Log ind for stævnearrangører

Opret brugerprofil   Glemt password?

Nyhedsbrev fra indefodbold.dk

Tilmeld dig indefodbold.dk’s nyhedsbrev her:
  
Djurslands Bank
Her er favoritterne ved Indoor League Finals
Her er favoritterne ved Indoor League Finals (01-02-2018 14:04)
Artikel af: Rasmus Bilstrup
/
Kategori: Herre Senior

På selveste H.C. Andersens fødeø skrives der for øjeblikket på et nyt forunderligt eventyr - under temaet indefodbold. Eventyret har formentlig først lige taget sin spæde begyndelse, men billedet tegner sig ganske smukt for de fynske hovedpersoner. De foreløbige højdepunkter tegnes først og fremmest af LB Ejendommes rekordsæson og følges på fornem vis op af præstationerne ved dette års DM i Indefodbold, hvor hele 3 ud af 4 semifinalister har til huse på øen i midten. Eventyret fortsætter og allerede i weekenden skrives der endnu et kapitel. Kapitlet tituleres Indoor League Finals.

Indoor League er navnet på den fynske pendant til den nok så velkendte Grand Prix Masters rangliste. Det er således en rangliste, hvor alle pointgivende stævner er fynske, og hvor alle hold således også er fra Fyn. Samtlige pointgivende stævner i løbet af sæsonen er dog åbne. Et koncept sat i verden for at fremme fynsk indefodbold - og det ser som end også ud til at gå fortrinligt, når vi kaster blikket på landsresultaterne.

Den 3. februar 2018 afvikles finalestævnet. Det finder sted i en arena opkaldt efter en anden kendt Odenseaner - C.F. Tietgen. Nærmere bestemt i Tietgen Boxen på Tietgen Handelsgymnasium i Odense. 10 hold har kvalificeret sig til finalestævnet og der er herudover uddelt 2 wildcards. I alt skal 12 hold altså dyste om titlen og retten til at kalde sig Fyns bedste indefodboldhold. Puljerne ser således ud: 

Indoor League Finals pulje 1:
Unidrain
Korup Malerforretning/UBN One
Stark/Arena Assens
LB Ejendomme
CF NYF
BankNordik

Indoor League Finals pulje 2:
LiveCulture.dk
Michaels Maskinstation
Lægehuset Bondovej
Seeded 1
Driving Academy
Dansbo Entreprise

Den skarpe iagttager har formentlig allerede bidt mærke i, at de tre fynske semifinalister fra dette års DM I Indefodbold alle stiller til start ved Indoor League Finals. Det er altså ikke bare en hyggeturnering - der er noget på spil, hvilket 1. præmien på hele 10.000 kroner også understreger.

LB Ejendomme, Unidrain og LiveCulture.dk er selvsagt også de største favoritter til at hjemtage den ærefulde titel som det bedste indefodboldhold på Fyn. De skal dog vogte sig mod selvtilfredshed. Det øvrige felt vidner om, at det næppe bliver en dans på roser for de tre storfavoritter. Flere spændende mandskaber står således konstant på spring og vil spille deres chance, når det på lørdag går løs i Tietgen Boxen. Mest bemærkelsesværdige outsidere er formentlig Michaels Maskinstation, Korup Malerforretning/UBN One, Lægehuset Bondovej og Seeded 1. Hertil kommer både Stark/Arena Assens og CF NYF, der begge er unge hold, der på dagen kan skabe deres eget lille eventyr.

LB Ejendomme måske ikke største favorit? 
Lidt bemærkelsesværdigt er det i øvrigt, at Grand Prix duksen fra LB Ejendomme er placeret ganske langt nede, når vi ser på seedningerne. Det skal vi dog næppe lægge meget i. Det skyldes ganske enkelt, at de mange sejre udenfor den fynske muld ikke tæller med i pointregnskabet i denne omgang. Ranglisten blev suverænt vundet af Unidrain mens LiveCulture.dk snuppede 2. pladsen. Men hvem er så egentlig dagens største favoritter af netop disse 3 hold?

Alene på navnet vil de fleste pege på LB Ejendomme. Storholdet må dog undvære flere prominente navne, når de på lørdag skal forsvare titlen som Fyns bedste indefodboldhold (de vandt sidste år). Truppen består således af Jonas Skærlund, Mathias Munk, Jakob Skovgaard og Nicolas Jørgensen. Særligt defensivt kan dette give visse udfordringer for det sejrvante mandskab. Offensivt forventer vi dog, at symfonierne mellem Jonas Skærlund og Jakob Skovgaard nok engang vil være Carl Nielsen værdige. Mathias Munk får ligeledes en nøglerolle. Særligt med tanke på det amputerede forsvar - det forventer vi til gengæld passer ham udmærket. Han skal fortsætte de eventyrlige takter fra denne sæson, hvis LB Ejendomme endnu engang skal til tops.

LiveCulture.dk stiller med Mads Jørgensen, Marcus De Claville, Lasse Hauge, Andreas Hansen og Mark Tubæk. En aldeles komplet kopi af den offensiv, der forkælede os ved DM i Indefodbold. Holdet må således undvære den faste målmand Benjamin Nielsen og Andreas Hansens makker i defensiven Jonas Villemoes. Vi forventer at se Mads Jørgensen vogte målet mens Lasse Hauge og Marcus De Claville vil skiftes til at akkompagnere Andreas Hansen i forsvaret. Det har de prøvet mange gange, og der skulle ikke været noget uvant der. Truppen er langt fra lige så hårdt mærket som LB Ejendomme. Derfor tør vi også godt kalde LiveCulture.dk for svage favoritter ved dette års Indoor League Finals.

Unidrain forventes at stille med en mere eller mindre intakt trup fra dette års DM i Indefodbold. Her hviler der endnu engang et stort ansvar på Mats Andersen og Anis Cengic, men det har de gang på gang vist, at de sagtens kan leve op til. Derudover viste de prøve på flere fine angrebsåbninger mellem Mats Andersen og Mathias Waldmann ved DM i Indefodbold. Det glæder vi os til at se igen. Unidrain kommer som vinder af ranglisten, og de har høstet stor succes ved de fynske stævner i denne sæson. De er ligeledes et godt bud på en vinder af dette års finalestævne. Der er tale om en næsten ligelig tredeling af favoritværdigheden med Liveculture.dk som ganske svag favorit, hvis vi da absolut skal udpege én.

Hertil kommer som sagt en række spændende mandskaber, der i første omgang skal forsøge at snige sig videre til finalen fra de stærkt besatte puljer. Indefodbolden på Fyn er ganske jævnbyrdig og alle hold har reel chance for at nå finalen. Strukturen er ganske simpel. 3 hold går direkte videre til finalepuljen.
Vi må forvente at se de tre storfavoritter i den finalepulje, men hvilke 3 hold, der gør dem følgeskab er helt åbent. Meget afhænger af, hvem der rammer dagen. Det overraskende bud fra pulje 1 kunne meget vel være CF NYF, selvom både Stark/Arena Assens og Korup Malerforretning/UBN One på papiret er bedre bud.
Fra pulje 2 ligner Michaels Maskinstation et hold, der har fundet et flot rytme. Dem forventer vi at se i finalen. Ligeledes har vi visse forventninger til Seeded 1, der eksempelvis ved Glamsbjerg Cup viste, at de kan gøre sig gældende ved de store stævner.

Det bliver med garanti ekstremt spændende at følge lørdagens Indoor League Finals. Masser af landets største profiler skal i aktion, og de krydres med en række store talenter. Det fynske indefodboldeventyr er først lige begyndt - og måske ser vi nogle af morgendagens stjerner på GPM scenen gøre sig bemærket ved Indoor League Finals på lørdag. Der er god grund til at følge med.

Første side  | Forrige side  | ... 31 32 33 34 35 36  ...  | Næste side  | Sidste side 
Vis nyheder pr. side

Læs de 25 seneste nyheder

16-11-2018 17:32 Hvem tager teten fra start? Optakt til Sparekassen Djursland Cup 15-11-2018 18:43 Spændende sæson i vente for Hobro Apotek/Grønlund Gruppen 13-11-2018 14:17 Profil af et stævne: Macron Champions Cup 13-11-2018 12:25 5E Byg åbnede sæsonen med sejr på Fyn 07-11-2018 13:05 Mads Jørgensen fra 5E Byg bliver prof. i USA 07-11-2018 12:57 Profil af et hold: Babylon Herresalon 06-11-2018 10:36 Profil af et hold: Midtjysk Tag 31-10-2018 11:16 Profil af et stævne: AC Biler Cup 31-10-2018 10:21 Profil af et stævne: LokalBolig Cup Hvidovre 30-10-2018 09:50 Profil af et hold: 5E Byg 29-10-2018 16:14 Profil af et hold: ISmejeriet Thy 29-10-2018 11:43 Profil af et hold: Pieter Mouritsen A/S 29-10-2018 11:33 Profil af et hold: Hobro Apotek/Grønlund Gruppen 26-10-2018 18:53 Profil af et stævne: Møns Entreprenør Cup 23-10-2018 13:15 Profil af et hold: Grafisk ID 22-10-2018 14:57 Profil af et stævne: Nørgaard Anlæg Cup 22-10-2018 14:52 Profil af et stævne: Skærbæk Open 22-10-2018 14:29 TiFOSport livestream af indefodbold 22-10-2018 14:23 Fremtidens hold står pt. uden sponsor... 12-10-2018 21:49 Kun én række i Bygma Cup lørdag + max antal hold – så skynd dig! 09-10-2018 23:02 Profil af et stævne: Spjald Landbobank Cup 01-10-2018 13:15 LB Ejendomme skifter navn til Tommerup Efterskole 06-09-2018 08:30 Nyt tiltag – mulighed for eksklusivret på dato for GPM stævner 30-08-2018 22:46 Profil af et stævne: Bygma Cup (Djurslands Bank Ligaen) 30-08-2018 22:39 Tilbageblik på DM i indefodbold 2017/2018

Regler for indefodbold

Store mål, regler - klik her!
Små mål, regler - klik her!
Futsal, regler - klik her!

Hvor ryger DM guldet hen?  Vis resultat

Anbefal indefodbold.dk til dine venner

Send beskeden "Slå lige et smut forbi indefodbold.dk!" til dine venner.
1. vens e-mail:   Din e-mail:  
2. vens e-mail:   Dit navn:  
3. vens e-mail:  
Vidste du at følgende søgeord leder vej til indefodbold.dk: indefodbold, indendørsfodbold, indendørs fodbold, futsal, indebold, indestævner, stævne, indefodboldstævne, indefodbold stævne, stævner, indefodboldstævner, indefodbold stævner, indendørsfodboldstævner, indendørsfodbold stævner, indendørs fodboldstævner, futsalstævner, futsal stævner, indeboldstævner, indebold stævner, turneringer, indefodboldturneringer, indefodbold turneringer, indendørsfodboldturneringer, indendørsfodbold turneringer, indendørs fodboldturneringer, futsalturneringer, futsal turneringer, indeboldturneringer, indebold turneringer, DM i indefodbold, indefodbold DM, DM, Inde-DM, Inde DM, indoor soccer, cup, 5-a-side, Five-a-side, 5-a-side stævner, 5-a-side turneringer, Five-a-side stævner, Five-a-side turneringer, udendørs, sommerstævner, udendørs sommerstævner, pengestævner, penge stævner, herre, senior, herresenior, herre senior, portal, indefodboldportal, fodboldportal, nyheder, resultater, blog, indefodbold.dk Grand Prix Masters, GPM og selvf. indefodbold.dk.
indefodbold.dk © All Rights Reserved