BFC  - 01

Om indefodbold.dk

Indefodbold.dk blev etableret i sommeren 2009 og har til formål at fremme indefodbold i Danmark. Det skal derfor være GRATIS for stævnearrangørerne at tilføje/indtaste deres stævner på sitet. Samtidig skal det være nemt og bekvemt for de enkelte spillere/hold at få overblik over udbuddet af stævner i hele landet, således at planlægning af sæsonen og tilmelding til stævnerne ligeledes bliver nemt og bekvemt. Vi har både herre-, dame- og ungdomsstævner på programmet, ligesom vi arrangerer DM i indefodbold for herre senior. Vi kan derfor med rette og stolthed sige, at vi er Danmarks største indefodbold portal. Det skal dog også nævnes, at vi nu ligeledes har dame- og ungdomsstævner på programmet.

Kontakt indefodbold.dk

Indefodbold.dk kan pt. kun kontaktes pr. mail, men vi lover altid hurtigt svar. Så brug kontaktformularen nedenfor eller smid os en mail på info@indefodbold.dk hvis du har spørgsmål til sitet eller noget helt andet på hjerte...


Kontaktformular

Navn:  
E-mail:     Captcha
Tlf./Mobil:    
Emne:   Indtast kontroltekst:  
Besked:  
Annoncering

For annoncering på indefodbold.dk bedes du venligst kontakte info@indefodbold.dk. Vi kan på forespørgsel fremsende vores media information, som beskriver annonceringsmulighederne her på sitet. Ønsker du at være sponsor i indefodbold.dk's "Månedens konkurrence", så lad os endelig høre fra dig.

Formidling af sponsorater

Er du interesseret i at blive sponsor for dit helt eget indefodbold hold, så er muligheden her nu. Hvad enten du ønsker et lille eller stort sponsorat, at sponsorere et seriøst hold med fx. divisions-/SAS Liga-spillere eller et decideret hyggehold med seriespillere, så kontakt os endelig på info@indefodbold.dk. Vi har nemlig et kæmpe netværk at trække på inden for indefodbold, så mon ikke vi kan finde den helt rigtige løsning for dig og dit firma. Husk på at der er en stor eksponerings- og brandingværdi i at være sponsor for et indefodbold hold.

Link til indefodbold.dk

Hvis du ønsker at linke til indefodbold.dk fra din hjemmeside, så skal du selvfølgelig være yderst velkommen hertil. Du kan downloade indefodbold.dk bannere i diverse gængse formater, indefodbold.dk logo samt "indefodbold.dk Grand Prix Masters" logoer til frit brug her: indefodbold_dk_bannere.zip (url: http://www.indefodbold.dk).

Links

Indefodbold.dk anbefaler...
evolvere.dk (Innovativt reklamebureau med sans for detaljen)
cupoffice.dk (Administration og livescore for indefodboldstævner mv.)
oddslife.dk (Social betting - deltag gratis og vind fede præmier)
betxpert.com (Odds, bookmakerguide, livescore, fodbold, eksperttips, poker mv.)
klubportalen.net (Opret dit hold gratis)
spilxperten.com (Skandinaviens skarpeste betting site)
jef.dk (Sportspræmier, pokaler, medaljer og emblemer)
uefa.com/futsal/index.html (Europæisk futsal)
fifa.com/futsalworldcup/index.html (VM i futsal)
futsalplanet.com (Alt om futsal)
futsalwire.com (Endnu mere om futsal)
ligafodbold.dk (Fodbold med fokus på statistik)

Grafisk design & kommunikation

Indefodbold.dk arbejder tæt sammen med reklamebureauet evolvere, som udbyder grafisk design, tryksager og web samt kommunikation og marketing. Evolvere har bygget hele indefodbold.dk's hjemmeside og univers op, ligesom de varetager alle kommunikation- og marketingsopgaver for os. Vi kan kun anbefale det kompetente reklamebureau i Grenaa på Djursland. Så tøv ikke med at kontakte evolvere, hvis I har brug for grafiske designløsninger, hvad enten i har base i Østjylland, Aarhus, København eller resten af landet. Se deres hjemmeside for inspiration: www.evolvere.dk.

indefodbold.dk © All Rights Reserved