018 08:30 Nyt tiltag – mulighed for eksklusivret på dato for GPM stævner 30-08-2018 22:46 Profil af et stævne: Bygma Cup (Djurslands Bank Ligaen) 30-08-2018 22:39 Tilbageblik på DM i indefodbold 2017/2018

Regler for indefodbold

Store mål, regler - klik her!
Små mål, regler - klik her!
Futsal, regler - klik her!

Hvor ryger DM guldet hen?  Vis resultat

Anbefal indefodbold.dk til dine venner

Send beskeden "Slå lige et smut forbi indefodbold.dk!" til dine venner.
1. vens e-mail:   Din e-mail:  
2. vens e-mail:   Dit navn:  
3. vens e-mail:  
Vidste du at følgende søgeord leder vej til indefodbold.dk: indefodbold, indendørsfodbold, indendørs fodbold, futsal, indebold, indestævner, stævne, indefodboldstævne, indefodbold stævne, stævner, indefodboldstævner, indefodbold stævner, indendørsfodboldstævner, indendørsfodbold stævner, indendørs fodboldstævner, futsalstævner, futsal stævner, indeboldstævner, indebold stævner, turneringer, indefodboldturneringer, indefodbold turneringer, indendørsfodboldturneringer, indendørsfodbold turneringer, indendørs fodboldturneringer, futsalturneringer, futsal turneringer, indeboldturneringer, indebold turneringer, DM i indefodbold, indefodbold DM, DM, Inde-DM, Inde DM, indoor soccer, cup, 5-a-side, Five-a-side, 5-a-side stævner, 5-a-side turneringer, Five-a-side stævner, Five-a-side turneringer, udendørs, sommerstævner, udendørs sommerstævner, pengestævner, penge stævner, herre, senior, herresenior, herre senior, portal, indefodboldportal, fodboldportal, nyheder, resultater, blog, indefodbold.dk Grand Prix Masters, GPM og selvf. indefodbold.dk.
indefodbold.dk © All Rights Reserved