Log ind for stævnearrangører

Opret brugerprofil   Glemt password?

Nyhedsbrev fra indefodbold.dk

Tilmeld dig indefodbold.dk’s nyhedsbrev her:
  
Djurslands Bank
LB Ejendomme - historiens største DM-favoritter?  Optakt DM Pulje 1
LB Ejendomme - historiens største DM-favoritter? Optakt DM Pulje 1 (16-01-2018 13:13)
Artikel af: Rasmus Bilstrup
/
Kategori: Herre Senior

Vi skal ikke vente meget længere. Sæsonens højdepunkt - kongeetapen over dem alle - tårner sig op i horisonten. En test og en oplevelse, der er de færreste forundt. Det kan næppe - i cykelsportanalogi sammenlignes med blot en enkelt etape eller et enkelt løb. Det er selve kulminationen på en hel sæsons hårdt arbejde. For flere spillere kulminationen på flere års hårdt arbejde. Nu skal evnerne og nerverne stå sin ultimative prøve. Det er tid til DM i Indefodbold 2018.

Arenaen er som altid Grenaa Idrætscenter. Beliggende på Ydesvej 2 i netop Grenaa, er den mastodontiske hal nærmest blevet et både ikonisk og mytisk sted i Dansk indefodbold. Scener og arenaer, der konsekvent går igen i sportens verden har det med at blive noget særligt. Alpe D´Huez, Champs Elysees, cykelbanen i Roubaix, Centre Court - Grenaa Idrætscenter. Symbolværdien i den tilbagevendende arena er ikke til at tage fejl af. Uanset hvor mange gange man har prøvet det før, så er det noget ganske særligt at træde ind på det grønne gulv I den ikoniske arena. Hvor velkendt og vant det end kan virke, så er det, det alligevel aldrig helt. Oplevelsen er ganske særlig. Hver gang kan pludselig - i ét enkelt moment - føles som den første. Det kan næppe sammenlignes med nogle andre indefodboldstævner. Rutinen har betydning, men nysgerrigheden, sulten og opportunismen ligeså. Opskriften på succes findes ikke på forhånd. Den skabes undervejs i hver enkelt fortælling.

Hver eneste udgave af DM i Indefodbold er sin egen fortælling. 7 foreløbige bind danner den samlede magiske fortælling om årets største begivenhed for indefodboldelskere landet over. Tusindvis af mennesker har over årene overværet de forskellige akter som de har udspillet sig. Dramaerne, triumferne, tragedierne, komedierne og alt det midt i mellem. Betragterne har dannet sig deres eget indtryk af begivenheden, personlige højdepunkter og lavpunkter. Fortællinger om hovedroller og biroller - helte og skurke. Personlige oplevelser, der alle har plads i den store fortælling om DM i Indefodbold. De store øjeblikke er mange. Lige fra Zamundas første triumf i 2011, Nikolaj Krags 24 mål og det sensationelle Danmarksmesterskab til MD Rustfri i 2012. Henover Daniel Kristensens Golden Goal afgørelse i DM finalen i 2014 til Dennis Schmidts uforlignelige og på alle måder vanvittige sejrsridt med MD Rustfri i 2015, og videre til Kvix pludselig raketfart mod toppen i 2016 til det smertefulde puljeexit i 2017. Og ikke mindst Grafisk IDs nærmest dyriske præstation i fjor, der ledte til den seneste fortælling om jydernes triumf ved DM i Indefodbold. Minderne, historierne og anekdoterne er mange, og hver især har vi vores favoritter, vores største øjeblikke. Nu skabes der atter nye øjeblikke, nye minder, nye tragedier og nye triumfer. Den 20. januar 2018 klokken 15:00 skriver vi side 1 i bind 8 i den eventyrlige og magiske fortælling om DM i Indefodbold.

Ordlyden af den nye fortælling kender vi ikke endnu. Om det bliver tragedie, komedie eller triumf - hvem der bliver helte og skurke - vil afhænge af øjnene, der ser. Det er følelser. Vi må vente lidt endnu. Vi kender dog rammerne for den nye fortælling. De 10 hold, der skal kæmpe om retten til at kalde sig Danmarks bedste indefodboldhold er fundet, trupperne er udtaget, programmet er lavet og puljerne sat. Strukturen kender vi som vi kender arenaen og historien. 10 hold. 2 puljer. Her byder vi velkommen til DM i Indefodbold - Pulje 1:
LB Ejendomme
Midtjysk Tag
Blue Water Shipping/Djurslands Bank
Neoperl Nordic
Unidrain

Pulje 1 ved dette års DM i Indefodbold er atypisk på flere måder. For første gang nogensinde ved DM I Indefodbold ser vi to fynske hold i samme pulje. Og ganske atypisk indeholder puljen ingen hold fra Sjælland. Puljen får dog Sjællandsk islæt i form af både Jakob Skovgaard og Kenni Olsen, der begge tørner ud for LB Ejendomme. Derudover rummer puljen dette års absolutte favorit til titlen som Danmarksmester i indefodbold - selv samme LB Ejendomme. Måske den største favorit vi nogensinde har haft ved dette storslåede arrangement? Derudover er det en sjældent åben pulje med 4 særdeles tætte hold, der på hver deres parametre har komparative fordele. Som altid placeret i et defineret seedningssystem, men med nærmest historiske muligheder for netop at bryde dele af dette system. Lad os se nærmere på de 5 hold, og ikke mindst de indbyrdes statistikker fra denne sæson.

LB Ejendomme:
Holdet tåler nærmest ingen nærmere præsentation. De storladne superlativer står i kø som sjældent set ovenpå den bedste og mest suveræne sæson i dansk indefodbold. Netop det har de faktisk papir på. De har smadret den eksisterende rekord for point på Grand Prix Masters Ranglisten, og de vinder ranglisten med historisk stor margin ned til nummer 2. Ved 10 ud af 14 mulige masters stævner har de stået øverst på podiet. Det er også rekord. Tallene og præstationerne taler med andre ord sit eget tydelige sprog.
Som hold deltager LB Ejendomme ved DM i indefodbold for første gang. De har dog allerede skrevet sig ind i historiebøgerne som et af det bedste, mest stabile og komplette hold nogensinde. Ved DM må holdet desværre undvære Mikkel Jespersen, der har andre forpligtelser hos Viborg FF. I stedet er Kenni Olsen hevet ind som rutineret målscorer i venstresiden. Han hjalp ligeledes LB Ejendomme ved HTS Masters, hvor spillet var noget af det bedste længe set.
LB Ejendomme er nærmest uhørt store favoritter ved denne udgave af DM i Indefodbold. Bet25 giver beskedne 1,85 gange pengene igen, hvis LB Ejendomme stryger helt til tops. Det er det laveste vinderodds nogensinde. Det giver dem selvsagt også en enorm favoritværdighed i pulje 1. Meget skal gå galt, hvis ikke LB Ejendomme kommer videre som vinder af pulje 1. Vi har allerede skrevet adskillige linjer om imponerende statistikker hos LB Ejendomme, og de fortsætter, når vi ser på det indbyrdes forhold med puljens andre hold.
14 indbyrdes opgør er det blevet til. Langt størstedelen af de dueller er udkæmpet mod Midtjysk Tag. Her er det blevet til i alt 11 kampe, og det har resulteret i hele 8 sejre. Hertil kommer to uafgjorte kampe og blot ét eneste nederlag. De har altså et godt tag på puljens 2. seedede hold. Det er blot blevet til en enkelt kamp mod Blue Water Shipping – den endte uafgjort – og dermed et Blue Water faktisk et af få hold, der i hvert fald ikke har negativ statistik mod LB Ejendomme i år. Neoperl Nordic og Unidrain er begge besejret en enkelt gang ud af lige så mange mulige.
Det understreges, at statistikken er udarbejdet på baggrund af stævner med livescore.
Alt dette er med til at sætte favoritværdigheden i perspektiv. Det betyder dog også, at LB Ejendomme må tåle et ekstremt pres. De er holdet alle vil slå, holdet hvor alle kan spille frit, og hvor modstanderen måske kan finde 5 % mere? Det pres var måske med til at knække Kvix i fjor, og da MD Rustfri stod i samme situation i 2016 formåede det heller ikke at kravle helt til tops. Det bliver interessant at se om sejrsvante LB Ejendomme kan håndtere presset og forventningerne. Umiddelbart er vi dog ikke i tvivl. LB Ejendomme vinder pulje 1.

Midtjysk Tag:
De fik deres helt store gennembrud i fjor, hvor de for første gang kvalificerede sig til DM i Indefodbold. Her hentede holdet fra Hedensted en fornem 4. plads, og det har skabt grobund for et nyt storhold i Dansk Indefodbold. Midtjysk Tag tog straks succesen med ind i denne sæson, og de har haft en særdeles imponerende kampagne. Det er blevet til hele 11 finalepuljer, og det har sikret Midtjysk Tag en vigtig 4. plads på dette års Rangliste. En 4. plads der har givet adgang til 2. seedningslag og dermed til den attraktive pulje 1. Naturligt nok hører Midtjysk Tag dermed også til i den højere ende af feltet, når der vurderes på favoritværdighed, og de ligner bestemt også et hold, der skal videre fra den ellers åbne pulje 1.
Stabilitet og homogenitet er centrale ord hos Midtjysk Tag. Det vidner 11 finalerunder på én sæson i særdeleshed om. De råder over en sammentømret trup, der ligeledes rummer et par centrale profiler. Mirad Suljic i højre hjørne er absolut én af landets dygtigste kantspillere og han sættes fornemt i scene af Mikkel Thisgaard på midten. I målet leverer Nicolai Givskov evigt stabilt og det kan blive en nøgle, hvis Midtjysk Tag skal forbedre 4. pladsen fra i fjor. Det er desværre også en del af fortællingen om Midtjysk Tag, at de traditionelt har haft svært at nå helt til tops. Den sidste iver og kynisme mangler måske lidt for ofte. Det ændrer dog ikke på, at Midtjysk Tag har konsolideret sig som et hold i den absolutte top, og vi skal selvsagt regne med, at de viser sig frem ved DM i indefodbold, hvor truppen er i bedste forfatning. De bør komme videre fra den relativt overkommelige pulje. Statistikken er ganske vist lidt blandet, men grundlaget er også spinkelt. Bortset fra den faretruende dødsspiral mod LB Ejendomme er det blot blevet til 6 kampe mod puljens øvrige hold. Det har budt på i alt tre sejre - to mod Unidrain og én mod Blue Water Shipping – en enkelt uafgjort mod Blue Water Shipping og to nederlag – lige så til Blue Water Shipping. Det var dog begge gange på store mål.
Vi kan tillade os at forvente en del af Midtjysk Tag, der nu skal bevise, at de har hvad der skal til for at bide sig helt fast – og på sigt til at nå helt til tops. Midtjysk Tag kommer videre til mellemrunden.

Blue Water Shipping/Djurslands Bank
Holdet blev I sidste sæson kendt over hele landet. Både på godt og ondt – jyderne har skulle lægge øre til både ros og kritik. Således også i denne sæson. Det ydmyge mandskab med fødderne solidt plantet i den jyske muld har for andet år i træk formået at skaffe sig adgang til landets fineste selskab. Alene det er en imponerende og beundringsværdig præstation. Denne sæson har ikke været ligeså voldsom og pointgivende som den foregående, men til gengæld er der en sandsynlighed for, at Blue Water Shipping møder meget bedre rustede op til denne udgave af DM. De høstede dyrebar erfaring i fjor, og i denne sæson har de ganske ofte krydset klinger med de helt store hold. Det kan godt vise sig at bære frugt i deres jagt på avancement fra puljen ved DM i Indefodbold. Det er stadig et hold, der befinder sig lige under de bedste i sporten, men de arbejder hårdt og besidder et fint kollektiv. De går ydmygt til værks, og rammer de dagen kan de stadig drille de fleste hold. Baseret på deres sæson, er der dog en risiko for, at de får det svært ved DM. Stabiliteten har ikke været så karakteristisk som i sidste sæson, selvom det endnu engang er blevet til imponerende mange finalerunder. De kommer med al sandsynlighed til at kæmpe med næb og klør om videre avancement, og det kan meget vel blive tæt. Ingen af Thomassen brødrene er dog i truppen til DM. En trup der måske mangler det sidste klasse, der ofte skal til, hvis man skal videre fra DM. De kommer til at drille, men de kommer næppe videre til 2. runde.

Neoperl Nordic
Puljens måske mest ubeskrevne blad. Neoperl Nordic er kommet som en trold ud af en æske, og pludselig står de til DM i Indefodbold. De har spillet 6 stævner i denne sæson, og det har været nok. Jyderne kom forrygende i gang, da de blev nummer 3 ved Sparkron Hummel Cup i Århus, og det det senere blev til en – mildt sagt – sensationel 2. plads ved Gardin Nyt Cup, var vejen til DM banet. Ganske vist blev billetten først indløst i 11. time ved sæsonens næstsidste stævne, men det var også alt rigeligt. Nu står de her, og det bliver spændende at se, hvad de kan på den scene. De er debutanter i DM-sammenhæng, og der er formentligt lidt premierenerver, der skal overvindes. De er dog efterhånden kendte for at gå til alle opgaver med krum hals, så mon ikke vi kommer til at se maser af spilleglæde og opportunisme fra Neoperl Nordic ved DM i Indefodbold. I pulje 1 er de bestemt ikke uden chancer for videre avancement. På papiret er den sidste plads enormt åben, og meget kan afhænge af, hvem der rammer dagen og marginalerne. Holdet råder over en trup, hvor flere spillere er vant til højt tempo og masser af fysik fra udendørsbanen. Jeppe Mogensen og Lukas Enevoldsen er måske de mest kendte navne. De lægger heller ikke selv skjul på, netop fysikken kan blive en afgørende dimension i deres spil. De står stabilt i forsvaret og har en ganske velsmurt kontrafase. Nu skal de bevise, at DM i Indefodbold ikke er en scene, der skaber grus i maskineriet. De har fornuftige chancer for at komme videre, og statistikken taler ikke nødvendigvis i mod dem. Vi tror dog, at den manglende rutine både fra DM og fra de store indendørsscener kan blive udslagsgivende, og at Neoperl Nordic vil opleve ”lige ved og næsten” ved DM i Indefodbold.

Unidrain
Pulje 1 rundes af, af det evigt omdiskuterede wildcard. I år gik det famøse wildcard til Grand Prix Masters ranglistens nummer 11 – fynske Unidrain. Et ubeskrevet blad for mange – og så alligevel ikke. Holdet råder over to spillere, der stadig med rette kan placeres blandt sportens dygtigste og største profiler. Anis Cengic, der sidste år spillede DM for MD Rustfri, og derudover har stillet til start for både MByg/SunCharter og ES Stålindustri ved netop DM i Indefodbold, og Mats Andersen fra det hedengangne Murermester Lars Broe hold, da de havde deres seneste storhedstid. Klassen fornægter sig ikke, og de netop de to var i år med til at vinde Macron Champions Cup med Grafisk ID. Anis og Mats har taget deres bedste venner under armen i et prisværdigt lille fodboldkoncept de kalder for Unidrain. Det har resulteret i adskillige stævnesejre hjemme på Fyn, og imponerende præstationer ved flere af sæsonens masters stævner – Glamsbjerg Cup og Baren Cup, hvor flere af landets bedste hold var samlet. Ud over at råde over to af spillets profiler, besidder holdet et fantastisk kollektiv, der kan bringe – og allerede har bragt – dem langt. De kender hinanden ud og ind. Både privat og på banen. Unidrain ser ud til at rumme en bæredygtig kombination af rutine og ny sult og entusiasme. Mats og Anis kender gamet og de kender DM, mens mere ubeskrevne spillere som Casper Jørgensen og Kasper Johansen tager tingene oppe fra og ned, hvor kombinationen af fight, vilje, fodboldmæssige evner samt umiddelbare indtryk kan bringe dem langt. Det bliver uden tvivl en udfordring for Unidrain at de nu skal prøves af på den helt store scene. Kampene er længere end de plejer og holdene er en tand skarpere hele vejen rundt. Wildcardet er en sjov størrelse. På den ene side er det uden pres, og på den anden side skal man lev op til tildelingen. Der er stor bevågenhed, og kritikerne sidder med garanti klar. Unidrain er dog gennemsyret af vindermentalitet, og de har et par rutinerede herre, der kan trække holdet med sig. Det har vi set før. Kombinationen virker holdbar, og vi tror på, at Unidrain sniger sig med videre.

Pulje 1 ved dette års DM i Indefodbold rummer altså både enorm favoritværdighed og stor åbenhed. Alle kampe ved DM er nøglekampe, og i denne pulje gælder den regel i særdeleshed. Hvert eneste point og hvert eneste mål kan blive altafgørende i jagten på videre avancement fra pulje 1. Vi skal se store profiler, debutanter, tidligere vindere og puljen er som altid fyldt med spørgsmål. Favoritterne til både stævnets bedste spiller, stævnets topscorer og stævnets bedste målmand skal alle i aktion i denne pulje. Henholdsvis Jakob Skovgaard, Jonas Skærlund og Mathias Munk. Der er ingen tvivl om, at modstanderne vil forsøge at forpurre de drømme og missioner fra start. Det bliver med garanti højspændt. Lad os se om det bliver tragedie eller triumf for puljens 5 aspiranter.

Spil med på DM I INDEFODBOLD hos Bet25 og få 1.000 kr. i BONUS: Klik her!

Første side  | Forrige side  | ... 163 164 165 166 167 168  ...  | Næste side  | Sidste side 
Vis nyheder pr. side

Læs de 25 seneste nyheder

11-04-2019 15:28 GPM stævner med EKSKLUSIV dato i sæson 2019/2020 09-04-2019 13:04 Et fynsk stjernefrø springer ud 12-02-2019 09:59 indefodbold.dk Awards 2018/2019 afgjort 31-01-2019 19:27 Indoor League Finals - Fynsmesterskabet i Indefodbold 28-01-2019 09:08 Stem på årets profiler i dansk indefodbold! 28-01-2019 09:04 Gensyn med DM i indefodbold 21-01-2019 16:52 Tommerup Efterskole satte kronen på værket - Kæmpe triumf ved DM i Indefodbold 20-01-2019 09:33 Tommerup Efterskole vinder DM i indefodbold 2019 19-01-2019 08:00 Alt du behøver af info til DM i indefodbold 2019 19-01-2019 07:57 Livestream link til DM i indefodbold 2019 18-01-2019 22:50 Husk at spil på DM i indefodbold hos Bet25 17-01-2019 21:11 Ny kommentatorduo ved DM i Indefodbold 17-01-2019 13:12 Optakt til DM i Indefodbold 2019 - Pulje 2 16-01-2019 15:33 Kommentator SØGES til DM i indefodbold LIVESTREAM 16-01-2019 13:03 Optakt til DM i Indefodbold 2019 - Pulje 1 15-01-2019 16:34 Kampprogrammet til DM i indefodbold 2019 15-01-2019 14:42 Bet25 klar med odds på DM i indefodbold 2019 14-01-2019 10:55 Livestream af DM i indefodbold 2019 14-01-2019 10:46 Kom til DM i indefodbold 2019 13-01-2019 20:06 Årets DM wildcard går til MD Sport & Fysioterapi 13-01-2019 10:44 MS Gulve vandt E-Secure Cup i Hundested 13-01-2019 10:25 Mitech vinder sæsonens første sejr (ikke GPM) 13-01-2019 10:12 DM i indefodbold wildcardet uddeles i dag 12-01-2019 07:58 Hobro Apotek/Grønlund Gruppen vinder Alhede Cup og er stort set DM klar 11-01-2019 13:55 To hold kæmper om den sidste plads ved DM i Indefodbold

Regler for indefodbold

Store mål, regler - klik her!
Små mål, regler - klik her!
Futsal, regler - klik her!

Hvad synes du om futsal?  Vis resultat

Anbefal indefodbold.dk til dine venner

Send beskeden "Slå lige et smut forbi indefodbold.dk!" til dine venner.
1. vens e-mail:   Din e-mail:  
2. vens e-mail:   Dit navn:  
3. vens e-mail:  
Vidste du at følgende søgeord leder vej til indefodbold.dk: indefodbold, indendørsfodbold, indendørs fodbold, futsal, indebold, indestævner, stævne, indefodboldstævne, indefodbold stævne, stævner, indefodboldstævner, indefodbold stævner, indendørsfodboldstævner, indendørsfodbold stævner, indendørs fodboldstævner, futsalstævner, futsal stævner, indeboldstævner, indebold stævner, turneringer, indefodboldturneringer, indefodbold turneringer, indendørsfodboldturneringer, indendørsfodbold turneringer, indendørs fodboldturneringer, futsalturneringer, futsal turneringer, indeboldturneringer, indebold turneringer, DM i indefodbold, indefodbold DM, DM, Inde-DM, Inde DM, indoor soccer, cup, 5-a-side, Five-a-side, 5-a-side stævner, 5-a-side turneringer, Five-a-side stævner, Five-a-side turneringer, udendørs, sommerstævner, udendørs sommerstævner, pengestævner, penge stævner, herre, senior, herresenior, herre senior, portal, indefodboldportal, fodboldportal, nyheder, resultater, blog, indefodbold.dk Grand Prix Masters, GPM og selvf. indefodbold.dk.
indefodbold.dk © All Rights Reserved