BFC  - 01

Log ind for stævnearrangører

Opret brugerprofil   Glemt password?

Nyhedsbrev fra indefodbold.dk

Tilmeld dig indefodbold.dk’s nyhedsbrev her:
  
Djurslands Bank
En af de mest interessante puljer i DM-Historien? Optakt DM Pulje 2
En af de mest interessante puljer i DM-Historien? Optakt DM Pulje 2 (17-01-2018 18:05)
Artikel af: Rasmus Bilstrup
/
Kategori: Herre Senior

3 gange skal vi sove mere, så er er vi fremme ved målet. Destinationen – endestationen for indefodboldsæsonen 2017/2018. Forventningens glæde er stor, og bliver kun større dag for dag. Spillerne kan snart ikke vente længere. Det er på mange måder det sæsonen handler om. Kulminationen. Den dag, hvor resten af sæsonen, alle kampe, nederlag, sejre, statistikker og rekorder med ét kan glemmes – pludselig være parenteser i deres fortælling om indefodboldsæsonen 2017/2018. Det er DM man husker, og nu nærmer vi os. Det er tid til DM i indefodbold 2018.

Siden indførelsen af DM i indefodbold i 2010/2011 sæsonen har det været omdrejningspunktet for dansk indefodbold. Selve symbolet på forskellen mellem succes og fiasko – mellem nederlag og sejr. DM i indefodbold har siden 2011 været både det smukkeste og det mest ubarmhjertige sted i dansk indefodbold. Du kan ikke gemme dig ved DM i indefodbold. Dommen er hård, men ofte retfærdig – de fleste balancerer på en knivsæg mellem succes og fiasko, og det er de mindste ting, der danner grundlag for den endelige dom. På én og samme tid kan DM i Indefodbold være den mest ubarmhjertige domstol og den smukkeste platform for hyldest, anerkendelse og ære. Spillerne ved det godt, og de er måske de hårdeste dommere af dem alle skønt de er dem, som dømmes, måles og vejes. Det er derfor vi elsker det. Der er ingen genveje til succes, og du kan ikke regne med, at hverken Justitia eller Fortuna – de romerske gudinder for retfærdighed og held kender vejen til Grenaa Idrætscenter. Spillerne må selv definere den endelige dom.

Nu nærmer vi os så igen. Nye legender skal skabes, gamle skal atter i aktion. Vi skal mærke historiens nostalgiske vingesus, når det for 8. gang går løs i Grenaa Idrætscenter. Her behøver væggene ikke at kunne tale. Spillere såvel som iagttagere ved godt, hvad der tidligere har udspillet sig her, og at historien til en vis grad gentager sig selv hvert eneste år. Begivenheden vender konstant tilbage og det samme gør historierne og minderne. Det er smukt, og teoretisk set er der altid en ny chance for alle spillere og hold, hvis nu det glipper. Sådan føles det bare ikke, når man står midt i det. Hvad enten man er spiller eller iagttager, så er DM i Indefodbold altid nu eller aldrig. Det er om muligt endnu smukkere. Chancen kommer ikke altid igen. Hvert eneste DM kan føles som både det sidste og det første. Næsten på samme tid. Denne udgave er for nogen den første for andre den 2. 3. eller 8. gang, og for nogen måske den sidste. På blot 7 timer skal en ny fortælling om DM i Indefodbold både indledes, nå sit klimaks og afsluttes. Den vil med garanti huskes meget længere end 7 timer. Den vil stå mejslet i sten som endnu et nyt og evigt minde om triumf eller tragedie. Akkurat som dens 7 forfædre gjorde det før den.

10 hold står klar til at modtage den endelige dom. Inddelt i de sædvanlige to puljer. Klart defineret i et stramt hierarkisk seedningssystem, hvor alle ved, hvor forventningens pres er størst. Det har holdene selv sørget for. Nu kan ingen gemme sig længere. Så lad os se nærmere på DM i Indefodbold – Pulje 2.
Grafisk ID
Hobro Apotek/Grønlund Gruppen
LiveCulture.dk
MD Rustfri
Torntoft & Mortensen/Lottes

Pulje 2 ved dette års DM i Indefodbold er på mange måder blandt de mest interessante nogensinde. Der er ingen tvivl om, at holdsammensætningen i denne pulje 2 kommer til at give os 10 uhyre interessante kampe. Der er tale om 5 hold, der står enormt godt til hinanden på kryds og tværs. Man skulle næsten tro, at puljen bevidst var inddelt for at forkæle publikum. Vi får en sjælden kombination af forskellige spillestile, erfaring, talent, profiler, kynisme, opportunisme, tænding og vildskab. Puljen er nærmest historisk svær at forudse. Selvom der er et klart defineret seedningslag og nogle hold har haft bedre sæsoner end andre, så kan der argumenteres for, at hvert af de 5 hold i puljen kan gå videre. Her kan man i den grad tale om, at alle kampe er nøglekampe. Ingen hold kommer fra denne pulje uden point. Spørgsmålet er, hvem der samler nok til at fortsætte jagten på Danmarksmesterskabet i Indefodbold. Tidligere Danmarksmestre som Mark Tubæk, Peter Thomsen, Simon Riis, Anders Holvad, Dan Petersen og Dennis Schmidt skal forsøge at gøre det igen. Alt imens fremtidens funklende stjerner som Mads Jørgensen og Frederik Hoe jagter titlen for første gang. Der er ikke et eneste hold i pulje 2, der ikke har mindst én tidligere Danmarksmester i truppen. Det er ganske unikt. Lad os nu se nærmere på de 5 hold:

Grafisk ID:
Kommer som forsvarende Danmarksmestre, med det pres og de forventninger det ganske naturligt afføder. De kommer også med en ganske flot sæson i bagagen. En sæson, hvor Grafisk ID har stået øverst på podiet ved både Bygma Cup og Macron Champions Cup. To af sæsonens helt store stævner, og derved sæsonens helt store præstationer fra Danmarksmestrene. Samtidig er det blevet til podieplaceringer ved både Nørgaard Anlæg Cup, Skjern Bank Champagne Cup og HTS Masters. Kun Skærbæk Open og Hugos Cup har vel været gedigne skuffelser for Danmarksmestrene? Grafisk ID har altså leveret en yderst stabil sæson. Det har indbragt dem 61.500 point på dette års Grand Prix Masters Liste – det er så rigeligt nok til årets 3. plads. Holdet kommer til DM og ikke mindst til Grenaa med store forventninger på sig. Det kan vi godt tillade os at have. Ved de seneste to stævner i netop denne legendariske hal (Bygma Cup og DM), har Grafisk ID således triumferet. De befinder sig godt i Grenaa, og den til tider euforiske stemning og vildskab i hallen passer godt til holdets spillestil. Senest eksemplificeret ved DM i fjor, hvor de med nærmest dyrisk vildskab maste konkurrenterne og satte alle til vægs. Truppen fra i fjor er intakt, og det har sikret god kontinuitet i holdet. Profiler som Holvad, Riis, Vernersen og Larsen har præsteret på vanlig højt niveau, og i hvert fald 3 af dem er efterhånden ganske rutinerede i DM-sammenhæng. Det kan blive afgørende i denne ekstremt tætte pulje 2.
Statistikken mod puljens modstandere taler ellers ikke i en tone som Grafisk ID vil bryde sig synderligt om. 11 kampe er det blevet til mod Hobro Apotek/Grønlund Gruppen. Her er det blevet til 6 nederlag, 3 sejre og 2 uafgjorte. LiveCulture.dk har besejret Danmarksmestrene 2 gange ud af 6 mulige og 3 gange er det endt uafgjort – Grafisk ID har således kun besejret de unge fynboer ved én lejlighed. Men DM er noget ganske andet, det har sit eget liv, og mon ikke Grafisk ID kommer videre fra pulje 2. Kun ved 2 tidligere lejligheder er de forsvarende mestre slået ud i puljen – Zamundas 2012 og Porsborg Flytteforretning 2014.

Hobro Apotek/Grønlund Gruppen
Et af de mest stabile hold i Dansk indefodbold nogensinde. En fast institution ved DM i Indefodbold, tidligere Danmarksmestre, tredobbelte vindere af Grand Prix Masters Ranglisten og et utal af stævnesejre i bagagen. Hobro Apotek/Grønlund Gruppen kommer til DM efter endnu en flot og stabil sæson. Hele 15 finalepuljer er det blevet til – det er lige så mange som LB Ejendomme. De har hentet 92.500 point, hvilket er det højeste antal af en 2. plads nogensinde. Det vidner om en imponerende sæson. Det er blevet til 3 stævnesejre undervejs, og særligt triumfen ved Skjern Bank Champagne Cup vidner om holdets stadige klasse. Hertil er det også blevet til en række 2. pladser ved landets allerstørste stævner, herunder Bygma Cup og HTS Masters. Hobro Apotek/Grønlund Gruppen kan i den grad stadig være med, hvor det er allersjovest. Der er altid store forventninger til traditionsholdet fra Hobro. De er vant til det, og er vel nok det mest rutinerede hold ved DM i Indefodbold. Thomsen brødrene – Peter og Martin – er stadig blandt de største profiler og styrer tingene med hård hånd henholdsvis i defensiven og i offensiven. De er til stadighed blandt de største profiler i dansk indefodbold, og de bliver også afgørende ved denne 8. udgave af DM i Indefodbold. Peter har i øvrigt deltaget i dem alle. Holdet har gennemgået et mindre generationsskifte over de senere år. Thomas Justesen er blevet en fast og vigtig del af forsvaret mens også Frederik Hoe og Christoffer Geertsen er kommet ind, og har været med til at give nyt liv og dynamik til holdet. Der er stadig plads til gamle kendinge som Kaspar Rynkeby og Daniel Kristensen. Det giver en fornuftig blanding af erfaringens kynisme og ungdommens – eller de uprøvedes – energi og opportunisme. De har mange strenge at spille på, og en stor alsidig og komplet trup. Forventningerne er med rette store – som altid – og vi tror da også på, at Hobro Apotek/Grønlund Gruppen endnu engang klarer sig videre fra gruppespillet ved DM i Indefodbold.
Hobro Apotek/Grønlund Gruppen som nævnt en fremragende statistik mod konkurrenterne fra Grafisk ID. Det ser en smule anderledes ud mod fynske LiveCulture.dk, hvor det er blevet til blot en enkelt sejr i 6 opgør. LiveCulture.dk har vundet 3 mens 2 er endt uafgjort. Mod Torntoft & Mortensen ser billedet ligeledes fornuftigt ud med 2 sejre ud af 3 mulige, og ingen nederlag. MD Rustfri har man kun mødt to gange, og her har jyderne stadig den første sejr til gode. Mon den kommer ved DM i Indefodbold?

LiveCulture.dk
Missionen er foreløbigt lykkes for den fynske fusion, der så dagens lys ved indgangen til denne sæson. Det unge fynske mandskab havde klare ambitioner om, at sammenlægningen af Fyns Bageri Service og Culture-Club.dk skulle sende dem direkte til DM. Samtidig skulle de kunne spille med, hvor det er allersjovest. Det er gået som planlagt, og her er de så. En outsider til den samlede sejr ved DM i Indefodbold 2018, efter en ganske nydelig 1. sæson. Det er blevet til 2 stævnesejr og et væld af finalerunder, der blandt andet har budt på flere fornemme placeringer ved både L-Tek Cup, Gardin Lis Cup og Skærbæk Open. De unge Fynboer bliver det yngste direkte kvalificerede hold til DM nogensinde, og de har formået at udstyre sig selv med visse forventninger. Rammer de dagen kan de konkurrere med de allerbedste om Danmarksmesterskabet i Indefodbold. Truppen har i de seneste uger fået tilgang af Mark Tubæk, der forventes at give en ny dimension til det ellers velfungerende angrebsspil. Netop i angrebsspillet har det unge mandskab imponeret. Mads Jørgensen, der blev stævnets spiller ved Bygma Cup, har vist ustyrligt højt niveau i denne sæson, og smukt akkompagneret af kanterne Marcus De Clavile og Lasse Hauge, har det momentvis været indefodbold på øverste hylde. Erfaring mangler de stadig en smule. Ganske vist har 4 ud af 7 spillere i DM-truppen prøvet det før, og Mark Tubæk har endda haft hænder på pokalen. Den spinkle erfaring kan måske blive afgørende for LiveCulture.dk i en uhyre tæt pulje. Samtidig kan det faktum at truppen besidder nogle af sportens dygtigste spillere på deres respektive positioner ligeledes vise sig afgørende. Det er ofte de store profiler, der afgør de store kampe. Dem har LiveCulture.dk et par stykker af. De har positiv statistik mod samtlige gruppens modstandere, undtagen Torntoft & Mortensen, hvor statistikken er neutral. Det taler altså for, at også LiveCulture.dk kommer videre fra dødens gruppe. De skal ramme dagen, men det tror vi også, at de gør. De virker ofte ganske upåvirkede og kølige trods deres unge alder.

MD Rustfri
Et kort øjeblik troede vi, at MD Rustfri var fortid i Dansk Indefodbold. De mangeårige storhold med flere Danmarksmesterskaber lukkede og slukkede efter sidste sæson, og en æra var slut – troede vi. Dan Petersen – den evigt energiske forsvarsspiller fra ”Det gamle MD Rustfri” og Malerfirmaet S. Berthelsen – ville det imidlertid anderledes. Sammen med en række mere eller mindre ubeskrevne spillere fik han stablet et nyt MD Rustfri på benene. Det nye hold så første gang dagens lys ved Bygma Cup, hvor det blev til 3 nederlag. Forventningen var, at holdet nok skulle bruge flere år på bagen for, for alvor at gøre sig gældende. Herfra tog tingene dog fart. Bygma Cup var stilhed før stormen. For MD Rustfri kom blæsende. Det blev til 4 imponerende stævnesejre ved Challenger 5.000 stævner, og pludselig stod der 20.000 point på MD Rustfris GPM-konto. Flere og flere fik øjnene op for det nye projekt, og pludselig var holdet en reel aspirant til DM. Uanset hvad, så er det absolut imponerende at vinde 4 stævner i sin første sæson. Men det stoppede som bekendt ikke her. Ved HTS Masters i begyndelsen af det nye år nåede projektet nye højder. Målmandslegenden fra netop MD Rustfri blevet hevet ind til et bemærkelsesværdigt comeback. Som Daniel Agger tilbage i Brøndbytrøjen – det var populært blandt trofaste MD Rustfri tilhængere. Man troede faktisk ikke, at holdet kunne rumme mere energi og vanvittig vildskab, men det kunne de så. For til netop HTS Masters blæste MD Rustfri de fleste omkuld. De viste, at de kan spille med i den absolutte top. Det blev til en 2. plads, der sendte holdet direkte til DM i indefodbold. Vi skal for alvor glæde os til at se dem i aktion. Den helt store styrke ligger i forsvaret og i den enorme energi, der konstant udledes, når holdet er på banen. De kan konkurrere med alle hold, når først tingene går op i en højere enhed – og den enhed søger de konstant gennem fight og vilje. MD Rustfri har en harmonisk og homogen trup, og en god kombination af ekstrem rutine og ungdommelig dynamik. Vi bør kunne forvente en del fra dem. DM I Indefodbold er dog noget andet end HTS Masters, og scenen kan være overvældende. Det bliver tæt, og MD har gode chancer for at komme med videre, men vi tror ikke på, at det bliver i denne omgang.

Torntoft & Mortensen/Lottes
Puljens sidste hold, der samtidig kom med på det yderste direkte mandat, men ikke desto mindre er en nærmest fast bestanddel af DM i Indefodbold. Torntoft & Mortensen kommer til DM efter en fornuftig sæson, der dog har budt på nærmest historisk få finalerunder. Selv den knapt så mindeværdige sæson 12/13 bød på flere finaledeltagelser. Til gengæld har sæsonen også budt på en nærmest historisk stævnesejr – det kom i stand ved Rask Mølle Cup. I alt er det blevet til 3 finalerunder i indeværende sæson – udover stævnesejren i Rask Mølle, blev det til flotte placeringer ved både Bygma Cup og Skjern Bank Champagne Cup, og det rakte altså ganske fortjent til kvalifikation til DM i Indefodbold. Stabiliteten har altså ikke været helt så gennemgående som den plejer hos Torntoft & Mortensen, men det skal vi næppe lægge for meget i. ”Kun en tåbe frygter ikke havet”, hedder det i en gammel dansk vending. Det samme kan med rette siges om Torntoft & Mortensen. Dem må vi aldrig afskrive i Grenaa. De har et ekstremt gennemarbejdet koncept med én af landets bedste målmænd i Kasper Hjørnegaard, og en hårdtarbejdende og effektiv forsvarsduo – mest i form af Jesper Brinck og Martin Frandsen. Defensiven er holdets klare styrke, og den fungerer rigtig godt. Det kan bringe dem langt, og det berømte pind-forsvar er særdeles svært at spille i mod. Offensivt har man med udtagelsen af Zamundas-legenden Ulrik Topp forsøgt at bringe mere kreativitet ind. Dermed har Torntoft & Mortensen også en tidligere Danmarksmester på holdkortet. Længe var der ellers spekulationer om, at også Nikolaj Krag skulle have prydet holdkortet, men sådan gik det altså ikke alligevel.
Torntoft & Mortensen har om nogen en homogen trup, hvor spillerne kender hinanden godt. De slår ikke større brød op end de kan bage, og det bringer dem ofte langt. En frustrerende modstander, der ligesom de 4 modstandere i pulje 2 også har gode muligheder for videre avancement. Puljen ligger umiddelbart godt til dem, men modstanden er også hård. 3 finalepuljer i indeværende sæson vidner måske om, at holdet mangler den sidste stabilitet. Det bliver som nævnt tæt, men vi tror desværre, at Torntoft & Mortensen trækker et af de korte strå i år.

Således også pulje 2 præsenteret. Nu er der kun ventetiden tilbage. Både for hold, spillere og alle os andre. Pulje 2 kan blive et sandt festfyrværkeri af både drama, spænding, vildskab, taktik, kynisme og mangel på samme. Det er blandt de mest interessante puljer vi kan huske, og vi glæder os til at følge dramaet og udviklingen minut for minut i denne dødens gruppe. Domstolen sidder allerede klar. Forventningerne er allerede afstemt i hovederne. Nu skal tommelfingeren vendes enten op eller ned hos hvert enkelt hold og hver enkelt spiller. Man skal ramme dagen, hvis man skal videre fra pulje 2, og så skal man måske også håbe på, at Fortuna smiler sødt til en på de helt rigtige tidspunkter.

Vi ses i Grenaa!

Første side  | Forrige side  | ... 157 158 159 160 161 162  ...  | Næste side  | Sidste side 
Vis nyheder pr. side

Læs de 25 seneste nyheder

11-04-2019 15:28 GPM stævner med EKSKLUSIV dato i sæson 2019/2020 09-04-2019 13:04 Et fynsk stjernefrø springer ud 12-02-2019 09:59 indefodbold.dk Awards 2018/2019 afgjort 31-01-2019 19:27 Indoor League Finals - Fynsmesterskabet i Indefodbold 28-01-2019 09:08 Stem på årets profiler i dansk indefodbold! 28-01-2019 09:04 Gensyn med DM i indefodbold 21-01-2019 16:52 Tommerup Efterskole satte kronen på værket - Kæmpe triumf ved DM i Indefodbold 20-01-2019 09:33 Tommerup Efterskole vinder DM i indefodbold 2019 19-01-2019 08:00 Alt du behøver af info til DM i indefodbold 2019 19-01-2019 07:57 Livestream link til DM i indefodbold 2019 18-01-2019 22:50 Husk at spil på DM i indefodbold hos Bet25 17-01-2019 21:11 Ny kommentatorduo ved DM i Indefodbold 17-01-2019 13:12 Optakt til DM i Indefodbold 2019 - Pulje 2 16-01-2019 15:33 Kommentator SØGES til DM i indefodbold LIVESTREAM 16-01-2019 13:03 Optakt til DM i Indefodbold 2019 - Pulje 1 15-01-2019 16:34 Kampprogrammet til DM i indefodbold 2019 15-01-2019 14:42 Bet25 klar med odds på DM i indefodbold 2019 14-01-2019 10:55 Livestream af DM i indefodbold 2019 14-01-2019 10:46 Kom til DM i indefodbold 2019 13-01-2019 20:06 Årets DM wildcard går til MD Sport & Fysioterapi 13-01-2019 10:44 MS Gulve vandt E-Secure Cup i Hundested 13-01-2019 10:25 Mitech vinder sæsonens første sejr (ikke GPM) 13-01-2019 10:12 DM i indefodbold wildcardet uddeles i dag 12-01-2019 07:58 Hobro Apotek/Grønlund Gruppen vinder Alhede Cup og er stort set DM klar 11-01-2019 13:55 To hold kæmper om den sidste plads ved DM i Indefodbold

Regler for indefodbold

Store mål, regler - klik her!
Små mål, regler - klik her!
Futsal, regler - klik her!

Hvad synes du om futsal?  Vis resultat

Anbefal indefodbold.dk til dine venner

Send beskeden "Slå lige et smut forbi indefodbold.dk!" til dine venner.
1. vens e-mail:   Din e-mail:  
2. vens e-mail:   Dit navn:  
3. vens e-mail:  
Vidste du at følgende søgeord leder vej til indefodbold.dk: indefodbold, indendørsfodbold, indendørs fodbold, futsal, indebold, indestævner, stævne, indefodboldstævne, indefodbold stævne, stævner, indefodboldstævner, indefodbold stævner, indendørsfodboldstævner, indendørsfodbold stævner, indendørs fodboldstævner, futsalstævner, futsal stævner, indeboldstævner, indebold stævner, turneringer, indefodboldturneringer, indefodbold turneringer, indendørsfodboldturneringer, indendørsfodbold turneringer, indendørs fodboldturneringer, futsalturneringer, futsal turneringer, indeboldturneringer, indebold turneringer, DM i indefodbold, indefodbold DM, DM, Inde-DM, Inde DM, indoor soccer, cup, 5-a-side, Five-a-side, 5-a-side stævner, 5-a-side turneringer, Five-a-side stævner, Five-a-side turneringer, udendørs, sommerstævner, udendørs sommerstævner, pengestævner, penge stævner, herre, senior, herresenior, herre senior, portal, indefodboldportal, fodboldportal, nyheder, resultater, blog, indefodbold.dk Grand Prix Masters, GPM og selvf. indefodbold.dk.
indefodbold.dk © All Rights Reserved